nyt sä kuolet homo

743 55 3
                                    

-Yoongi-

Snäppäsin kaikessa rauhassa jiminin kanssa, faktahan se on että tunnen yli suurta veto voimaa tuota kohti.

Ajatukseni kuitenkin keskeytyi kun kuulin avaimen kääntyvän lukossa. Ainoat kellä on avaimet kämppääni ovat Namjoon, Lisa ja minä, ja Namjoon se ei ainakaan ole. Varmuuden vuoksi soitin Jiminille nopeasti ja käskin tuon olla vain hiljaa. Kuiskasin vain osoitteeni ja sanoin ettei tuo saisi tulla yksin. Jätin nuoremman ihan pyörälle päästään ja huolestuneeksi ja menin ovelle vastaan kuka sieltä nyt olikaan tulossa.

Ovesta astui sisään ex tyttöystäväni, Lisa ilkikurinen virne kasvoillaa. "Mitä sä haluut?" Mutisin mutten saanut vastausta. Pian Lisan takaa astelikin kaksi vihaisen näköistä lihaskimppua. "Nyt sä homo kuolet" tyttö kuiskasi jonka jälkeen tunsin useita lyöntejä ja potkuja ympäri kroppaani.

-
Päähäni sattui. Raotin silmiäni varovasti kirkkaan valon iskiessä vasten kasvojani. "Mitä helvettiä?"

"Ai täällä ollaanki jo hereillä, sinä pääsetkin jo tänään kotiin. Nukuit sen noin 16 tuntia. Varot murtuneita kylkiluita ja muutenkin ihan hissukseen pari päivää, kouluun et saa mennä pariin viikkoon. Ja olisi hyvä jos sinulla olisi joku auttamassa ensimmäiset pari päivää. Onneksi pahempia ei sattunut, tekijöitä ei valitettavasti ole saatu vielä kiinni mutta 24/7 haussa ovat." Hoitaja saneli ja ojensi minulle vaatteeni.

Min yoongs to Chimchim
Voiks tulla mun luo pariks päivää, en kuulem sais olla yksi...

Joo tottakai, haen kaupasta jotai.

Hmmph see ya

Vitun Hottis 🔥 | BTS ig/sc tarinaWhere stories live. Discover now