16: "Ne güzel bellidir gelişinden."

958 113 145
                                    

Taehyung gömlek düğmelerini ilikleyip, Seokjin'in yanına geçti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taehyung gömlek düğmelerini ilikleyip, Seokjin'in yanına geçti. Uyuyan sevgilisinin dudaklarına öpücük bırakmaya başladı. Ardından açıkta kalan boynuna sokulup ıslakça öptü. "Hadi uyan artık uykucu."
Seokjin ani refleksle Taehyung'u ince belinden tuttu ve anında dudaklarına kapandı. Bu tadı çok seviyordu. O harikaydı. Elini kalçasına koyup yavaşça okşadı ve yumuşak kalçasını hafifçe sıktı. Ardından dudaklarını son kez öptü ve seslice ayrıldı.

"Günaydın bebeğim." Taehyung az önceki mükemmel öpücük ile kendinden geçmişti. Seokjin bir öpücüğü ile kendini alt üst ediyordu. Taehyung kısık sesi ile mırıldandı. "Günaydın." Seokjin seslice gülmüş ve kendine çekip sıcak boynuna yerleşmişti. "Hala böyle etkilenmene bayılıyorum." Taehyung boynunda gezen ıslak öpücüklerle derin bir nefes aldı. "Senden her saniye etkileniyorum zaten." Seokjin gülümsemiş ve sevgilisinin sırtını okşamıştı.

Taehyung biraz yükseldi ve Seokjin'in alnına öpücük bıraktı. "Hadi kahvaltı edelim ve işine geç kalma." Seokjin kafasını sallamış ve sevgilisinin onu hazırlamasına izin vermişti. Güzel bir kahvaltıdan sonra kıyafet için odaya çıkmışlardı. Taehyung dolabı açıp birkaç parça takım elbise çıkardı. Ardından sevgilisine döndü. "Bu nasıl?" Seokjin beğenmişti. Siyah takım elbise harika duruyordu. "Beğendim ama sen çok güzel olmuşsun kıskanıyorum."

Taehyung gülümsedi ve sevgilisinin kucağına yerleşti. "Ben sadece sana güzelim." Dudaklarına derin bir öpücük verdi. "Sadece sana özelim," ardından dolgun yanaklarına öpücük bıraktı. "Sen ise sadece bana ve bize özelsin." Çenesine burnunu sürttü ve kocaman bir öpücük bıraktı. Seokjin'in gözleri doldu. Bu haldeyken böylesine güzel sevmesi gözlerini yaşartmıştı. "Seni çok seviyorum be adam, hemde çok seviyorum. Kalbim yerinden çıkacak kadar çok."

Beline sarıldı ve yüzünün her yerini seslice öptü. O öpüşlerine devam ederken Taehyung kahkahalarla yerinde çırpınıyordu. En çokta onu böyle peş peşe öpüşünü sevmişti. "Ah yeter beni şimdiden çok yordunuz Bay Kim. Asistanlarınızı hep böyle yorar mısınız?"
Seokjin sırıttı, "o sadece size özel Bay Kim ve sizi başka şekillerde de yorabilirim. İster misiniz?" Taehyung kocaman gözlerle baktı.

"Ahlaksız bir teklif mi sunuyorsunuz bana? Aman Tanrım bende kabul ediyorum!" Seokjin bu dediğine delice güldü. Çok seviyordu bu hallerini. İçinden sıcak bir sıvı akıyordu kalbine doğru. Taehyung onu bir süre izlemiş ve sonra kucağından kalkarak kıyafetlerini giydirmişti. "Haksızlık çok yakışklı oldun!" Seokjin ise sadece tebessüm etti. Sevgilisinin kendinden haberı var mıydı?

"Senin kendi güzelliğinden haberin var mı? Harika görünüyorsun." Taehyung kızarmış yanakları ile tekerlekli sandalyeyi ittirdi ve gülümsedi. Indan iltifat almak çok güzeldi.
Birkaç saatin ardından şirkete gelmişlerdi. Herkes Seokjin'in durumunu biliyordu ama Jin biraz tedirgindi. Kendisine acıyarak bakılırsa ölebilirdi. Taehyung ellerini tuttu ve önünde diz çöktü.

"Ben senin yanındayım ne olursa olsun seni hep korurum. Unuttun mu? Sen benim kahramanımsın ben ise senin meleğin." Seokjin elini saçlarına attı ve okşadı. "Sen benim tek çaremsin." İkili içeri girdiklerinde herkes onlara odaklanmıştı. Ama kimse acıyarak değil daha çok mutlulukla bakıyordu. Herkes Seokjin'i çok sever ve sayardı. Bu yüzden Seokjin az bile olsa rahatlamıştı.

