BLACK ROSE

2.6K 60 6
                                    

Zamanın birinde, kadının 3 tane kızı varmış. Üçüde hastaymış. Doktor demiş ki: 1. kızın 1 haftalık, 2. kızın 2 haftalık, 3. kızın 3 haftalık ömrü kalmış. 6 gün sonra 1. kız annesinden yatağının yanına bir kırmızı gül koymasını istemiş. Annesi çiçekçiye gitmiş, çiçekçiden kırmızı gül istemiş. Ama çiçekçide kırmızı gül kalmamış sadece siyah gül varmış, böylece anne siyah gül almış.

Akşam kız annesine neden kırmızı değilde siyah gül aldığını sormuş. Annesi çiçekçide kırmızı gül kalmadığını söylemiş. Sabaha annesi kızı yatakta ölü olarak bulmuş. Bir hafta sonra 2. kızı da kırmızı gül ister ama yine kırmızı gül yoktur ve yine anne siyah gül alır. Sabah 2. kızınıda yatakta ölü bulur. 6 gün sonra 3. kızı da ölüceğini hisseder ve o da annesinden kırmızı gül ister. Ama annenin siyah gül almaktan başka çaresi kalmaz. Ama bu gece anne sabaha kadar kızının yanında bıçakla durmaya karar verir. Saat gece yarısında gülün içinden dumandan 2 el çıkar ve kızın boynuna doğru yönelirler. Anne çok korkar ve bıçakla sol eli keser. Sabah kız halen yaşar.

Aradan birkaç gün geçer ve anne birini ziyaret etmek için çiçekçiden gül almaya gider. Birde ne görsün, çiçekçinin sol eli sargılı...

HORROR STORIESHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin