✨23✨

840 41 4
                                    

Nudila som sa...a chcela som pozornosť. Dievčatá vedia čo všetko sú schopné urobiť pre pozornosť svojho frajera...tak som niečo vymyslela. Niečo zle. No...ako pre koho...

,,Kookie? Koooooookieeee?,, Hmm...žiadna odozva...no veď ona príde.

,,Taehyung choď na hornú ľavú vežu, ja idem na sekundu do stredu a potom prídem za tebou...,,
Taeho mal na sluchatkach takže som ho nepočula.
Vsatala som z postele a išla k Jungkookovi, položila som mu dlane na plecia no nič...ani sa nehol.

,,Tak toto sa mi nepáči,, rozhodla som sa ho trošku potrápiť. Zaliezla som na štyroch pod stôl a trochu som mu roztiahla nohy. Tentoraz mi pozornosť venoval, no iba v podobe spýtaveho pohľadu a znova sa zahľadel do obrazovky počítača. Dlaňami som prešla od jeho členkov až po vnútornu stranu stehien.

,,Ale notaaaak!,, zakričal keď pravdepodobne prehral.
,,Ešte jednu...dobre...poď arénu 2,, na chvíľu stíchol a bolo počuť len klikanie myšky. Presunula som teda ruka na jeho rozkrok a chvíľu okolo neho krúžia prstami.

,,Zin~,, zašepkal naliehavo s jemným výdychom čo ma prinútilo usmiať sa.
,,Č-čo? Nie, nič, v pohode,, odpovedal Taemu. Ja som mu zatiaľ rozopla nohavice, posnažila som sa ich vyvliecť, avšak keď mi to nešlo, nechala som to tak a prosto som vytiahla Kookieho penis spod boxeriek. Prekvapene sa na mňa pozrel, no zakrátko oči presmeroval naspäť na hru.

,,Okej, tak som na kraji lesa. Čakám ťa,, povedal do mikrofónu od slúchadiel.
Rukou som obopäla jeho pýchu a palcom mu prešla po špičke.
,,Hhh~,, vydral sa z neho tichý vzdych.
,,No kde-h si?,, Pár krát som ešte pohyb zopakovala a potom som si k nemu naklonila hlavu a jazykom prešla po celej jeho dĺžke.

,,T-tae...J-ja-ah...,, snažil sa zadržať vzdychy. Pár krát som ho pobozkala na špičku a potom vzala do úst jeho žaluď počnúc cmúľanie.

,,Poč-kaahj,, zrazu si dal dole slúchadlá rýchlo niečo na počítači naťukal a potom zaklonil hlavu dozadu. Akonáhle som jeho penis pohltila úplne celý, z jeho úst sa vydral dlhý ston a jeho prsty sa zaborili do mojich vlasov. Postupne si začal udávať vlastné tempo so slovami:
,,Toto-ahh sa robí Zin? Hmmm? S-si neposlušn-aaah,, začal do mojich úst zbesilo prirážať a ja som sa dobre, že nezadusila ale dopriala som mu. Po pár ďalších prírazoch začal nekontrolovateľne vzdychať čo značilo, že sa jeho vrchol blíži. Na jazyku som ucítila sladkú chuť jeho spermií, ktoré sa mi dostali až do krku.

,,Uh-mckkchmm,, zakašlala som a odtiahla sa no očný kontakt som neprerušovala. Jungkook ma pohladil po líci a vytiahol ma na nohy, aby ma mohol pobozkať.

,,Mala si mi povedať, že chceš robiť niečo iné,, uchechtol sa... ,,Teraz si boh vie čo Tae pomyslí,, zasmiala som sa spolu s ním.

,,Ja som ti neprikazala aby si prestal hrať,,

,,Ty nezbednica poď sem!,, Zakričal na mňa hravým tónom hlasu keď som sa mu vytiahla z objatia a začala som utekať aby som sa pred ním schovala.
Utekala som dole schodami do obývačky a tam okolo gauča sme urobili asi 4 kolečká. Neskôr som začala utekať do kuchyne ale utiecť som nestihla. Bol na mňa prirýchly.
Obmotal ruky okolo mňa a vyložil ma na kuchynskú linku kde ma začal bozkávať.

,,Kam si mi chcela ujsť? hehe,, zasmial sa a začal mi značkovať krk.

,,Ehm ehm! Toto si robte keď nikto nie je doma,, došiel do kuchyne Yoongi.
Jungkook sa odo mňa v momente odtrhol. Ja som bola červená ako paradajka ktorú si Yoongi dával na chlieb. Neskôr odyšiel a počula som iba buchnutie dverí.

