Vánoční pohádky

288 16 1
                                    

Už přijížděl Bradavický expres a už děti mávaly svým rodičům, ale jen ty, které se vracely. Mezi nimi byly i děti Harryho, Ginny, Rona a Hermiony.

,,Mami, tati," ozývalo se po celém nástupišti, proto raději všichni rychle zmizeli, aby to nemuseli nadále poslouchat.

Doma u Potterových už byl postavený a ozdobený stomeček, jen špička mu chyběla. Tu tam dosadil Albus Severus Potter, protože byk na řadě.

Zbýval už jen poslední den. Harry obvolával a navštěvoval všechny známé a kamarády, dokonce i Rona a Hermionu. Ron se koukal na pohádky v mudlovské televizi, Hermiona vařila večeři a děti si hrály nahoře v pokojíčku. Harry je oba i s dětmi pozval k nim na Vánoce, a když mu to potvrdili, raději rychle odešel, aby se náhodou něco nesemlelo.

Poté se u nich doma dělo více méně to samé. Ginny vařila nejen dnešní večeři, ale i Štědrovečerní, děti si hrály a běhaly po celém domě a Harry se, stejně jako Ron, koukal na mudlovskou televizi, protože miloval ty jejich snahu o kouzla, které by mágové hravě zvládli. To ho vždy strašně fascinovalo, oni museli používat počítačové efekty a Harry chytil hůlku, řekl zaklínadlo a vualá (zase nevím, jak se to píše), to co mudlové dělali hodiny, neli dny měl za pár vteřin a za minimum úsilí.

Autorka:
Nejdříve bych se vám chtěla omluvit, že včera nevyšla kapitola a proto dnes vydám ještě jednu, abych to dohnala. Žádnou přijatelnou omluvu nemám, jen to, že jsem prostě absolutně nestíhala, takže mi to prosím promiňte.

Ovšem doufám, že i přes tuto nepříjemnost mi dáte hvězdičku a nápišete mi i nějaký ten komentář, nebo radu.

~Nikča~

Harmione, aneb jak to bylo /FINISHED/Where stories live. Discover now