nieuw huis?!

210 6 1
                                    

Al mijn spullen zijn gepakt ik ben er klaar voor om weg te gaan een nieuw begin met nieuwe vrienden en misschien is er plaats voor een vriendje, maar nu maar eerts richten op je mogelijke broer Yoongi. Ik kom beneden en zie dat de jongens ook klaar zijn om weg te gaan ik werp nog een snelle blik naar me moeder die mij met een lege blik aankijkt, ik negeer het en loop het huis uit.
Jin: En ben je klaar voor een nieuw begin met ons en misschien een broer?
Layla: Ik ben wel bang wat de toekomst mij brengt maar ik weet zeker dat ik veilig bij jullie ben, en dat over me broer ik zou zo gelukkig zijn!
Jimin kijkt je aan en je krijgt een goed gevoel geen liefdes gevoel maar een vrienden gevoel je word er blij van je hebt nooit in je leven een echte best friend gehad, zou dit kunnen uitbloeien tot een goeie vriendschap?  Dan schreeuwt Tae dat we er zijn in kijk naar buiten en zie een mooi groot huis staan. (zie afbeelding)

Taehyung: En wat vind je? Is het leuk?Layla: Leuk? leuk? het is geweldig!Jimin: Wacht maar tot je je eigen kamer hebt gezien

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taehyung: En wat vind je? Is het leuk?
Layla: Leuk? leuk? het is geweldig!
Jimin: Wacht maar tot je je eigen kamer hebt gezien.
Layla: e-eigen kamer?!
Jimin: Jah of had je liever bij een van de jongens geslapen¨ zegt hij met een glimlach.
je geeft hem een tik tegen ze schouder aan.
Jin: Lets go inside!!!!
Jullie liepen naar binnen daar kwam je de jongens tegen in de woonkamer als je de woonkamer ziet valt ze moet open (afbeelding)
Jungkook: Wat Layla ik weet dat ik knap ben maar dat hoeft ook weer niet. lacht hij.

Je rent op hem af en springt op hem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je rent op hem af en springt op hem. Iedereen begint te lachen maar Jungkook probeerd je van zich af te krijgen maar jij geeft niet zomaar op. Het lukt Jungkook dan ook moeilijk om je van zich af te krijgen. Niemand kan zijn lach meer in houden zelf schiet je ook in de lach. Zo kan Jungkook toch van je winnen en begint je te kietelen al snel hebben de jongens door wat er gebeurd ze gaan snel naar je toe en beginnen mee te kietelen.
ST-HAHAHA-OP-HAAH zei je maar ze gingen door dat dat ze zelf ook uitgeput waren. Je kijkt ze stuk voor stuk aan alleen Hoseok durf je niet aan te kijken hij komt naar je toe en verluisterd iets in je oor zodat alleen jij het kan horen ¨ hoe willen we normaal met elkaar omgaan als je me niet eens aankijkt babe¨ zegt hij speels. Je word vuur rood de andere zien het ook en Jimin komt naar je toe en hij zei tegen je dat het handig is als je de andere ook over je moeder verteld. Je knikt en je begint het verhaal te vertellen. Al snel heb je alles piek fijn uitgeleg ze kijken je aan en besluiten om je allemaal een knuffel te geven zelf Hoseok het is zn fijn gevoel.
Namjoon: kom dan laat ik je je kamer zien!!
je volgde hem naar je kamer hij deed een deur open en je mond viel open...

YAYY weer een deel ik denk dat ik de delen zo lang ongeveer blijf houden

nu is het niet te veel om te schrijven en niet teveel om te lezen!<3

the brother i never knew about ~voltooid~Where stories live. Discover now