18. Bölüm

6.7K 210 17
                                    

   Merhabaaaaa.
Evet merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrar sizinleyim. Sınavlar yüzünden yeni bölüm gelemedi. Üzgünüm. SORRY?? Evet çok gevezelik yaptım şimdiiiii bölüm.
   Keyifli okumalar.

  Mira'nın Ağzından

  Şu Mevsim denen kızı araştırmıştım, şimdi ise evde koltuğa oturmuştum. Ne olursa olsun bu sefer Boran'ı kaybedemeyeceğim, o bana ait ve hep öyle kalacak. O sonradan gelme kız onu elimden alamayacak. Avcunu yalasın.

  Boran'ın Ağzından

   Mevsim'i bugün mutlu olması için getirdiğim yere kendim de inanamıyordum. Benim gibi mafya bir adam LUNAPARKA gelmişti. Mafya babaları duysa kesin dalga geçerlerdi, beni ciddiye almazlardı.

   Mevsim bana anlamsızca baktı bu ifadesi beni güldürdü.

"Lunaparka mı geldik?" dedi mutlu bir sesle.

"Evet." dedim arabanın kapısını açarken. Arabadan indim ve Mevsim'i de indirdim.Arabadan indiği gibi titredi.

"Neden üstüne birşey almadın?" diye sordum kızgın bir sesle.

"Ne bileyim bak bakıyım bende akıl kalmış mı?" dedim. Üzerimdekini çıkarıp Mevsim'e uzattım. Bir bana bir elimde tuttuğum kıyafete.

"Sen üşüyeceksin ama..." dedi.

"Ben alışkınım." Mevsim alıp giydi. Üzerine büyük olmuştu ama bir o kadar da tatlı durmuştu.

     Lunaparktan içeri girdik. Bilet aldım.

"Dönme dolaba binelim mi?" dedi.

"Sen bin."

"Yaaa, hayır sende geleceksin." ded i elimden tutup çekmeye başladı. Mecbur bindik. Resmen REZİLLİK!!!

    Birkaç saçma şeye bindikten sonra eve doğru yol almıştık. Mevsim'e baktığımda uyumuştu. Melek gibiydi. Kurban olduğum Allah'ım özene bezene yaratmış. Eve geldiğimizde arabadan indim ve Mevsim'i dürttüm. ( DÜRTTÜM DE NEYSE ARTIK)

"Hadi kalk geldik." dedim.

"Banane ya sen taşı beni." dedi. Dudağım kıvrıldı.

Kucağıma aldığım gibi eve girdik. Üzerindeki montumu çıkardım ve hemen yan taraftaki koltuğa bıraktım.Üst kata çıkıp yatağa yavaş bir şekilde bıraktım. Kokusu burnuma kadar gelmişti. Cennet gibi kokuyordu. Ben de yatacakken telefonum çaldı. Arayan kişi...

Yine olmayacak bir yerde kestim ve kısa oldu biliyorum üzgünüm gerçekten.😔 Vote ve yorumlarınızı benden esirgemeyin. Şu sınavlar bir bitsin size 700 kelimelik kocaman bir bölüm atacam. Söz veriyorum. Hepinizi seviyorum, Allah'a emanet olun. Sizi seven yazarınız...

KADERİMDE SEN VARDIN (Tamamlandı)Where stories live. Discover now