~PART FOURTEEN~

1.7K 84 4
                                    

Hermiona s Ginny se vydali do velké síně na snídani.,,škoda že nebudu u toho" ušklíbla se Ginny,,to nevadì všechno ti to samozřejmě popíši" začala se smát Hermiona.
Došla do třídy. Měli OPČM se Zmijozelem. Samozřejmě je učil Snape. Vtrhl do třídy.,,včera mi všichni odevzdali svou práci. Vše bylo dobře až na práci pana Weasleye. Myslím že vám vztah se slečnou Brownovou neprospívá" řekl Snape. Pak přečetl jeho práci a celá třída se smála.,,HERMIONO" vybuchl Ron celý rudý.,,ano Lonánku" zažvatlala nevině Hermiona.,,ty jedna...." začal ale já ho přerušial.,,prostě si zapamatuj že já nejsem kniha. Ani tvůj poskok co ti bude psát úkoly a běhat za gebou jak ocásek. Nejsem Levandule kgerá se ti podrobì a splnì ti všechno. Mám svou jrdost a nenechám ze sebe dělat krávu takžr příště važ slova až mě budeš za zády pomlouvat. Jo a s dopisováním úkolů nepočítej s tím je konec" řekla jsem ostře. Podívala jsem sr na Snape.,,takže toto jste zařídila vy slečno?" Zeptal se mne. Já kývla.,,skvělá práce a vy pane Weasley máte trest za to že jste nedělal své domácì úkoly" obrátil se na Rona který znovu zrudnul.
Draco se pobaveně ušklíbl už chápal čemu se včera smála ve Velké síni. Docela uvažoval nad tím že je to pěknà mrcha a měl by si dát bacha. Aby mu něco taky neudělala. Taky se s ním nebaví a je na něj naštvaná to není dobrý.,,teď se rozdělte do dvojic a pokuste se vyčarovat patrona" rozkázal a všichni se pokoušeli. Hermiona ho uměla ale nebylo to nic extra. Prodìrala se myšlenkami a hledala nějakou dost silnou vzpomínku. Jak byla s otcem, první den ve škole. To jak se odhalila. Objetí s Dracem. V tu chvíli s emusela sama pro sebe usmát. Byla šťastná. A i když nerada tak ugnala že tato vzpomínka je asi ta nejšťastnější.,,Expecto Patronum" zašeptala a mávla hůlkou. Všude se oběvkla obrovská záře a z její hůlky vyběhla vydra. Byla jasně vidět. Běhala přes celou třídu a všichni obdivuhodně Hermionu pozorovali.,,skvěle slečno Grangerová. Máte velice silného patrona. Dvacet bodů pro Nebelvír" pochválil mě Snape. Patrona se povedlo vyčarovat hlavně členům BA jinak ostatním ani ne. Hodina skončla a já se vydala na večeři. ,,Hermiono" oběvil se u mne Ron.,,co chceš?" Zavrčela jsem.,,tak už se na mne nezlob" usmál se.,,si myslíš že ze sebe nechám dělat tvýho poskoka ani omylem Rone uvědom si už do háje že svět se netočí okolo tebe a že já nejsem samozřejmost" vykřikla jsem a šla jsem pryč. Došla jsem do pokoje a podívala se na kalendář. A uvědomila si kolikátého je. Vždyť zítra je ples. Vydala se za Fredem. ,,Frede..ebm platí to pozvání na ples?" Zeptala jsem se kapku nejistě.,,jasně" zazubil se.,,dobře takže zítra u Velké síně v šest" usmála jsem se a zmizela nahoře. Zítra se neučíme kvůli plesu a já se nemohu dočkat. Ne kvůli Fredovi to je mi tak nějak jedno ale.... Sama nevím prostě se gam strašně těším.

TraitorWhere stories live. Discover now