7.

1.3K 99 11
                                    

След лекциите успях да намеря Соларис, Агата и Дарел. Оказаха се приятели. Забелязах ги в кафенето, където седях с Дерек и Оливър. Соларис имаше кестенява коса и уникално привличащи пъстри очи. Агата беше с къса черна коса, момчешка пострижка, карамелени очи и убийствен тен. Бялата и рокля я караше да изпъква още повече сред множеството. Дарел беше секси. Кестенява коса, брада, татуси, които се показваха от всяка виждаща се част от тялото му.

-Оставям ви за секунда. - казах на момчетата и тръгнах към тяхната маса.

-Хей! - усмихнах им се с най-сладката усмивка, на която бях способна. - Бях ви поканила на партито си, защо не дойдохте ?

-Защото не те познаваме? - повдигна въпросително вежда Соларис. - А и не движим с готините. - тя стрелна поглед към Дерек и Оливър.

-Щеше да е страхотен повод да се запознаем. - Бъди мила Бриник. От това зависи бъдещето ти. - Освен това не са толкова готини.

Усмихнах се заговорнически и седнах на един стол до тях.

-Имам една идея. Защо не дойдете днес вечерта вкъщи. Тъкмо ще ви запозная с новите си приятели.

Агата и Соларис ме изгледаха много скептично. Разбирам ги. И аз не бих си имала доверие, ако се запознавах със себе си. Някак си кубинките, черната коса, червеното кожено яке, червеното червило и прекалено дългите ми заострени нокти не предизвикваха доверие в хората. А днес дори бях заложила на червено и бях скрила татуировката си!

- Ами защо не. - каза изненадващо Дарел.- Какво толкова! Малко контакти няма да са ни излишни.

Агата понечи да каже нещо, но аз рязко я прекъснах.

-Супер, Дарел, разчитам на теб. Довечера в десет вкъщи. - смигнах му и станах от стола.

Δ По-късно вечерта Δ

На вратата се позвъни. Отидох да отворя. Ади се беше подпряла на касата на вратата. Зад нея бяха Оливър и Дерек, а в ръката си държеше бутилка водка.

-Здравей, нова най-добра приятелко. - тя ме прегърна на бързо.

-Не съм казала, че ще пием. - повдигнах скептично вежда.

-За всеки случай.

След тях дойдоха Джейкъб и Анахи. Тя както винаги ме изгледа с присвити очи. После дойдоха Кейт, Томас и Ник.  Кейт веднага се хвана за бутилката на Ади. След тях бяха Соларис, Агата и Дарел. За моя огромна изненада Дарел също реши да се присъедини към Ади и Кейт. Най-накрая дойде и Даяна, за която до последно се чудих дали ще дойде. Почти всички говореха един с друг и повечето бяха насядали по пода. Част първа: Обединението беше на лице. Сега предстоеше втора : Разкритието. Бях им приготвила изненада. Докато ги гледах за миг през тялото ми премина странно чувство. Някаква затъкана на дълбоко моралност, която не знаех, че притежавам. В какво забърквах тези хора и заслужаваха ли го изобщо ? Избутах странните си човешки емоции, които не би трябвало да имам, защото, по дяволите, аз съм демон, и застанах пред тях.

Welcome to HellDove le storie prendono vita. Scoprilo ora