De ce ai vrut să renunți?

59 7 1
                                    

~3 Săptămâni mai târziu.....

~Mama povestește....

Au trecut mai bine de 3 săptămâni și încă era in comă.
-Știu că este dureros ,doamnă White, însă am dori sa întrebăm dacă ați dori sa donați organele?
- In niciun caz copilul meu nu poate muri!
- Sa facut o comisie in spital si sa decis ca dacă in 24 de ore nu isi revine din comă il vom deconecta de la aparate!
-Asa ceva nu se poate întâmpla!
- Imi pare rau! S-a decis!
-Il mut in străinătate, acolo îl vor vindeca!
-Doamnă... puteti sa il duce-ti unde vreti. Nu vor putea face cu nimic mai mult.Din comă ori iti revii, ori nu!

Nu pot accepta sa moara fiul meu!Simt ca nu mai pot... in toata perioada acesta am stat cu el in spital si a fost cumplit sa il vad zi de zi zăcând in acel pat.

~24h mai târziu...

- Nu...băiatul meu!
-Doamnă credeți-mă nu avem ce sa mai facem noi am facut tot ce am putut... nu suntem dumnezei!
-Vă rog nu il deconectati! Mai lasati-l!
-Doamna, s-a decis deja!
-Vă rog,va implor!Cu ultimele puteri am rostit aceste cuvinte dupa care m-am prăbușit!Nu pot sa il îngrop atât de tânăr,băiatul meu moare fără nicio vina!

Mi s-a rupt sufletul când vedeam ca ii i-au câte un tub si câte un fir de pe el și îl deconectează.I-au luat ultima picătură de viață!Eu nu mai suport. Trebuia sa fiu eu in locul lui!Au luat si tubul de oxigen, iar totul s-a oprit!Copilul meu este mort!

~Din perspectiva lui Hardin...

Ce frumos e tărâmul acesta chiar dacă aș vrea sa ma întorc la realitate... nu stiu cum sau unde!Nu stiu de cat timp sunt aici ,dar am apucat sa imi fac prieteni si viata este perfecta fără oameni care sa te judece sau sa te jigneasca.Pana acum eram intre cele doua lumi dar acum s-a intamplat ceva deorece nu mai sunt conectat la realitate.Am in fata mea mult negru ,insa, undeva se vede o pata alba, imaculată.Aceasta incepe sa dispara tot mai mult ajungand sa fie doar un punctuleț.Dupa putin timp dispare acel mic, punct alb si ma vad pe mine imbracat in negru purtat pe spatele unor barbati imbracati in alb.Dupa aceea, am observat o femeie care plângea in hohote, era mama... de ce plânge mama?Vreau sa merg la ea sa o intreb de ce plânge sa o strâng în brațe!(Este momentul în care Hardin a fost deconectat de aparate imaginandu-si o viata ireală si o poveste ireală in gândul sau)

-Mamă!!!!!Strig din toți plămâni mei.

Atât am putut sa spun!Cred ca am revenit la realitate adica am iesit din coma.In jurul meu sunt o multime de doctori si parinti mei!La capul meu se afla o lumanare pe care o suflu deoarece sunt viu!
-Hardin, dragule, te-ai trezit!Am crezut ca ai murit!Te-au deconectat de la aparate si ti sa oprit inima si am crezut ca ai obosit in lupta de a mai trăi!

~2 săptămâni mai târziu.....
Abia astept deja sa ajung acasa.Azi voi fi externat si vin părinți dupa mine.A fost o perioadă foarte dificilă am slăbit foarte mult și arat foarte rau sunt foarte palid.Cu timpul am sa imi revin însă ceea ce imi doresc acum este sa ajung acasa si sa ma pun in patul meu!

Ajunși acasă urc in camera mea ca sa ma întâlnesc cu el.Imi era atât de dor de el ma si mir ca nu m-a vizitat in tot acest timp dar ma gandesc ca a fost ocupat.
Ajung la etaj si deschid usa si in marea mea surprindere nu il vad nicaieri si nici macar hainele lui.Unde este?

-Tată!
-Da, Hardin?!
-Unde este băiatul din camera mea?
-Hardin, el....
-Spune odată, tată!
-Hardin el s-a sinucis!
-Cum adica?De ce?
- Nu stiu, Hardin, însă într-o zi l-am gasit mort in cameră!Avea in mana un bilet pe care scria "Hardin", asa ca nu l-am deschis ti l-am pus in sertar!

De ce sa sinucis cand eu aveam nevoie de el sa imi fie alături?! Lacrimile imi inundă ochii, nu pot sa cred ca el nu mai exista!Deschid sertarul si gasesc biletul:"Hardin cand am aflat ca ai fost împușcat si ca esti in comă și că nu iti mai revi am simtit cum mi se crapă inima in piept nu puteam percepe o viata fara tine.Cand a sunat mama ta si a spus că te-au deconectat de la aparate in acel moment mi-am dat seama ca nu are rost nici eu sa mai traiesc!Vreau sa iti multumesc pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna pentru mine ai fost totul!Te rog sa ma ierți daca vreodata te-am supărat!Sa stii ca te-am iubit si prețuit mai mult decât orice pe lumea asta! Acesta este si motivul pentru care am decis să îmi pun capăt zilelor!Te iubesc Hardin foarte mult! Si in mormânt te voi iubi"!

De ce?

~Va urma......

■stiu este un capitol trist din viata lui Hardin insa sa speram ca va putea trece peste!

■Va multumesc pentru toata susținerea acordată si va astept cu comentarii si păreri despre capitol/carte!

Cum e sa iti trăiești viata?Where stories live. Discover now