𝕮𝖆𝖕𝖎𝖙𝖔𝖑𝖚𝖑 5

608 77 14
                                    

~De dimineata, de la ora 7,Yeonwoo nu a avut somn si a iesit in parcul din cartier.Mergand incet privind imprejurarile,o silueta s-a lovit de ea,facand-o sa cada si sa se loveasca de o banca.A lasat capul usor aplecat in jos,dar o voce s-a auzit de sus.

-Esti bine? A intrebat,era...Hyunjin,fata ridicand capul il privea ascuzand durerea.

-Sunt bine!a spus,incercand sa zambeasca,el a intins mana pentru a o ajuta sa se ridice si a vazut ca ii sangereaza rana.

-Ffffff....a zis Hyunjin miscand capul negativ,apoi sa aplecat scotand o basma din buzunar si legand la rana.Pleaca acasa si ai grija!

-Mer...dar nu reusi sa finiseze Yeonwoo, ca Hyunjin era plecat.

* * *

Era prima ei zi de munca,cum ajunse-se acasa cum au inceput pregatirile...dar nu a durat mult deoarece era deja timpul sa plece.O masina neagra,stralucitoare ,o astepta fix in fața casei,era masina si soferul ei propriu.

Yeonwoo privea prin fereastra rece a masinii.Simtea ca azi abia incepe a trai,avea emotii.Cum ajunsese se cobora pe un covor rosu la margini plini cu papparazzi,care cum o vazura ramase socati "Ea e noul traducator al lui domnul Hwang?Ea e mai frumoasa decat doamna Coreei!".

Aceste cuvinte o intimidau pe Yeonwoo care dupa ce zambi facuse primii pasi pe covorul rosu,parul ei se clatina lin in vapaia vantului.Cum ajunsera in birou domnul Hwang ii prezentara primele articole cu ea.

-Deci eu imi angajez o traducatoare dar toti spun ca e un inger....deodata Yeonwoo credea ca domnul Hwang va striga la ea dar...Bravo!!I-ai cucerit din prima,imi place vom avea un contract de munca minunat!!


-Multumesc,sunt pregatita sa inceo serviciul...Hai la treaba!!adauga Yeonwoo sigura pe ceea ce spuse.

Yeonwoo plecase spre biroul ei,cum dadu-se sa deschida usa..Surpriza!..Hyunjin era in biroul ei..Yeonwoo era nedumerita,simtea si sentimente de fruca datorita privirei de şoim a lui Hyunjin.

-Multumesc...spuse Yeonwoo aplecand capul in jos...Iti sunt recunoscatoare...


Hyunjin se ridica-se de pe scaun,apropiindu-se de Yeonwoo incet.Si cum tinea ea capul in jos,era cat pe aici sa stea cu capul pe pieptul lui.Hyunjin o privea de sus,era atat de scunda.Yeonwoo ridica-se incet capul spre el facand contact vizual.Zapaceala ei il facea pe Hyunjin sa zambesca.Dar pe actiunile lui Hyunjin o cam zapaceau "Ce e asta?Ce se petrece?" .El doar dadu-se din cap zambind si parasind incaperea.


-Ppfff...ce straniu e,ma sperie priviriile lui,hhmmm...dar e si dragut in acelasi timp,afirma Yeonwoo cu voce tare.

dar e si dragut in acelasi timp,afirma Yeonwoo cu voce tare

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


𝑳𝒐𝒗𝒆 𝒐𝒓 𝑯𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒆?//HHJWhere stories live. Discover now