CAPITOLUL I

167 11 3
                                    

ℐ𝓃𝒸ℯ𝓅𝓊𝓉𝓊𝓁

Oana povesteste:

Ce e viata? Poate ca pentru mine, ea înseamnă altceva... Dar pentru altii, poate însemna doar bani.

Eu sunt Ioana Stamatin, dar pe scurt îmi spuneti Oana. Sunt eleva, la Liceul Teoretic Decebal, clasa a douăsprezecea C si locuiesc in Constanța.
Ce sa mai spun despre mine... Fac 18 ani, luna asta pe data de 24 octombrie. Am 1.65, imi place albastrul, iubesc dansul, petrecerile si iesitul cu prietenii. Am un cățel, pe nume Ratatui, un hamster pe nume Pikky si-un frate mai mic pe nume Matei.

Ca am atat, as putea spune despre mine. Următorul...

Vlad povesteste:

Eu sunt Vlad... Vlad Munteanu, mai bine spus. Sunt elev, la Liceul Teoretic Decebal din Constanța clasa a douăsprezecea C. Am 1.85, imi place sa stau pe youtube, in general practic de aproape 5 ani de zile youtube.
Ador petreceriile, sa ma joc, sa stau pe YouTube si in general ieșirile cu gașca. Următorul...

Andreea povesteste:

Hei, eu sunt Andreea Enache bine mai repede Deea. Sunt in clasa a douăsprezecea C, la Decebal in Constanța. Ador rozul, pizza, miranda de portocale, pisicile si cititul.
In general, stau toată ziua cu Onica. Da ati auzit bine, Ioana Stamatin e BFF-ul meu de la grădinița. Supranumita de gasca si... Oni, Onica, Onita, Onița si Onicorn. Bine ultima e la caterinca. Cam atat despre mine. Următorul...

Selly povesteste:

Hei, eu sunt Andrei Selaru supranumit si Selly. Sunt vlogger, am un canal de YouTube, si-mi place mult sa fac vlog.
Vin din Craiova, am 18 ani am fost de mic foarte interesat de tot ceea ce se întâmpla în spatele camerelor, precum schimbarea perspectivei sau unghiului la TV
Mi-am petrecut o mare parte din copilărie stând pe calculator, uneori spunând că internetul ar fi mai interesant decât lumea din jur
In prezent susțin că a petrece mult timp la calculator nu este un lucru bun. Următorul...

Alesia povesteste:

Hei eu sunt Alesia Muntean . Am 16 ani aproape 17, sunt in clasa a douăsprezecea C. Si eu, tot la Decebal... In fine. Imi place verdele, sa desenez si foarte, foarte mult sa stau cu prietenele mele.
Pictez foarte mult, teatrul si desenul sunt singurele care mi-au rămas după moartea mamei. Nu cred totus, ca un copil care a patit asta la vârsta de 3 ani putea ramane cu sechetele din cauza unui accident rutier produs din cauza unui tir.
In fine, am reușit sa trec peste in acesti 13 ani. M-am schimbat, am devenit o badgirl si sunt mandra de mine. Urmatorul...

Cristi povesteste:

Hei sunt Cristi, bine Cristi Munteanu. Celebrul vlogger de pe YouTube, supra numit si CrystyRO.
Vlogger și gamer a cărui faimă pe YouTube a fost ridicată cu videoclipuri provocatoare, cum ar fi „Whisper Challenge” și „7 Seconds Challenge”.  De asemenea, rulez un canal pur de jocuri numit CrysTyRO.

Înainte de faimă, m-am înscris pe YouTube în iulie 2015 și-am încărcat un prim videoclip numit „Imi Plac Drogurile ?!”
Am câștigat a câștigat peste 1 milion de abonați la canalul meu vlog și mai mult de 696 k de abonați la canalul său lateral.

Colaborez frecvent cu fratele meu geamăn Vlad pe YouTube.
Imi place verdele, cartofi prăjiți si sa ma joc pe calculator.

VISELE UNOR ADOLESCENȚI Where stories live. Discover now