,,Namjoon je už asi v štúdiu...idem po Taeho a pôjdeme za ním,, pohladil ma po vlasoch a zdvihol kútik pier. Ja som len smutne zavesila hlavu.

,,Ale noo, veď ja sa vrátim,, dal mi malý bozk na pery a išiel hore.

Ja som si urobila pukance a vzala CocaColu do obývačky kde som si následne zapla film. Išiel dupot zo schodov ktorý sa premiestnil do chodby.

,,Ahoj láska!,,

,,Čau sestrička,,

,,Ahojte,, smutne som odzdravila. Yeontan videl situáciu tak ku mne pribehol.
,,Yeontan môj zlatý...babätko moje malé ja som tak rada, že ťa mám,, dávala som mu bozky na ňufáčik a on vrtel chvostíkom. Pripimínalo mi to vrtuľník...

,,Daaaj mi pusu...daaaj mi pušku ňuňu...hehhehe...dobre to stačí...hihihi,, Yeontan mi oblizal tvár. Určite človek ktorý by sa na to pozeral dostal epileptický záchvat zo smiechu.

Zrazu som započula divné zvuky. Niečo ako plač...išlo to z hora. Vstala som z gauča, zobrala Yeontana na ruky a vybrala sa hore. Pozorne som počúvala a bol to plač. Na 100%. Počula som aj malé vzliky. Išlo to z Yoongiho izby. Stalo sa niečo s Gini alebo nedaj bože s Yu? Nedalo mi to do hlavy prečo Yoongi plače.

,,Yoongi? Si v poriadku?,, *Klop klop
Zaklopala som mu na dvere no neotváral.

,,Yoongi?...Gi?...Min?,, Nechápala som čo sa deje. Plač neprestával. Rozhodla som sa, že otvorím. Yeontana som položila na zem a stlačila chladnú kľučku od dverí. Nič. Nešlo to otvoriť. Zamknuté. Ale veď Yoongi sa nikdy nezamiká.

,,Yoongi prečo si sa zamkol? *Klop klop čo sa stalo? Odomkni!,, Táto situácia sa mi prestávala páčiť. FUCK! Mobil mám dole v obývačke na stole. Poď Yeontan. Vzala som Yeontana na ruky a išla dole. Celý čas tam pri mne poslušne stál. Prišla som do obývačky vzala si mobil a sadla si na gauč. Rozhodla som, že napíšem do našej skupiny.

Šialená rodina💕:

Zin: Yoongi?

MinYoongi: áno?

Zin: stalo sa ti niečo? Prečo si sa zamkol v izbe a prečo tak veľmi plačeš???

MinYoongi: ale ja nie som doma...

Jin: vieš o tom, že si sama doma?

Tae: kurva Zin kto je v tej izbe?!

Zin: to by som chcela vedieť aj ja.

Jungkook: vypadni z toho domu! HNEĎ!!!

Jimin: vezmi si aj veci a Yeontana...nechceme o ňho prísť...

Hobi: MYSLÍŠ NA YEONTANA ALEBO NA ZIN JIMIN?!

Jimin: ohh...prepáčte...

Namjoon: v podstate Jimin má 5%-nú pravdu...nechceme prísť domov a vidieť na zemi mŕtveho psa...

Zin: JA SA BOJÍM!!!!! TEN PLAČ JE ČORAZ SILNEJŠÍ A SILNEJŠÍ!!!

Jungkook: vezmi si veci a psa a vypadni z toho domu za nami do štúdia! ROZUMIEŠ?!

Zin: áno...T_T

Tae: Kookie, nemusíš byť až taký zlý...

Jungkook: jak nebuď zlý?! Veď je u nás doma nejaká chorá beštia ktorá sa zamkla v Yoongiho izbe!!!! Čo keď už odomkla a ide dole schodami po Zin s nožom v ruke?!!?!!!?!?!!!!

Tae: okej ZIN VYPADNI!

Zin: idem...T_T

~

Vzala som si veci a aj Yeontana. Celá uplakaná som vyšla von a zamykala dvere. Ešte naposledy som sa pozrela cez okno do domu no to čo som videla ma zasiahlo najviac.

Tak a koniec. Dúfam, že som vás teraz nahnevala lebo som nepovedala čo alebo kto tam bol/o. ♡



F*ck Me Where stories live. Discover now