18.

67 10 0
                                    

Namuose grįžau į slaptą kambarėlį pas Chanyeol. Pyktis vėl buvo atsinaujinęs dėl to, kad turėjau paleisti prakeiktą Xiumin. Prisėdau ant savo kedės šalia Chanyeol ir bandžiau nusiraminti žaisdama su savo pistoletu:

- Ar Xiumin viskas gerai?- Paklausė Chanyeol taip neleisdamas man nusiraminti.

- Gerai, bet tik kol kas.- atsistojau ir priėjusi arčiau sukąstais dantimis jam į ausį pasakiau.- Jeigu jis tik kam nors pasakys ir aš sužinosiu man bus nesvarbu ką mano klientas sako ir Xiumin ir tam kam jis pasakys bus galas.- atsitraukiau.- o dėl tavęs jau kitas reikalas. Tau taip labai kaip Xiumin nepasiseks. Tu iš čia niekur nedingsi.

- Ką tu man darysi?- išsigando jis.

- Kalbi kaip mažas vaikas. Negi ir taip neaišku? Juk Xiumin tau paaiškino kas aš. Aš esu samdoma žudikė, o ką daro samdomi žudikai? Jie žudo. Aišku? O mane pasamdė nužudyti tave.

- Kas pasamdė? Ką aš jiem padariau?- pradėjo klausinėti.

- Galvoji taip imsiu ir pasakysiu. Žinoma, kad ne. Aš turiu išlaikyti savo kliento slaptumą, kad ir kas atsitiktų. Matau tu per daug įsidrasinai. Daugiau tu nieko manęs nebeklausinėsi. Tiesa sakant tu išvis nebekalbėsi, nes atėjo laikas man tave pribaigti. Pasiėmiau pistoletą ir pakėliau jam prie galvos. Chanyeol užsimerkė, o aš prisiminiau visus laikus praleistus kartu ir pasiruošiau šauti.

Love shot (EXO Chanyeol FF) ✓Where stories live. Discover now