Prolog

12.3K 252 40
                                    

      

      Atunci când te lași prada destinului  . Începi sa te schimbi, sa devi , cineva care nu credeai ca vei fi vreodată. 
  Asta sa intamplat  și în cazul meu când lam văzut prima oara , mam îndrăgostit  , deși nu știam ce e dragostea . Nu cunoșteam sentimentul acela ,pana la el .

   Totul a început , în acea zi de vara , când l-am văzut pentru prima data . Eram cu Mendy , prietena mea cea mai buna , ne cunoșteam încă de la grădiniță.  Terminasem generala și în toamnă  începea primul nostru an de liceu . Era o zi însorită,  și călduroasă de-asemenea.  Voiam sa mergem la piscina din centru sa ne răcorim.   Buna mea prietena a avut marea idee , și eu cum iubesc apa , am fost foarte bucuroasa de propunerea ei .
  Ne-am luat costumele de baie , și pe deasupra câte o rochiță lejera . 
În mai puțin de o jumătate de ora eram deja lângă piscina,  care striga sa ii simt umezeala .
  Ne luam câte un șezlong,  și ne punem lucrurile lângă acesta . Eu îmi dau rochiță jos , și rămân în costumul din doua piese de culoare alb . Prietena mea are la fel decât ca al ei este verde , adora culoarea aceast.
    Ma apropi încet de piscina și bag un pic degetele de la picioare sa verific temperatura apei . Dar nici nu apuc sa ating apa ca simt doua brate masive pe talia mea și sunt luata pe nepregătite  , fac contact brutal cu apa și ma scufund lamentabil.  Dar brațele acestui băiat nu îmi dau drumul , mă trag mai aproape de el și ma ridica la suprafata . Pun mana instant la ochii și realizez ca miam pierdut ochelari de vedere .  Oftez enervata și ma răsucesc spre fraierul care ma aruncat în apa . Dar cand imi întorc privirea vad un chip destul de burat . Mă privește la rândul lui ,  doar ca el ma îndepărtează brusc . Mai mult ca sigur ma confundat cu altcineva . După câteva momente încep să îi aud glasul prietenei mele și înot încet spre marginea piscinei .

   — Anaya , ești bine?Mă întreabă  îngrijorată.

    —  Sunt bine , Med !  Ii răspund  sincer .

    — Wow ! Spune deodată.

   — Ce ?

   — Unde îți sunt borcanele ? Ma întreabă amuzata .

   — O mai taci  , idiotul acela ma dărâmat în apa și i-am pierdut . Spun trista .

   — Niciodată nu te-am  văzut fără ei , arăți incredibil ! Spune sincer .

   — De mult ma bate mama la cap sa nu ii mai port , cred ca asta este blestemul ei . Murmur . Mam obișnuit cu ei deși nu prea ma mai ajutau la nimic . Doctorul mia recomandat sa renunț la ei de luna trecuta , dar spre surprinderea mea am văzut acel băiat în ceață. Cred ca de la ieșirea prea brusca din apa .


   — Acei ochelari te făceau sa pari o tocilara , urata . Spune și rade . Eram obișnuită cu ea sa ma tachineze pe seama ochelarilor .

   — Știu mi-ai spus-o de un milion de ori ! Rad .

   Ies din  apa și ma așez pe prosopul de pe șezlong,  îmi prind parul ud în vârful capului , și ma întind relaxata la soare .
  De odată soarele îmi este luat și simt cum cineva sa postat în fata mea . Oftez , de ce ziua asta a început asa prost . Îmi deschid ochii și vad un tip înalt destul de solid , cum ma privește.  Pufnesc  .

   — Te pot ajuta cu ceva ? Îl întreb ironic .

    — Prietenul meu vrea sa vorbiți în particular ! Spune linistit , este ca și cum vorbim despre vreme . Gândesc.

   — Nu, mersi ! Spun și îmi închid ochii înapoi.

     — Te rog ! Nu vreau sa îl enervez cu răspunsul  tău  . Spune mai încet,  și îmi deschid ochii . Pare panicat de data asta . Oftez și ma ridic .

   — Bine , fie ! Conduma la prietenul tău.  Spun învinsă.  Pare mai vesel de data asta , și mi-o ia înainte ,eu în urma lui .

   Ajung undeva mai  izolat , și intram pe o ușă.  Îl urmez  pe un hol , pana la baza unor scări.  Urcam și la capătul lor este o ușă masiva  , o deschide și ajung într-o încăpere frumos mobilata cu doua canapele pe ambele părți, si cu o masuta în mijlocul lor .  Privesc în jur și observ la geamul care încadrează jumătate de perete un corp masiv întors cu spatele la mine .

   — Sebastian! Am adus-o. Spune băiatul de lângă mine .

    — Lasă-ne  singuri , Ken ! Spune și ii simt vocea groasa cum imi străbate tot corpul . Aveam emoti .

  Acest Ken , pleacă și aud doar ușă cum se închide în urma sa . Încep sa îmi frământ degetele  agitata , și îl vad ca se întoarce cu fața  la mine . Atunci rămân blocata , figura lui imi parea oarecum cunoscută, ia stai ! Cred ca e tipul care ma daramat in apa .

   — Tu ! Spun amenințător fără sa realizez . Și arat degetul arătător spre el .

   — Eu ce ? Întreabă și își ridica o sprânceană în sus , întrebător.

   — De ce mai dărâmat în apa ? Îl întreb enervata , deși eu tremuram toată de emoții.  Nu credeam ca îl voi mai întâlni.

   — Pentru ca asa am vrut ! Spune dur   de data asta .

  — Eu plec ! Spun și ma întorc , înaintez spre ușă.

  

   Decât apuc sa ating clanta , ca ma simt împinsă în ușă și doua brațe în jurul meu . Simțeam ceva tare în zona fundului , inima începe să bata cu putere . După ce ca aveam emoții când îl priveam , acum fac atac de inima .
  Ii simțeam respirația lângă ureche .

   — Nu ți-am  dat permisiunea sa pleci !  Imi spune încet.

  Eu deja îmi inghitisem  și ultimul gram de rațiune.  Eram pierduta .
Ma întoarce încet cu fata la el și acum eram mult mai aproape de el , ochii lui albaștri îmi urmăreau fiecare mișcare. Eu deja eram pierduta în oceanul din ochii lui , îl vad ca se apropie mai mult de mine și fără sa realizez îmi simt buzele asaltate . El ma sărută pe mine . Primul meu sărut,  emoțiile și stângăcie mea , la făcut sa se îndepărteze.  Mă privea . A zâmbit  .

   — Acum poți sa pleci ! Spune calm , chiar linistit .


   Am făcut cum mia spus  , mai ca am alergat când am coborât scările.  Am ajuns la șezlong,  și gândul meu a fost numai la acel sărut. 





   Atunci am știut,  ca el mia luat totul . Și ma transformat în cea care sunt acum . Noua mea versiune .
  Din ziua aceea nu lam mai văzut,  deși tânjeam  după el . Chiar daca am mai fost de multe ori la piscina . NU LAM MAI VAZUT .








        Gata , primul capitol este editat , sper sa va placa  Noua versiune
  ( Obsesie  Sexuala ) 




   

      

Sclava in Dragoste  🔞 În Curs De Editare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum