Chapter 21

7.3K 502 42
                                    

Moja Wattpad Ljubav

Chapter 21

„Kokoška si!“

„Nisam!“

„Da,jesi“

„Nisam!“ odgovorila sam iznervirana.Laura nije prestajala da me zeza za celu Evan situaciju.Po njoj,ja sam beznadežna kukavica.Očigledno nije shvatila deo gde je on meni rekao da želi da bude moj prijatelj.Rekao je da je to sve što mi može ponuditi i ja sam to prihvatila.Biti njegov prijatelj je bolje nego ništa.U svakom slučaju,biće teže nego što sam mislila.

Kakogod,nazad u sadašnjost,bilo je vreme ručka; sedeli smo na jednom od kockastih stolova kafeterije.Da,konačno sam se vratila u školu.Dosta sam propustila,ali Lau mi pomaže sa tim,i usput nervira sve đavole u meni naravno.

„Priznaj to.“ Rekla je uperivši viljušku u mene.

„Nisam kokoška,“ rekla sam svaku reč polako.

„Ko je kokoška?“ Jason nam se pridružio sedajući pored Laure.

„Jules,“ Lau je odgovorila brzo.Jason me je zbunjeno pogledao pre nego što se fokusirao na punu tacnu hrane ispred sebe.Taj dečko je mogao jesti kao svinja.

„Zašto?“ pitao je zagrizavši hamburger.

„Pa,luda je za Evanom ali nije čak ni pokušala da ga poljubi prošle nedelje.“ Pogledala sam u Lauru ali me je ignorisala kada je čula glas svog trenutnog dečka.

„Ćao,ljudi,šta ima?“ Jordan nas je pozdravio.Jason je klimnuo glavom a ja sam se nasmejala.Jordan je kratko poljubio Lau „Ćao,lepotice.“Lau se nasmejala.Prevrnula sam očima.

„Ćao,lepi.“ Odgovorila je trepćući.

„Ukrašću vam ovu lepotu na par sekundi,“ Jordan nas je informisao držeći je za ruku.Jason i ja smo jednostavno klimnuli glavama.

Zaljubljeni par nas je ostavio da radi Bog zna šta i na neki način sam bila srećna da jesu jer je Lau mogla biti stvarno dosadna kada ima nešto na umu.Bila je odlučna u tome da me natera da kažem Evanu svoja osećanja.

Da,kao da bih bila dovoljno hrabra da uradim tako nešto.

Trenutno,tu smo samo ja i Jason.Onda sam se setila da je Jason znao Evana.Okrenula sam se prema njemu.Jasonova usta su bila puna;gledao me je zbunjeno kao jelen koji se našao ispred farova na putu.

„Šta?“ uspeo je da pita punih usta.

„Pre svega,progutaj to.“ Naredila sam zgrožena „A onda,kako to da mi nisi rekao da znaš Evana?“ čekala sam da proguta svoju hranu i uzme gutljaj koka-kole.

„Nisam znao da je to isti Evan.“ Jason je slegnuo ramenima „Mali svet,ha?“ udarila sam ga u rame.

„Helen je njegova sestra.“ Prošaputala sam.

„Pa?“

„Koristiš sestru moje neviđene simpatije kao seks igračku?“  pitala sam zahtevalački.

„U moju odbranu,ja sam nju upoznao prvi.“

„Molim?“Namrštila sam se.

„Helen i ja smo se već jebali pre nego što si upoznala Evana.“objasnio je.

„Možeš li da ne izgovaraš tu reč,molim te?“ zamolila sam ga.

„Koju?Jebali?“

„O Bože!“

„Ma hajde,imaš sedamnaest godina.Možeš govoriti ružne reči,znaš.“

„Jason,fokusiraj se!“udarila sam ga u čelo.

Moja Wattpad Ljubav//Prevod na srpski//Where stories live. Discover now