4. BÖLÜM ŞARKI

301 198 71
                                    

( En uzun bölüm oldu. şarkıyı en sonda dinliyebilirsiniz).

Sarkının sözlerine dikkat, bölümlerden kesitler olabilir) iyi okumalar...
Yorumlarla gidebiliriz..
            🍁

BÖLÜM 4 ŞARKI

O şarkı bir kez çalındı...

Gözler görmek istediği şeyi görür, akıl bilmek istemediği şeyi bilir. İkisin ortası yoktur. Ya kendini gerçekle öldürür, duygularını gömersin. yada bilmek istemediğin şey için her gün ölür, duygularını zaaflarla aldatırsın.

Melisa, Erdem'in gözlerindeki ateşi gördü. O ateş, gözlerine köprü kurarak kendisine uzanmıştı. Şimdi birbirine sıçrayan iki yangın alevleniyordu.

Erdem ayağa kalkıp melisa'ya iki adımda ulaştı. Genç kıza yaklaşıp İçine olabildigince derin bir nefes çekti. Melisa burnuna dolan kokuyu hissederek kuruyan dudağını ıslattı bu durum karşısında.

Erdem bu kokudan rahatsız olduğunu belli ederek melisa'yı kolundan tutup çekti. Genç kız oldukça sakin olmaya çalışıyor gözlerini Erdem'den ayırmadan onun siyah gözlerine odaklanmıştı

"Nerdeydin sen?" bu daha çok soru değil, hesap sormaydı. Melisa kolunu ondan çekti.

"Ne önemi var" diye geçiştirdi. Gözlerindeki sinir evi yakacak kadar büyüktü.
Arya masada duran mektubu eline aldı. Elini şakağına atarak kaşıdı. Düşünceliydi satırları okurken.
"Tıpkı onun gibi ko-" melisa, Erdem'in lafını keserek "evet tıpkı vanilya gibi" diyerek Arya'ya yaklaştı. koltukta oturan Arya'nın elindeki mektubu bir anda çekti. Arya ne oldu dercesine melisa'ya bakış attı.

Genç kız cevap vermeden mektubu eline aldı. Anlamsızca baş salladı Erdem'e dönerken. Salonda hoş bir koku hakimdi, içerdeki gerginliğe nazaran. Ateş, Melisa'yı uyarır tonda "eğer bu olayla ilgili cevap bekliyorsan üzerindeki kokudan kurtul" diyerek kaşıyla Erdem'i gösterdi, koltuğa umursamaz bir şekilde yayılırken.

Zira Erdem bu kokuya tahmül edemiyordu. Salonda volta atmasından belliydi. Ateş oldukça sakın, soğukkanlı bir duruş sergiliyordu. Melisa Ateş'in kendisine olan duygularını biliyordu. Kendisine karşı hep korumacı bir tavrı vardı. Malesef genç kız aynı duyguları hissetmiyordu ona karşı. Ateşi'in psikoloji bölümünü bile, sırf aynı üniversitede beraber olsun diye para ödüyordu. Melisa içinden pislik diye geçirdi. Eğer zamanı olsaydı yüzüne vurak söylerdi. Ama şimdi değil...

Bir yıl daha okulda kalmasına sebepti.
Onu rektörün doğum gününe götürerek. Sahte doğum günü...

Melisa koridorda bıraktığı çantasını alıp odasına girdi. İçindekileri hızlı hareketlerle çıkarıp mutfaktan aldığı çöp poşetini açıp çantasını içine atarak poşetin ağzını kapattı.

UçurumWhere stories live. Discover now