SVE ZA KRAJ

694 23 18
                                    

     Gomilu reči kasnije, došli smo do one zadnje. Prva ideja za vampirsku priču nastala je skoro deceniju ranije, napisala sam par poglavlja o Elizabeti i Markusu i ostavila ih da čame bezvoljna da njihovu priču privedem kraju. Kada sam pre par meseci započela priču o Vladu i Antoneti pomislila sam da bi bilo lepo povezati je sa starim likovima. Stvoriti neku vezu koja će nekom prilikom da me navede da i taj pokušaj priče dovedem do zadnje reči. Lik Klaudije Blue je nastao sasvim sučajno, kako sam razvijala Mauta tako je postalo logično da mu treba gospodar. A ko je bolji nego neka opaka žena. Klaudija Blue je počela da opseda moje misli, valjda u želji da se i o njoj nešto više kaže pa su tako nastala prva poglavlja za „Uvrnute igre", najava za tu priču izaćiće koliko odmah, ali ne verujem da ću da pišem nastavke do početka 2020. da ne bi bilo mnogo velikih razmaka u postaljanju. Priča neće imati mnogo zajdničkih tački sa ovom, osim same Klaudije. Trenutni plan je da centralna bude vampirska romansa, pokušaću da dodam i malo krimića u radnju, pa šta ispadne.

Nakon toga, u planu je i priča o Markusu i Elizabeti, ali o tome više nekom drugom prilikom.

Hvala vam na druženju i podršci, meni kao nekome ko prvi put piše na Wattpadu mnogo zncči svaki vaš pregled, svaki komentar i svaki glas.

Volela bih da znam kako vam se čini ova priča, da li vam se dopala radnja, da li su vam se svideli likovi? Šta biste promenili, šta dodali, a šta oduzeli? O da i ono najvažnije da li vam se dopada Blue? Svaka smernica je dobrodošla, kako bi sledeća priča bila bolja.

Izvinjama se ako je bilo nekih nelogičnosti, za sve greške u kucanju i pravopisu, i ako je bilo šta ostalo nedorečeno.

Pozdravljam vas i nadam se da se čitamo ponovo.

Srdačan pozdrav, LORA D.

Ukleti Princ 🔚Où les histoires vivent. Découvrez maintenant