》Hatodik fejezet《

1.5K 68 0
                                    

-Sziasztok! Nem szaporítom a szót bemutatom azokat a tagokat akiktől esetleg tanulni fogtok. Kezdjük Fekete özveggyel szuperkém és orgyilkos, emellett kedves és kímeletes is tud lenni ha akar. Thor a mennydörges istene. Szinte sebezhetetlen. Skarlát boszorkány titokzatos varázslónő. Telekinetikus hatalommal. Jómagam Vasember páncélos bosszúálló, feltalaló. Sólyomszem a bosszúállók íjásza. Pókember a barátságos és közkedvelt falmászó. Doctor Strange a titkos tanok mestere, varazsló. Vízió a tiszta erkörcsű harcos. Végül Marvel kapitány a kozmikus erejű hős. Ők lesznek a tanítók akik kezük alá vesznek titeket. Mondom hogy mi lesz...egyessével kijöttök ide -Tony egy kiemelt körszínpadra mutattott- és bemutatjátok az erőtöket, képességeteket. Nem minden erőtöket tudjátok majd megmutatni. Ezért vagyunk mi itt, hogy kihozhassuk az eltitkolt képességeket. Segítünk nektek. Bármi baj van szóljatok a mentoratoknak. Idén új bosszúálló tagunk lesz Emily Anderson. Akkor kezdjük is először Danyel Cross-sal.
Danyel kiballagott az emelvényre és bemutatta gondolatolvasó erejét. Hogy honann tudom? Mert az én fejemben olvasott.
-Igen érdekes fém van a testedben ha jól tudom a világ legerősebbje.
Tonynak leesett, hogy mi van ezért leallította Danyt nehogy valami mást is kiolvasson a fejemből.
-Gonolatolvasás, remek!
Így Dany már nem járkált a fejemben. Majd öt emberrel később én jöttem.
-Emily te jössz.- Tony csábosan mosolygott és kacsíntott egyet.
Felálltam és a kör felé közeledtem. Majd felálltam rá. Kinyitottam a karmaim és egy hosszú vagást ejtettem a lábamon, és lehet hogy mazochistának néztek de máshogy nem tudom imitálni, hogy gyógyulok. Majd egy srác beszólt.
-Ennyit tudsz te kis görcs?
Hát ezt nem egészen vettem jó néven és ideges lettem nagyon ideges. A szemem teljesen mély fekete lett. A hajam alulról felfelé feketedni kezdett. A kezemet ökölbe szorítottam. A srác szeme is fekete lett és összeesett. Mindenki körbe vette és Tony gyorsan odafutott hozzá. Hirtelen feleszméltem elengedtem a kezemet a hajam ismét barna lett és a szemem is vissza vette eredei színét. Megijedtem. Féltem...féltem magamtól. Majd eszembe jutottak anyám szavai. Nagyon rémült voltam. Hirtelen minden tekintet rám szegült. Félelem és hitetlenség volt az arcukra írva. Végül megláttam az ajtót és amilyen gyorsan csak tudtam kifutottam rajata. Sírtam. Nem tudtam mi történik körülöttem. Egy szörnyeteg lettem. Máskor is öltem embert. De rájöttem ha ölök azzal minden rosszabb lesz. Rájöttem ha ölök azzal egy leszek a gonoszok közül. Ölni borzalmas. Ami meg borzalmasabb, hogy ez csak most esett le. Kifutottam az épületből. A futópálya után találtam egy padot. Leültem. Megfordultam és a lábamat a háttámla és az ülő felület közé raktam és a kilátást néztem. A könnyeim még mindig hullottak de már nem szaporán. Lépteket hallottam. Tonyé voltak. Leült mellém.
-Ez nem semmi volt.
-Ja megöltem egy embert... nem tudom hogyan de sikerült.
-Neem nem ölted meg csak elájult. Ami azt illeti megérdemelte. Amúgy honnan vetted hogy megölted? Volt már ilyen?
-Csak a szimulátorba. Mikor Elenával küzdöttem.
-Na látod ez is egy erő. Lehet jóra is használni.
-Mr.Stark én félek.
-Nem érdemes Emily. Gyere vissza a terembe. Még nincs vége a beosztásnak.
-Rendben.
Elindultunk. Beléptem a terembe és leültem a székre. Melettem Julie ült.
-Minden rendben Emily?
-Igen...
Majd két emberrel később. Tony újra mikrofont emelt.
-Megszületett az eredmény.
A csapat tagjai felálltak és egy-egy tanoc mellé álltak. Julie mellé Doctor Strange került. Danynek Peter lett a tanára. Froy mellé akit majdnem megöltem Thor állt.
Mellém pedig egy szőke rövid hajú nő állt. Marvel kapitány.
-Szia! Mi még nem találkotunk ha jól tudom...engedd meg hogy bemutatkozzak. A nevem Carol Danvers de szólíts csak Carolnak.
-Szia Carol.
-Én választottalak de téged mindenki tanítani fog. Ugyanis Bosszúálló leszel. Ehez pedig fontos hogy alkalmazkodj hozzánk és mi is alkalmazkodjunk hozzád. Holnap fogunk kezdeni. Reggel 8-kor lesz egy tesi órád majd egy explorer órád, magyarul felfedező órád. Utolsó órád pedig egy csapat építő gyakorlat lesz az összes Bosszúállóval.
-Szuper.
-Most menny pihend ki magad holnap vár a munka.
-Oké, szia Carol!
Elindultam a szobánk felé. Majd egy csinos lány megállított.
-Szia, bocsi...ömm Cara.-nyújtotta oda a kezét hozzám.
-Emily.
-Merre találhatom Peter Parkert?
-Arra van - mutattam a terem felé - de nem hiszem, hogy fogadnak idegeneket.
-Haha, nem hiszem hogy ismeretlen lennék számukra.
Majd elindult a terem felé. A nap hátra levő része nem volt túl érdekes. Elaludtam, majd az ebresztő órára keltem. Reggel hétkor.
-Jaj nee!-kiálltotta Julie fáradtan.
Én ezen elmosolyodtam. Majd kikecmeregtem az agyból és elekezdtem Julieval együtt készülni. Felvettem egy rövid nadrágot, cipőt és egy sport trikót, majd egy melegítő felsőt. Julieval elindultunk a hatalmas futópálya felé, ahol már páran gyülekeztek.

[Az új szereplőket megtaláljátok az első bejegyzesben]

Én a halálé... [befejezett] *Marvel fanfiction*Where stories live. Discover now