Capitolul 6

951 8 1.9K
                                    

Timpul a trecut. Orele s-au transformat în zile și zilele în săptămâni. Săptămânile în luni și lunile în restul anului școlar care mai rămăsese.
Părinții voștri deșii puțin surprinși când au auzit că ați dat probele pentru tron, acum erau mândri de voi. Știau că regatelor vor rămâne pe mâini foarte bune când ei nu vor mai fi, dar și toți vampirii și vârcolacii peste care veți conduce alături de noua voastră aliată pe care ați întâlnit-o la probe și viitorul ei rege.
Deși tu îi dovedise-i crushului de când îl salvase-i că tu ești adevăratul lui sufletul pereche și o adevărată viitoare lideră supremă, acum nu se mai putea îndoii nimeni de asta. Din potrivă, acum și cei care vă fuseseră rivali doreau să vă fie prieteni și aliați.
Acum erai în camera de probă, iar în jurul tău croitorul regal se învârtea ca un titirez pentru a finaliza ultimele detalii pentru rochia de bal pentru sfârșitul anului școlar regal în timp ce slujnicele tale cele mai de încredere te pregăteau să arăți cât mai bine.
Tu vorbisei cu, crushul tău să vină la ora 19:00 să te i-a la bal, iar timpul trecea repede și nu mai era mult. Pe lângă acest bal vor urma să se mai întâmple trei evenimente importante în viața ta, plus o surpriză specială din partea crushului chiar în această seară de care nu știai nimic.

Ce faci?

Nume/Crush/Specia ta și a lui/ tag sau descriere cum ești pregătită de bal/ tag sau descriere rochie de nuntă/ tag sau descriere ținută pentru încoronare ca una dintre reginele celor două specii + coroană regală/ două nume, de fată și de băiat pentru viitorii tăi copii ( pe lângă fetița de la probe pe care v-ați dorit să fie reală, cine a vrut 😁)

Sânge regal~RolePlay~Where stories live. Discover now