Kétségbe ejtve

31 2 0
                                    

Jiyoung

Alig éreztem testrészeim. Mintha most jöttem volna vissza a halálból. Nagyon ijesztő érzés volt, de nem fájt. Alig nyitottam ki szemeim, és egy szőke hajú srác nézett, ahogy ott fekszem. Mit ne mondjak, nagyon kellemetlen volt így feküdni. Amikor megláttam, hogy pillantásunk találkozott, hirtelen leszorítottam a szemem, és hallottam ahogy halkan felröhögött. Aztán hirtelen  "felkiáltott":
-Hah!!! Megvagy! Láttam, hogy fent vagy!- majd tovább röhögcsélt.
Olyan vicces volt, hogy én is kuncogtam egy kicsit. Erre hirtelen elhallgatott, majd arca közeledni kezdett enyémhez, és orrunk össze ért.
Miközben még arca enyémen pihent, kinyitottam szemeim, és csak néztem,hogy mi a francot csinál. Ő is kinyitotta szemeit, és én csak meredtem gyönyörű mély barna szemeibe. Eltávolodott.

-Köszöntelek!- mondta, majd rám mosolygott.

Fel akartam ülni, de nem tudtam. Teljesen lebénult a testem, és teljes biztonságba éreztem magam itt, ahol egyébként senkit nem ismerek. Mégis oly megnyugtató volt. Persze a lebénult testem, rémesen festett. Egyszerre csak a szőke srác, akinek még nem is tudtam a nevét, levette pólóját.... Hirtelen átfutott az agyamon, hogy lehet tegnap ő vele kezdtem ki, és eljöttem vele. Hirtelenjébe, hangokat próbáltam kiadni, mert nem mozdult a szám se.

-MMMMMM!!!!!!!!!!HMMMMHMMMMH!!!- így üvöltve a hangokat, észre vette, és semmi köze nem volt ehhez, amire gondoltam, de azt mondta hogy Tae a neve. Pár órával később, már tudtam beszélni, és mozogni is. Megpróbáltam elszökni, ám sikertelenül. Kiderült, hogy többen is vannak.... Olyanok voltak, mint egy falka. Egyszerre rosszul lettem, és ismét elájultam minden ok nélkül..

Remélem élvezték a történetet. Ez egy kicsit rövid volt, de legközelebb hozok többet!

Véletlen egybeesés Where stories live. Discover now