5.~Adevăr sau provocare.~

1.7K 58 35
                                    

Follow aici: luvdiorss .

[Colaborare]

(O sa amintesc asta la fiecare capitol.)

◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇

   Te aflai la petrecerea de ziua prietenei tale, împreună cu iubitul tău.  Ați decis să jucați 'Adevăr sau provocare' din lipsă de idei, însă când unul din amicii tăi a fost provocat sa te sărute,  iubitul tău încerca din greu să rămână calm.

●Bang Chan.

    A observat faptul că tu nu acționai în niciun fel, iar atunci când cel provocat începuseră să facă pași spre tine, ignorând faptul că Chan era aproape lipit de tine, s-a băgat în fața ta, prefăcându-se că primește un apel important

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    A observat faptul că tu nu acționai în niciun fel, iar atunci când cel provocat începuseră să facă pași spre tine, ignorând faptul că Chan era aproape lipit de tine, s-a băgat în fața ta, prefăcându-se că primește un apel important.

"CE?! SIGUR CĂ DA! VENIM CHIAR ACUM! Ne pare rău,  prieteni. E ceva urgent..."

A spus el, după care te-a apucat de încheietură, trăgându-te după el înainte să poți reacționa.

   Imediat ce ați ajuns afară ai decis că e momentul perfect să fii curioasă.

  "Chan, ce se întâmplă?  Cine era la telefon?"

  El ți-a zâmbit dulce.

  "Nimeni."

  "Atunci de ce-"

Ai fost întreruptă de sărutul lui ce te înnebunea de fiecare dată.

   "Pentru că ești a mea."

◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇

●Kim Woojin.

  Și-a mărit ochii, privind când la tine, când la el, cel ce era pe cale să-şi ducă la bun sfârșit provocarea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Și-a mărit ochii, privind când la tine, când la el, cel ce era pe cale să-şi ducă la bun sfârșit provocarea. Se uita serios la tine, sperând că îi vei înțelege expresia, însă tu încă nu aveai nicio reacție. În cele din urmă, drăguțul care nu a avut nici măcar ideea de a-ți cere permisiunea înainte,  a venit lângă tine și în secunda urmatoare te-a prins într-un sărut ce a durat mai mult decât era necesar. Datorită faptului că ai răspuns sărutului,  câteva ore mai târziu te-ai ales cu o morală drăguță,  mai apoi cu o despărțire și mai drăguță.

REACTII. || Stray Kids.Where stories live. Discover now