5

196 14 1
                                    

Hij keek de kring rond en stopte bij mij. 'Truth of dare Anne.' Ik dacht even na en zei 'Dare.' Hij dacht even na en zijn gezichtuitdrukking veranderde naar eens gemene grijns. Ohoh dit is niet goed!
-
Hij fluisterde iets in mijn oren en mijn ogen vergrootte en ik schreeuwde 'Neenee dat ga ik mooi niet doen! Vergeet het maar!' Iedereen keek ons nieuwsgierig aan. Urghh ik kon hem wel vermoorden! 'Kom op!' En hij keek me grijzend aan. 'Grr ik haat je!' Riep ik. 'Nu worden we nieuwsgierig hoor! Wij willen het ook weten!' Schreeuwde Larissa. 'Komt er nog wat van?' Vroeg Tim en keek ons onderzoekend aan. 'Oh ja, ik daagde haar uit om buiten haar bh en slipje te showen! 1 minuut lang!' En hij grijnsde er gemeen bij. Ik keek hem vernietigend aan. Larissa keek me medelijdend aan. Maarja alsof dat hielp. We liepen met zijn allen naar buiten. Ik deed mn trui uit en trekte aan mijn bandje van mijn hemd. Ik begon erg te treuzelen. Ik keek nog een keer Michael woedend aan. Ik wou net mijn hemd uittrekken. Toen mijn lichtje begon te branden. Ik kwam op een vreselijk geniaal plan! Ik rende vliegend vlug naar binnen. Ik liet hun verbaasd achter en rende me kamer in. Ik trekte alle laatjes open . Tot ik gevonden hebt wat ik zocht. Ik griste het uit de laatjes en rende weer naar buiten. Hun keken me allemaal raar aan alsof ik gestoord was. 'He Anne ga je het nog doen of hoe zit dat of moet ik je helpen?' Vroeg Michael grijnzend. Ik grijnsde gemeen terug en zei 'Nee hoor komt goed.' Hij keek me verward aan. Ik haalde me setje achter me rug vandaan en gaf hem aan Michael 'Hier je mag er zelfs meer dan een minuut naar kijken in deze mooie buiten lucht.' En ik knipoogde gemeen. Hij keek me verbaasd aan en zei 'He dat is je opdracht niet !' De andere proestte het uit van het lachen. 'Uhm jawel je zei alleen maar je moet je bh en slipje showen buiten en niet dat ik het AAN moet showen.' Ik liep grijnzend naar Larissa en gaf haar een high five. 'Verdorrie wat een ongelovige rotstreek!' Zei Michael vloekend. Ik keek hem fronsend aan en zei 'Nee dat was van jou een ongelovige rotstreek!' De jongens lagen ondertussen op de grond van het lachen inclusief Larissa.

Ik liep de schoolplein op. Er kwam een groepje jongens op me aflopen. Urghh natuurlijk iedereen weet ondertussen dat het uit is met Lucas. Ik probeerde snel de andere kant te lopen maarja ik was als gewoonlijk net te laat. 'Hee chick alles goed.' Zegt een onbekende jongen en zette zijn arm om me heen. Ik probeerde zijn arm van me af te halen wat moeilijk lukte en antwoorde 'Jahoor prima dus wil je je arm van me afhalen. Dan kan ik verder.' 'Hmm jammer lekkertje maar nee heb je zin om met me te date deze weekend?' Vroeg hij en kneep in mijn billen. Urghh ik heb nu al spijt dat ik een kort rokje aangedaan hebt. 'Nee ik weet je naam niet eens en anders zal ik erover nadenken. Dus wil je me laten gaan?' Vroeg ik en probeerde niet boos te worden. 'Owhh ik heet Aaron dus deze zaterdag afgesproken?' Vroeg hij en keek me doordringend aan. 'Nee, ik zou erov.... ' voordat ik mijn zin kon afmaken zag ik Tim de schoolplein op lopen. Ik haalde opgelucht mijn adem en ik riep 'He Tim dat werd eens tijd! Kom eens hier heen!' Tim draaide zich om en keek waar de stem vandaan kwam en toen hij mij richting op keek zwaaide ik met mijn handen. Ik riep 'He schat kom je nog!' Hij keek verward mijn kant op maar liep gelukkig wel naar me toe. 'Huh wie is dat.' Vroeg Aaron maar ik negeerde zijn vraag en ik bleef gefocust op Tim die mijn kant op kwam. Toen hij er eindelijk was zei ik 'Ghehe waarom kwam je nou zo laat.' 'Nou ik wist ni...' Voordat hij zijn zin af kon maken zette ik mijn lippen op de zijne en kuste hem. Ik fluisterde daarna gelijk 'Help me even weg van deze gozers.' Hij keek me grijzend aan en ik wist dat hij hier iets terug voor wil hebben. Ik wil er even niet over nadenken. Eerst hier weg van deze engerds. 'He wat wil je van mijn meid.' Zei Tim gespeeld boos en hij balde zijn vuisten. Zijn spieren kwamen er goedzichtbaar uit. 'Ehh ik ehh wist niet dat ze weer bezet was. Maar rustig man ik ga al.' Riep Aaron bang en hij liet me los en liep met zijn groepje weg. Ik moest even grinniken van Tim. Hij speelde het echt goed! Als ik niet wist dat dit ja was ik denk ik ook bang weggelopen. 'He bedankt man.' Zei ik. 'Geen dank hoor schat daar zijn we vrienden voor.' Zei Tim en grijnsde naar me. 'Awhhh zo lieef Tim. Ik ben zo blij met zo'n vriend als jij. Nu serieus wat wil je ervoor terug.' Zei ik en keek hem onderzoekend aan. 'He, nou bedankt dat je zo over me denkt!Maar nu je het toch zelf vraagt wat ik ervoor wou. Wil ik wel iets voor terug ja.' Zei hij en keek me met een ondeugende grijns aan. 'Haha grappig Tim hoor. Vertel nou maar.' En ik keek hem chagerijnig aan. 'Okeoke een gezellige nachtje met elkaar doorbrengen in bed?' Vroeg hij. Ik wist het gewoon! 'Hmm alleen als je deze week doet alsof we een relatie hebben dan hebben we een deal!' Vroeg ik en ik kijk hem vragend aan. 'Okee deal!' Zei Tim. 'Yes je bent de beste' riep ik uit en ik gaf hem een kusje op zijn mond

Love is complicatedWhere stories live. Discover now