1.

10 1 0
                                    

Jack 

A próba teremben ültünk a srácokkal Alexet vártuk. Szokás szerint megint késik, bezzeg ha, mi késünk akkor le szól minket. Amíg Vártunk be hangoltuk a hangszereinlet és játszottunk rajta pár akkordot. Egyszer csak vihogva be esett a terembe egy lánnyal. Mindenki rájuk szegezte a tekintetét majd kínos csend uralkodott a terembe. Alex megköszörülte a torkát majd megszólalt.

Ő itt a barátnőm Jenna.- jelentette ki büszkén.

Ja igen a " barátnőd"…- morogta Rian és macska körmöket rajzolt a levegőbe.

Jót nevettünk rajta kivéve Alex és Jenna. Bár mondjuk úgy is tudjuk hogy Jenna csak ágy társa lesz Alexnek. Pár napon belül úgy is más lesz neki. Felálltam a kanapéról megittam a maradék sörömet és nekiláttunk a próbának. Egész délután dolgoztunk egy dalon ami rajta lesz az új albumunkon.Pont szünetet tartottunk amikor megszólalt Jenna idegesítő nyávogó hangon, de ha ez nem is lett volna elég a szőke hosszú haját az ujjával csavargatta és a rágójával csámcsogni kezdett. 

Holnap este lesz egy buli nálam gyertek el.- mondta majd oda tipegett Alexhez majd megcsókolta és eltűntek.

Összenéztem Zack-el és Rian-nel és az arcukról ez a tipikus " Hála a megváltónak hogy eltűnt a csaj" nézéssel néztek rám. Össze szedtük a cuccainkat majd mikor elhagytuk az épületet le pacsiztunk egymással köszönésképp és elindultunk haza. Lassan hét éve hogy egyedül lakok. De nem is szeretnék most senkit magam mellett tudni. A csend ami a lakásba uralkodott kegyetlenül fájt. Ez most nem az a tipikus jóleső csend volt számomra. Bementem a nappaliba és helyet foglaltam a kanapén pár üveg sör társaságába be kapcsoltam a televíziót hogy, ne legyen nagy csend közben a telefonomat nyomkodtam fel léptem Instagramra a napomhoz ki posztoltam pár képet de már az is unalmas volt. Másnap reggel kómásan és erős fejfájással ébredtem meg a nappaliban, nagy nehezen feltápászkodtam a kanapéról és a fürdő felé indultam hogy rendbe szedjem magam. A próbáról már elkéstem Alex meg fog ölni miatta de nem nagyon izgatott, mikor késznek nyilvánítom magam elindultam a szokott úton a terem felé,közbe meg ejtettem egy telefonhívást Alexnak hogy, úton vagyok hozzájuk egész higgadt volt ami kegyetlenül meglepett. Mikor beléptem a próbaterembe elkapott a hányinger….. Alex és Jen ették egymást. Persze tudom én is ilyen voltam a barátnőmmel de mostanára gusztustalannak tartom ezt főleg így hogy " megeszik " egymást. Nagyon elgondolkodtam azon hogy,szólok nekik hogy fejezzék be, de az is megfordult a fejembe hogy lelépek de Zack hozzám szólt én meg összerezzentem.

Jack gyere beszélgessünk egy kicsit. Látom hogy valami nem okés.- ült le a kanapéra.- Mondd el  segíteni szeretnék!- a hangja tele volt aggódással 

Nincs semmi baj tényleg!-túrtam a hajamba idegesen- Csak az a bajom hogy…

Hogy kell melléd egy lány aki szeret és tisztel téged! Jack nem maradhatsz örökre agglegény! - fogta viccesre Zack

De én nem akarom ezt ! Jól érzem így magam élvezem azt hogy független lehetek! De ebbe az a jó hogy nem kell más embertől függnőm és nem kell az ócska szabályait betartanom!- vágtam rá 

De Jack igaza van Zack-nek! Bele fogsz bolondulni! Rá fog menni az egészségedre tönkre fogod tenni magad!- vàgta rá Rian.

Nem érdekel ! Így is egy genetikai selejt vagyok!- fakadtam ki 

Nem vagy az Jack!- nyugtatott meg Rian.- Lehet hogy beteg vagy mert vérszegény vagy. De ettől mi így el fogadunk és így is szeretünk !- mosolyodott el a fiú

Teljesen igaza van! Olyan vagy mintha a testvérünk lennél! Lehet hogy egy olyan lány fog veled összejönni aki ezt elfogadja és tisztelni fog így is!- mondta Zack.

Elgondolkoztam azon amit mondtak. Igazuk lehet, belebetegedtem az egyedül létbe. Megpróbálok nyitott szemmel járni és nem a múltammal törődni mert azzal nem leszek előrébb sőt jobb sem lesz semmivel sem csak hátráltatna.  Próba után egyenest hazamentem és senkihez sem volt kedvem. A kanapémon heverésztem közbe meg egy idétlen rossz filmet néztem mikor csörögni kezdett a telefonom. Michael nevét jelezte ki a képernyő. Erőtlenül magamhoz vettem a készülékemet és jobbra el húztam a zölden villogó telefon kagylót,mikor a fülemhez emeleten a mobilt de megbántam mert Michael üvöltözni kezdett a vonal túlsó végén….

Csá haver ! Gyere este át hozzánk ! Lesz pia meg buli - alig hogy ki mondta vihogni kezdett és a hangja alapján már rohadtul nem volt szomjas és beszámítható sem.

Szia Michael. Nem tudom semmi életkedvem nincs hozzá.. De a hangodból ítélve te már nem vagy józan!- húztam féloldalas mosolyra a számat persze ezt ő nem látja.

Hidd el Jack nem fogod meg bánni! - mondta és lerakta a telefont.

Hát igen Michael már csak ilyen. Lehet hogy mégis csak el kellene mennem a buliba hogy ki verjem a fejemből a volt barátnőmet. Hiányzik de valahogy ott van bennem a gyűlölet amit iránta táplálok magamba,nem tudom hogy volt képes megcsalni a haverommal. Ez már a múlt nem kellene erre gondolnom. Remélem találok valakit aki el tudja velem felejtetni az exemet.

Bad boyWhere stories live. Discover now