23. december 2019

32 5 2
                                    

Jeg vågner ved, at jeg ligger uroligt. Jeg kigger på klokken, den er kun lidt i fire. Jeg kan hører nogle rumstere ude i hytten, og jeg drejer mig for at se om Nate er oppe. Men han sover blidt ved min side. Døren bliver åbnet med et brag, og Joseph snubler ind i rummet. Jeg løfter min overkrop og tænder lyset, så jeg kan se, hvad der foregår. Joseph er beruset, det kan jeg tydeligt se på den måde, han går på. Hans ene øje er blåt, og blod drypper fra hans næse.
„Hvad er der sket?" hvisker jeg bekymret, og han kommer hen og sætter sig på sengen. Jeg sætter mig op med et bekymret blik. Hans ene hånd finder min talje og den anden min nakke, hvorefter han trækker mig ind til sig og kysser mig. Hans mund er tør og smager af alkohol. Hans tunge er grådig og han vil have mere. Jeg kysser ham ikke igen og prøver desperat at fjerne ham. Men han er stærkere end mig, og jeg har ikke mulighed for at vække Nate, da min mund er blokeret. Han lægger mig ned og sætter sig hen over mig, hvorefter han fjerne min trøje og begynde at kysse mig ned langs mine bryster og mave. Jeg hiver efter vejret og skriger, så Nate vågner.
„Hvad fanden foregår der?" udbryder Nate, idet han opdager Joseph. Tårerne løber ned ad mit ansigt, imens jeg skriger at Joseph skal stoppe. Nate slår sin knytnæve ind i Josephs kæbe, hvilke får ham til at falde af mig og ned på gulvet, hvor han ruller rundt. Nate skynder sig at tage min bluse på plads, hvorefter han hopper ud af sengen og begynder at slå Joseph til plukfisk. Jeg kigger forgrædt på dem, jeg kan ikke bevæge en eneste celle. Hvad fanden tænker han på?
„Nate stop!" råber jeg, idet Joseph lukker øjnene og begynder ikke længere at kæmpe imod. Nate bliver ved, han ser helt rødt. Josephs ansigt er fyldt med flænger, blod og blå mærker. Jeg rejser mig op fra sengen og hægter min ene arm om Nates arm.
„Nate stop det" siger jeg med hævet stemme. Han giver ham det sidste slag, der brækker hans næse, hvorefter han stopper for at få vejret.
„Du ender med at dræbe ham" siger jeg med tårer løbende ned ad mine kinder. Hans øjne finder mine, og jeg kan se, hvor rasende han er ved det ene blik.
„Det er også planen" spytter han og vender sin opmærksomhed tilbage til Joseph.
„Nate... du kan ikke dræbe ham" græder jeg og sætter på tilbage på sengen.
„Hvad fanden snakker du om?" Jeg svarer ham ikke men sidder blot stille på sengekanten.
„Maddie! Idioten prøvede jo lige at voldtage dig" råber han, og hans ord for mig til at krympe mig bare ved tanken. Joseph ville aldrig kunne finde på at voldtage mig... ædru i hvert fald...
„Smid ham ud" siger jeg koldt, hvorefter Nate åbner vinduet og slynger Joseph ud af det, så han lander med et bump ude i sneen.
„Ikke på den måde" vrisser jeg af ham og går hen til vinduet for at se på Joseph, der er synket ned i sneen. Han ender med at dø af kulde, hvis ikke en af hos får ham hjem.
„Hvis du vil lege læge overfor ham så vær så god, men jeg hjælper for fanden ikke det svin" siger han surt og vender ryggen til mig.
„Fint så tager jeg ham hjem." Han vender sig om og holder mit blik fast. Hans blik er fyldt med raseri og sorg.
„Maddie for fanden du er sengelagt, du burde ikke engang stå der" siger han med en smule medlidenhed i sin stemme. Jeg himler med øjnene af ham.
„Rend mig" spytter jeg og hopper ud ad vinduet for at hjælpe Joseph hjem.

***

Jeg kan fornemme, at de snakker til mig, men jegvælger ikke at reagere. For Josephs skyld har jeg ikke fortalt dem andet, endat Nate og jeg kom op i et stort skænderi. Jeg har taget afstand til Josephhele dagen, og han fatter hat. Jeg er sikker på, at han var på et eller andet igår, for han kan ikke huske andet, and at de tog til fest. Han har ingen idetom, hvad der skete i nat, eller hvordan han kom hjem på gulvet. Carter og Evahar bagt julegodter, hvilke de andre har spist imens de har snakket og pakketjulegaver ind. Jeg har blot siddet i denne lænestol hele dagen, imens jeg harkigge på min mobil i håb om en besked, der sagde undskyld fra Nate, menden er aldrig kommet. Riley har været over med en smule snacks til mig go varmkakao, hun har spurgt om der var noget jeg kunne gøre, men jeg ignoreret hende.
„Maddie svar os, hvad er der galt? Hvad handlede jeres skænderi om?" sigerJoseph, og jeg vælger at svarer dem, hvis de virkelig gerne vil vide det. Jeggiver Joseph et rasende blik, hvorefter de andre også kigger afventende på mig.
„Jo, vil du gerne vide, hvorfor du er helt smadret i ansigtet?" spørger jegprovokerende. Han nikker blot og rækker ud efter min hånd, men jeg dasker denvæk.
„Dit ansigt er Nate skyld i, efter du prøvede at voldtage mig i nat i hansseng" spytter jeg og Eva og Riley gisper, imens Carter giver Joseph en lussing,og Joseph får et tilbageblik.
„Fuck, det rigtig" stammer han. Hans øjne er helt våde og hans ansigt rødt.
„Det må du virkelig, virkelig undskylde Maddie, det var ikke..." Jeg lader hamikke færdiggøre sætningen, idet jeg giver ham en lussing og rent fysisk spytterham i ansigtet.
„Rend mig din idiot" vrisser jeg og rejser mig, så jeg kan gå ind på mitværelse. Jeg når aldrig ind på mit værelse, idet dørklokken ringer, og jegvælger at åbne døren. Døren åbnes på hvidt gab og kinden omfavner mine nøgneben, da jeg stadig kun har Nates trøje på fra i går.
„Maddie" hvisker han, og jeg kan tydeligt se og hører, hvor meget han har grædtog skreget på hans ansigt og stemme. Jeg fælder en tårer og hopper ind i hansfavn. Den velkendte duft som kun tilhører Nate omfavner mig, og jeg bliver medet rolig og de tunge sten fra mit hjerte falder ned og knuses. Nate løfter migop fra gulvet og bærer mig ind på mi værelse. På forbi vejen giver han Josephet rasende blik, hvorefter han kysser mig i håret. Han lægger mig ned på minseng, idet vi kommer ind på mit værelse, hvorefter han lægger sig ved min sideog omfavner mig.

FORFATTERNOTEMagtede ikke rette sorry, har været på arbejde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

FORFATTERNOTE
Magtede ikke rette sorry, har været på arbejde... men glædelig lille juleaften, ses

Mistletoe, snow and tears || ✓Where stories live. Discover now