𝑴𝒚 𝒔𝒎𝒂𝒓𝒕 𝒍𝒊𝒕𝒕𝒍𝒆 𝒃𝒂𝒃𝒚 .

910 68 70
                                    

𝚆𝚘𝚛𝚍𝚜:1088
𝚃𝚑𝚎𝚖𝚎: 𝐉𝐮𝐧𝐠𝐤𝐨𝐨𝐤 𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐚 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐞𝐢 𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐚𝐞𝐡𝐲𝐮𝐧𝐠, 𝐜𝐚𝐫𝐞, 𝐭𝐨𝐭𝐨𝐝𝐚𝐭ă, 𝐞𝐬𝐭𝐞 ș𝐢 𝐢𝐮𝐛𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐬ă𝐮. 𝐂𝐞 𝐬𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐦𝐩𝐥ă 𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭ă 𝐍𝐚𝐲𝐞𝐨𝐧 ș𝐢 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐚𝐫𝐜ă 𝐬ă 𝐬𝐭𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚ț𝐢𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐢 𝐝𝐨𝐢? 𝐎𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐢 𝐯𝐚 𝐜ă𝐝𝐞𝐚 𝐉𝐮𝐧𝐠𝐤𝐨𝐨𝐤 𝐢̂𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐬ă?
𝙲𝚘𝚞𝚙𝚕𝚎𝚜:ⒼⒼⓊⓀⓉⒶⒺ-->𝑱𝒖𝒏𝒈𝒌𝒐𝒐𝒌-𝑇𝑂𝑃 ; 𝑻𝒂𝒆𝒉𝒚𝒖𝒏𝒈-𝐵𝑂𝑇𝑇𝑂𝑀. ⓎⓄⓄⓃⓈⒺⓄⓀ.
____________________________
-Bună ziua, spun toți în cor atunci când sunetul clopoțelului răsună peste tot, aproape spărgând timpane.

-Bună ziua elevi, vă rog să luați loc și să stați în liniște. Domnule Park, v-aș ruga să țineți distanță dintre tine și Domnul Kim .

Acest "Park" doar și-a dat ochii peste cap, șoptind un "gelosul". Cel mai bun prieten al șatenului știa prea bine despre indila dintre profesorul său de matematică și cel mic, ceea ce nu îl deranja în mare parte, în timpul liber chiar petrecea timpul cu cei doi și era prieten cu brunetul, însă în incinta universității, era alt ceva.

S-au așezat în bănci și și-au deschis caietele.
-Cum ziceam data trecută, astăzi vom da o evaluare, doar că ceva mai diferită. Eu vă voi striga după listă la tablă, vă voi da câte un exercițiu sau problemă fiecăruia și voi vedea dacă ați prins ceva din ce v-am explicat. Spune Domnul Jeon cu un zâmbet iepurește pe față, mergând înspre catedră și așezându-se pe scaun.

-Mhhh, cu cine ar trebui să încep? Nayeon, te invit la tablă.

Fata a zâmbit, mai mult rânjit și s-a ridicat de pe scaun, dând fundul în spate și sânii, pe care nu-i avea, (la fel ca posteriorul) în față. Blonda avea un crush uriaș pe profesorul său, adică, cine nu ar avea? Jungkook era un bărbat frumos, puternic, înțelegător și deștept, ce îți mai puteai dori de la viață?

Ajungând la tablă, brunetul îi dictează fetei o ecuație de gradul 3, destul de ușoară pentru ce învățau ei acum, iar săraca blondă, s-a holbat la ecuația aia secunde în șir, până i-a venit o idee în cap.

Face doi pași până la Domnul Jeon și se așează pe masă, luând cravata profesorului său în ghiarele sale degustător de lungi și trăgându-l spre ea, toate astea sub privirea arzătoare a șatenului. Și ce mai privire, nu toți scapă cu viață din acea privire.

Șatenul a expirat zgomotos și și-a pus capul pe masă.

Blonda a zâmbit mișelește, pentru că nu doar Jimin știa de relația mai "specială" dintre cel mic și profesor, toată universitatea știa, pentru că cei doi nu se deranjau și arătau cu orice ocazie cât de mult țin unul la celălalt, iar pentru acest fapt, multe fete îl urau și erau geloase pe micul și inocentul Taehyung.

-Domnule Jeon, nu înțeleg! Încercă fata să arate drăguț, în timp ce, defapt, arăta mai mult ca o curvă ce așteaptă să fie futută.