Çalışanları ile hasret gidermiş şimdi odasında birkaç dosya ile ilgileniyordu. Kapısının tıklatılması ile gir komutunu verdi. Sevgilisi şu an karşısında dehşet bir güzellikteydi. Taehyung kapıyı kilitleyip, özlediği sevgilisinin kucağına yerleşti. "Seni çok özledim." Seokjin gülümsemiş ve öpüşüne karşılık vermişti. İkisi de ilerisi olmaz sanmıştı ama çok yanılmışlardı. Taehyung Seokjin'i deli gibi özlüyordu.

Onsuz geçen zamanlarında nerdeyse ölecek durumdaydı. Taehyung Seokjin'in dudaklarına asılıp, ardından boynuna geçti ve delicesine iz bırakmaya başladı. Seokjin ise sevgilisinin belini okşuyor daha sertleştiriyordu öpücüğü. Jin sevgilisinin alt dudağını ısırması ile Taehyung'dan derin bir inleme kazanmıştı.
"Durmalıyız sana böyle yerlerde sahip olmak istemiyorum." Taehyung öpüşleri arasından gülümsedi.

Seokjin her zaman evde birlikte olmak isterdi. Çünkü Taehyung'un vücudu ona özeldi ve başka yerlerde birlikte olup değersiz hissetirmek istemezdi. "Umrumda değil. Şu an umrumda olan tek kişi sensin lütfen." Seokjin ellerini sevgilisinin kemerine attı ve tamamen çıkardı. Ardından iç çamaşırına elleri titreyerek dokundu ve aşağı indirdi. Önüne serilen görüntü deli olmasına yetmişti.

Seokjin, Taehyung'u hemen önünde çalışma masasına kalçaları kendine gelecek şekilde yatırdı. Tekerlekli sandalyesini kalçalara doğru ilerletti. Ardından esmer tene iştahla baktı ve iki lobunu sıkıp deliği ortaya çıkacak şekilde ayırdı. Islatmak için dilini deliğe değdirdi. Penisi ile deliği arasındaki kısma dudaklarını sürttüğünde Taehyung sızlanırcasına inledi.

"Jin-ah!" Seokjin baş parmağı ile deliğini sevdi ve yavaşça içine soktu parmaklarını. Taehyung şu an zirveyi yaşıyordu. Seokjin ise deli gibi zevk alıyordu. Şu an parmaklarını sevgilisinin menisi kaplıyordu. Bunu eli ile yapmasına rağmen, böyle hissetmesine deliriyordu. Ardından Taehyung tamamen boşalınca elini çekti ve kızarmış pembe deliğine birkaç öpücük bırakıp, Taehyung'un kalçalarına da öpücük bırakmıştı.

Ardından sevgilisini çevirdi ve hazdan dolmuş gözlerine baktı. "Hazır mısın bebeğim?" Taehyung hala zevkle kasılan deliği ile inledi. "Ahh! Evet evet hazırım!" Seokjin gülümsedi ve kızarmış penisi dudakları arasına aldı. Her bir çıkıntısını zevkle yaladı ve sevgilisinin rahatlamasına yardımcı oldu. İkisi de nefes nefese iken, Taehyung sevgilisinin kucağına yerleşti. Utanıyordu ama demesi lazımdı.

Çünkü uzun zamandır birlikte değillerdi ve üst üste iki kere yapmak deliğini acıtmıştı. Tıpkı kalın uvzu gibi. "Deliğim ile ilgilenir misin?" Seokjin kendine kızdı. Parmaklar tabii ki çok acıtırdı. "Özür dilerim çok özür dilerim." Ardından parmakları ile sevgilisinin tatlı ve sıcak deliğine masaj yaptı. Ardından dolgun kalçalarını okşadı ve gömleğini elleri ile kaldırıp tenini okşadı.

Şuan kucağında alt tarafı çıplak ve üst tarafı dağılmış esmer bir bebek vardı... "Şu haline tapıyorum." Taehyung kıkırdadı ve dudağını öpüp kucağından kalktı. Aklı yerinde değildi. Şu an nefis hissediyordu. Seokjin ise sevgilisini giyinirken izledi. Her zerresi aşırı güzeldi.

Onu sevişirken zirveye taşımak, onunla gezmek, onunla eğlenmek gerekirse onunla mutsuz olmak istiyordu. Artık vaktinin geldiğinin farkındaydı ve sevgilisi kemerini takarken, oda onun mutluluktan dans etmesine sebep olacak cümleyi söyledi.

"Ben fizik tedavi olmak istiyorum Taehyung."

Aware ✓Where stories live. Discover now