First chapter-Brooklyn?

1 0 0
                                    

През щорите навлизаше светлина, която осветяваше малка част от стаята ми. Виолетовият цвят си пасваше идеално с всички мебели.Само куфарите, стоящи от дясната страна на леглото ми не пасваха в обстановката. Аз също.

Стига толкова марзелуване.

Станах и се отправих към вратата,която се намираше вляво от тоалетката ми. Влязох в банята и съблякох тениската като я хвърлих за пране. Пуснах душа и в това време се отървавах и от другия излишен плат по мен. След като установих,че водата е в перфектна температура се мушнах под душа. Започнах да си припявам песен на Rihanna. След като свърших с малкия концерт, който проведох на себе си, се обгърнах с мекия ми халат и отидох пред огледалото и мивката, за да измия зъбите си. Не ми отне много време и се отправих към белия ми гардероб. Избрах си бял сутиен с бели бикини и жълт топ малко над пъпа и сини скъсани дънки на колената. Облякох ги и седнах пред тоалетката, за да се гримирам. Не обичам да се контя прекалено много, затова ще сложа фон дьо тен,коректор, спирала и гланц.

С мама вчера се разбрахме,че ще излезем в мола. Не че нямам приятелки, с които да излизам просто всички са заминали.

Шегувам се.

Нямам приятелки.

Излязох от стаята си и тръгнах по коридора,който води към първия етаж. Мама изкарваше доста пари,но нито аз,нито тя желаеше да имаме огромна къща. Нашата си беше идеална за двете ни. Влязох в кухнята кадето беше тя,седнала около плота закусвайки.

-Добро утро,мамо.

-Добро утро,скъпа. Ще закусиш ли?

-Що за глупав въпрос.

(Гледната точка на Клара)

Бяхме в един магазин, от който Бруклин си хареса рокля.Беше в пробната,а аз седях на дивана,чакаща я да излезе.

-Как изглеждам?

Бруклин излезе от съблекалнята облечена с такава рокля:

Бруклин излезе от съблекалнята облечена с такава рокля:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 09, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

StrongWhere stories live. Discover now