-Dacă nu știți, Domnișoară Im, v-aș ruga să reveniți la locul dumneavoastră și aș mai ruga să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat acum. Suntem la ora de matematică și nu vreau să încep o conversație despre viața mea personală, însă, sunt gay și sunt într-o relație de 2 ani jumătate. Domnule Kim, vă rog frumos să veni-ți la tablă și să rezolva-ți ecuația.

"x3 - 5x2 + 7x - 3 =0"

-Te rog să-i explici și colegei tale. Îl roagă brunetul.
-Concret: x3 - 5x2 + 7x - 3 =0 se mai poate scrie x^3 - 5x^2 + 5x + 2x - 3. Și grupăm al doilea termen și al treilea (pe de o parte), și restul, ce mai ramâne (primul, penultimul și ultimul) (pe de altă parte).
Deci scriem așa: -5x*(x-1) + (x^3 + 2x - 3). Parantezei îi aplicăm și ei același procedeu de "spargere":
-5x*(x-1) + (x^3 + 3x - x - 3) = -5x*(x-1) + [x*(x^2 - 1) + 3*(x-1)] = -5x*(x-1) + (x-1)*[x*(x+1) + 3]. Și acum între cele două, dăm factor comun pe (x-1). Avem: (x-1)*[-5x + x^2 + x +3] = (x-1)*(x^2 - 4x + 3) = (x-1)*(x-1)(x-3).
Așadar rădăcinile sunt 1, 1 si 3. Întrebări? Întreabă șatenul cu o voce îmbibată în superioritate și un rânjet până la urechi, privind blonda cu o privire de "Chiat atât de proastă mh?".

-Mulțumesc, Domnule Kim, puteți merge la loc. Spune, cu o față mândră brunetul în timp ce privea fundul bombat și bine conturat de blugii negri ai șatenului, lingându-și buzele.

Jimin i-a zâmbit pervers atunci când a observat iar acum era vremea celui mare să-și dea ochii peste cap.

Sunet clopoțelului a răsunat în urechea tuturor și au ieșit grăbiți din sală, neluându-și gențile, având în vedere că următoarea lecție tot în cabinetul domnului Jeon o au.

Atunci când și Taehyung a vrut să iasă din sala de clasă, cineva l-a tras puternic, însă totodată blând. După atingere și-a dat seama cu cine are de-a face. Nu putea confunda acea atingere cu a nimănui. Acea senzație. Acea dominanță. Ace grijă. Acea iubire. Nu le putea confunda. Brunetul îi transmite toate aste doar printr-o atingere.

Peste câteva secunde, s-a găsit în poalele celui mare, în brațele sale.
-Yaaa! Jeon, de ce te-a atins curva aia mh?! Dacă eram îl locul tău o tăiam bucățele și o aruncam la gunoi pentru a mânca câinii vangabonzi prânzul. Ai văzut cum se dă la tine?! Yaaa! Unde te-a atins?! Arată-mi locul Jeon! ARATĂ-MI LOCUL KOOK! Vorbește, mai mult strigă, într-un tempou rapid cel mic.

-Iubire, ești cumva gelos? Rânjește profesorul.
-Eu? Gelos? Cred că glumești. Râde șatenul pe sub mustăți. NORMAL CĂ SUNT GELOS KOOK!

-Iubirea mea, ai motive? Cu cine sunt într-o relație de aproape trei ani, cu ea sau cu tine? Cu cine trăiesc într-o casă? Cu cine îmi împart mâncarea? Cui îi cumpăr mâncare, iubire? Cine e acum cățărat pe mine și țipă la mine? Cine primește toate săruturile de noapte bună și bună dimineața? Cine e răsfățat ca o prințesă? Pe cine iubesc, micuțule, pe ea, sau pe tine? Micul meu bebe deștept. Șoptește brunetul în timp ce se juca în părul elevului său.

Șatenul s-a înroșit puternic și l-a îmbrățișat strâns pe cel mare.
-Și eu te iubesc Kook. Șoptește și îl sărută rapid pe buze, obraji și frunte pe cel mare.

-Yaaa! Luați-vă o cameră. Un roșcat țipă de la ușca.
-Te rog, Hoseok, tu l-ai futut pe Yoongi pe catedră și eu nu am voie să împărtășesc săruturi inocente cu iubitul meu?
__________________________







































































































































ت♡𝘽𝙪𝙣𝙖

𝑶𝒏𝒆 𝒔𝒉𝒐𝒕𝒔 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑲𝑽 .Where stories live. Discover now