Introductie En Uitleg

5 0 0
                                    

Hallo. Sta mij toe om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is E. Langdon en ik ben de laatste tijd nogal geobsedeerd met rituelen en paranormale spellen. Dat is dan ook de reden waarom ik besloten heb om mijn eigen rituelen/spellen te gaan schrijven.

Elk hoofdstuk is een ritueel en meestal zit daar ook een achtergrondverhaal bij over de entiteit die tijdens het ritueel opgeroepen wordt.

Als je vragen of suggesties hebt (voor nieuwe rituelen) mag je die gerust in de comments zetten. Houd de comment section alsjeblieft wel respectvol. Je hoeft het niet met iedereen eens te zijn, maar ga geen ruzie zoeken.

Ook wil ik een kleine "disclaimer" plaatsen: Ik heb het idee van rituelen/spellen opschrijven niet zelf bedacht. Ik kwam het ergens op het internet tegen en besloot zelf ook te gaan schrijven. De rituelen en spellen in dit boek zijn echter wel zelf bedacht. Plagiaat is niet iets waar ik voor sta, en daarom zal ik dat ook niet plegen.

Tweede "disclaimer": Probeer deze rituelen niet in het echt. Ze zijn bedacht met het doel om te amuseren, en ik denk dat er toch niets gebeurt.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Rituelen Voor De Onrechtvaardig BehandeldenWhere stories live. Discover now