Part 29

3.2K 220 25
                                    

Η επίσκεψη της Ρένιας και μάλιστα ξαφνικά, ντυμένη με αυτόν τον προκλητικό τρόπο, δεν έφυγε από το μυαλό μου ώσπου ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε. Κάτι δε μου κάθεται καλά σε όλο αυτό. Και δεν μου έφταναν όλα αυτά που είχα στο μυαλό μου, με πήραν τηλέφωνο από τη μεταφορική στην Ιταλία να με ενημερώσουν ότι πρέπει να πάω εγώ η ίδια να κάνω την αίτηση μεταφοράς του αυτοκινήτου μου επειδή λέει, είναι καινούριο. 

Θα πάω πολύ γρήγορα και θα επιστρέψω κοντά του, δε θέλω να μένει εδώ μόνος και να τον περιτριγυρίζει αυτή. Κάποια από αυτές τις μέρες θα κλείσω εισιτήριο να την κάνω. Πρωί θα πάω, μεσημέρι θα γυρίσω. ΚΑλύτερα που θα επιστρέψω, έφυγα πολύ βιαστικά και δεν πρόλαβα να συντονίσω κάποια θέματα. 

Ο Νίκος βρίσκεται στην προπόνηση και εγώ έβαλα τις πινελιές μου στο σπίτι, τοποθετώντας διάφορα πράγματά μου δεξιά και αριστερά. Το προσωπικό του επιστρέφει αύριο και ανυπομονώ να τους γνωρίσω παρόλο που τους έχω δει ήδη μια φορά. 

Ο καναπές ομολογώ πώς είναι πολύ βολικός και τώρα που ξάπλωσα έπειτα από το σιγύρισμα, δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθώ. Βούλιαξα στον καναπέ και παίζω στο λάπτοπ. Έχω το facebook ανοιχτό και μου στέλνει μήνυμα ο Ανδρέας. Ωχχχ, τώρα πρέπει να βγω από το παιχνίδι. 

''Μου λείπεις πολύ'' μου γράφει. Τι να έπαθε τώρα πάλι; Τον πιάνουν συχνά τα ψυχολογικά του και πάντα μαζί μου τα συζητούσε. Με ποιον να τα πει; Με τον Παναγιώτη που κοροιδεύει ακόμα και τον εαυτό του; 

''Τι έπαθες αρκουδάκι;'' του απαντάω και περιμένω να δω τι έχει συμβεί. ''μου λείπεις το καταλαβαίνεις; Σ'αγαπάω, δε μου αρέσει που έφυγες πάλι!'' Ωχ, για να ανοίγεται αυτός που δε φανερώνει συχνά τα αισθήματά του, σκούρα τα πράγματα. ''Αγαπημένε μου θα γυρίσουμε σύντομα! Εξάλλου δεν είμαστε μακρυά λίγες ώρες με το αεροπλάνο μας χωρίζουν. Τι σε έπιασε τώρα;'' πληκτρολογώ σε μια προσπάθειά μου να τον καθησυχάσω.

''Κοίταζα τις φωτογραφίες των διακοπών, πόσο ωραία περνούσαμε το καλοκαίρι...'' απαντάει. ''Και αυτό το καλοκαίρι τέλεια θα περάσουμε!Ησύχασε.. Με το Δημήτρη μίλησες;'' τον ρωτάω γιατί από τότε που με πήρε ο Νίκος από το κλαμπ δεν μας έχει ενοχλήσει και μου φάνηκε περίεργο. 

''Μην ασχολείσαι με το βλάκα. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι ερωτευμένος, απλά έχει πεισμώσει που επέλεξες άλλον και μάλιστα φίλο του. Αστον να σιγοβράσει. Με το Νίκο όλα καλά;'' Ωραία, αλλάξαμε θέμα. Φαίνεται να ηρέμησε. ''Ναι, προς το παρόν είναι όλα πολύ όμορφα! Να σου πω, πρέπει να πάω Ιταλία για το αμάξι. Θα έρθεις;''

Ο σκόρερ της καρδιάς μου (Υπό διόρθωση)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz