Capitolul 6

293 17 0
                                    


Pov.Autor.
Școală se terminase.Shiro nu mai rămase repetent,cu ajutorul lui Haru.
Relația celor doi decurge foarte bine,se iubesc foarte mult,cat despre cei 3 frați,ei bine,putem spune că de câte ori le făcea poze lui Haru și Shiro împreună aceștia sfârșeau bătuți de către Shiro.
In tot acest timp Shiro nu i-am spus lui Haru că este vampir,dar a decis că nu va mai tine secret acest lucru și că îi va spune.
Pov.Shiro.
Suntem în sufragerie,Haru sta la mine in brațe uitandu-se la televizor,eu mă tot gândeam cum aș putea să îi spun că sunt vampir până când m-am decis sa îi spun. Opresc televizorul și îl dau pe Haru jos din brațele mele,punandu-l pe canapea.
H:ce sa întâmplat?
S:trebuie sa îți spun ceva.ma uit atent in ochi lui.
H:sigur orice.spune și mă ia de mâini.
S:dar promite-mi că nu ai sa te sperii și că orice s-ar întâmpla vei rămâne alături de mine.
H:Shiro ști bine că te iubesc prea mult că să te părăsesc,daca nu ai fi tu viața mea nu ar mai avea sens.
S:și eu te iubesc Haru.Trag aer in piept,îmi fac curaj și îi spun. Haru,eu,sunt un vampir.
Haru se uită puțin speriat la mine
H:c..cum?
S:îmi pare rău că nu ți-am spus mai devreme,îmi era teamă că dacă îți spun,o să ma părăsești.ma uit trist la el.
H:nu te-as părăsi pentru nimic în lume.spune și mă ia în brațe.
Ii rapaund la îmbrățișare după îl sărut.
H: am sa te întreb ceva legat de forma ta de vampir
S: spune
H:este adevărat că va ardeți daca stați în razele soarelui?
S: mit.
H:poți să omor un vampir cu o țepușe de lemn?
S:mit
H: sunteți afectați de lucrurile sfinte,cum sunt crucile și apă sfințită?
S:mit
H:sunteți alergici la usturoi?
S: adevărat.Nu ne place usturoiul.
H:cu ce poți omorâ un vampir?
S: cupru sau zinc. Vrei să mă omor cumva?îl întreb râzând.
H:nu,vreau doar sa știu în caz că mă ataca un alt vampir și vrea să îmi sugă sângele.
S:stai liniștit Haru,eu sunt singurul vampir rămas în viață.
H: ok,mai am o întrebare
S: spune
H:este adevărat că bei sângele oamenilor? O să îmi bei sangele?mă întreabă speriat.
S:Haru,nu ți-aș face rău niciodată și dacă ți s-ar întâmpla ceva din vina mea nu mi-aș ierta-o niciodată, și da beau sânge de om,doar atunci când chiar simț nevoia sa o fac,in rest nu omor oameni nevinovați doar pentru a le bea sângele,deci stai calm.
Haru răsuflă ușurat și îmi zâmbește cal,zâmbetul ăla a lui,o să dau in diabet cu pustiul asta.
Deodată își ridică mana dreapta și o pune pe obrazul meu și mă mângâie.
Degetul sau mare și-l trece peste buzele mele.
H:aș putea să îți văd colți?
S:sigur,dar ai grija,sunt foarte ascuțit,sa nu cumva sa te înțepi căci dacă o să simt miros de sânge s-ar putea sa nu mă abțin să nu sar pe tine.
Haru da din cap aprobator,deschid puțin gura cat sa îmi las colți la iveală,Haru începe să pipăie unul dintre colți iar eu că un mic drăcușor ce sunt încep să îi sug degetul,acesta roșind la gestul meu.
Îmi pun mana pe mana lui continuând să îi sug degetul,după ce mă plictisesc de el,încep să îi sărut mana până ajung la gatul lui unde incep să îl sărut,Haru începând să geamă,așa deci,am găsit locul sensibil.
Am inceput sa îi sărut și să îi ling gatul,Haru punandusi mana la gura că să oprească din gemete,ii dau mana la o parte uitandu-ma in ochi lui.
S:vreau sa te aud cum gemi Haru.
Ii spun și trec înapoi la ce făceam,ii sărutăm gatul,începând să îl mușc in așa fel încât să rămână semne,in timp ce mâinile mele coboara spre fundul lui unde îl strâng de una dintre fese,acesta gemând și mai puternic,deja îmi simt juniorul cum pulsa în pantaloni și nu cred că sunt singurul excitat de aici.
Pov.Haru
Shiro începe să mă muște de gât,dar nu că sa îmi sugă sângele,că să îmi facă semne,in timp ce mâinile lui coboară de pe spatele meu pe fund unde mă strânge de o fese,eu gemând mai tare,deja ii simt cum juniorul lui pulseaza în pantaloni și nu era singurul excitat și eu eram al naibii de excitat,ei bine doi pot să joace jocul asta. Încep să mă frec de juniorul lui,el strângându-ma mai tare de fund mârâind.
S:ai prins curaj?mă întreabă uitandu-se in ochi mei.
H:ei bine și eu știu să mă joc cum o faci tu.ii spun continuând să mă frec de juniorul lui.
Acesta își duce capul că urechea mea soptind
S:daca nu te oprești acum,s-ar putea sa nu mai poți să mergi câteva zile.imi șoptește după mă musca de lobul urechii.
H:nu vreau să mă opresc.ii șoptesc înapoi.
S:bine Haru tu ai cerut-o.
În următoarea secunda mă simt luat pe sus,Shiro mă luase în brațe,obligandu-ma sa îmi încolăcesc picioarele în jurul taliei lui.Ma sărută in timp ce urca cu mine in cameră.Odata ajunși mă pune pe pat uracandu-se pe mine și sarutandu-ma in continuare.Mainile lui încep să îmi exploreze corpul pana ajung la unul dintre mugurași mei și începe să se joace cu ei,în următoarea secunda mă trezesc fara tricou,acesta fiind aruncat undeva prin cameră de către Shiro. Începe să mă sărute pe gat,ajungând la piept unde mă musca din când în când,dupa coboară mai jos ajungând la mugurași mei unde pe unul îl ia și îl suge iar pe celălalt îl tachinează cu mana,eu incep să gem.
După ce se plictisește coboară cu săruturile până ajunge la marginea pantalonilor care îi dă jos și îi aruncă prin cameră.
Se uită de și la mine eu roșind.
S: se pare că cuiva i sa trezit amicul.spine uitandu-se la umflatura din boxeri mei.
H:aș putea spune la fel.ii spun și mă uit la umflatura lui,era mult mai mare decât a mea.
Acesta zâmbește și începe să se dezbrace lăsând la iveală un corp bine făcut,mama ce pătrățele are și "V-ul" acela al naibii de pervers,nu mi-am dat seama că salivam.
S:îți place ce vezi?mă întreabă uitandu-se pervers la mine.
H:d..da
Continua să se dezbrace pana la boxeri unde lasă la iveală o umflatura al dracului de mare.Scapa și de boxeri mei uitandu-se la erecția mea și zâmbește.
H:ce ai de gând să faci?
S:o să vezi.
Se apleacă la erecția mea și începe să o frece,eu începând să gem puternic
După ce se plictisește de frecat îmi ia erecția in gura și începe să facă mișcări de dute vino,eu gemând și roșind puternic. Continua tot așa până simt că vine momentul dar acesta simte,scoate membrul din gura și își pune un deget că să nu pot ejacula.
S:nu încă Haru.
Se apleacă peste mine și mă sărută,muscandu-mi buza de jos eu gemând oferindu-i șansă de a intra în locașul meu umed. Limba lui o caută pe a mea și când o găsește o invita la un dans erotic in timp ce mana lui îmi freca iar membrul erect.
Se ridică și scăpa și de boxeri lui lăsând la iveală membrul sau erect care era al naibii de mare. Mă holbam la membrul lui mai ceva decât la dracu.
S:știu,e imensa,moștenire de familie.
Spune și se apleacă peste mine și îmi șoptește la ureche
S:daca doare să îmi spui,bine
Eu dau afirmativ din cap.
Se poziționează la intrarea în mine și își freacă ușor capul erect de intrarea în mine,după intra ușor în mine eu incep să gem de durere și să lăcrimez,e atât de mare,doare.
Shiro vede și îmi șterge lacrimile.
S: relaxează-te,daca stai încordat normal că o să doară.
Fac cum spune el incerc că mă relaxez și îi spun că poate să continue.
El intră mai mult în mine pana intra cu totul. Începe să facă mișcări lente de dute vino in interiorul meu,eu gemând de durere dar și de plăcere. Începe să se miște mai repede in interiorul meu,amândoi gemând,camera fiind umpluta doar cu gemetele noastre. Continua sa faca mișcări rapide in interiorul meu până când amândoi ajungem la punctul culminant,eu îmi dau drumul pe piepturile noastre iar el in interiorul meu. Iese din mine și se pune extenuat langa mine,trage pătură pe amândoi și mă ia în brațe și îmi șoptește la ureche un "te iubesc" urmat de un sărut pe gat.
I-am șoptit înapoi un "te iubesc" închizând ochi adormind instant.

Îndrăgostit de un vampirWhere stories live. Discover now