1.

774 36 2
                                    

-Suga a jimin se znají od založení BTS a oddoby jsou i nejlepší kamarádi-

Pohled Sugy:

Seděl jsem na gauči v obýváku kde jsme společně se zbytkem skupiny v našem domě sledovat televizy. Bylo sedm večer, Jin přepínal programy a nadával že v televizi nic nedávají.
Neměl jsem zrovna moc energie, ostatně tak už to u mě bývá. Nudil jsem se a hrál si s dírou na koleni v mých černých džínech a druhou rukou jsem držel sklenici vody ze které jsem se občas napil.
Vedle mě seděl Jimin s hlavou opřenou o opěrátko gauče se zavřenýma očima, přesto jsem věděl že nespí.
Taky jsem se opřel, zavřel oči a začal přemýšlet.
Přemýšlel jsem nad mým kamarádstím s Jiminem.
Už pár dní k němu cítím něco divného, něco co k nikomu jinému ze skupiny. Ano s ním jsem nejlepší kamarád ale tím to není, je to něco jako láska.
Pokaždé v jeho blízkosti se cítím dobře, jakmile vejde do místnosti hned mám lepší den. Čím víc na to myslím tím rychleji si uvědomuju že ho vlastně miluju. Alespoň už mám jasno, ale co s tím mám dělat? Toužim po něm a vím že kdybych se chtěl myšlenek na něj zbavit nepůjde to ale já se těch myšlenek nechci zbavovat.

Co jen mám dělat? Mám mu to říct nebo si to nechat pro sebe? Vím že pokud mu to řeknu může se toho v naší skupině hodně změnit ale na druhou stranu vím že to v sobě nemůžu dusit protože bych to s narůstajícím stresem nezvládl. Chvíli jsem takhle ještě přemýšlel a uvědomil si že mu to musím říct. Po chvíli jsem se probral a uvědomil si že jsem málem spal. Položil jsem poloprázdnou skleničku na stůl a zvedl se se slovy že už jsem unavený a půjdu spát.
"Už? Vždyť je teprve půl osmé" ozval se jungkook.
"No jo to by nebyl suga" odpověděl Namjoon a rozcuchal mi vlasy s malým úsměvem na tváři. Úsměv jsem mu oplatil a namířil si to do svého pokoje se slovy "dobrou kluci, uvidíme se zítra"
Kluci mi také popřáli dobrou noc ale na to už jsem nějak zareagovat nestihl protože jsem zrovna zabouchl dveře od svého pokoje.

V noci jsem ještě přemíšlel jak mu to řeknu ale moc jsem toho nevymyslel protože jsem hned usnul.

Pohled jimina:

Spát jsem šel někdy o půl jedenácté kdy jsem byl hrozně unavený ze sledování televize ze které mé už trochu páleli oči.

-Ráno-

Vzbudil jsem se někdy v devět ráno. Když jsem si šel udělat raní kávu na probrání všichni kluci kromě Sugy už byli dole.
Někteří ještě dopíjeli kávu a někteří už ji měli dopitou.
Nachstal jsem si hrnek s nápisem "všechno co dělám ovlivňuje tento šálek kávy" a dal do něho jednu lžičku rozpustné kávy. Dal jsem si vařit vodu a mezitím než se uvařila stihl jsem si připravit mléko z lednice a odnést klukům co dopily hrnky. Poděkovali a já se na ně usmál. "Nemáte zač" odvětil jsem a šel do kuchyně zálet si kávu.

-Později-

O půl jedenácté přišel i zkleslý Suga který nás jen pozdravil a hned si začal dělat kávu.
"Špatně ses vyslal?" zeptal jsem se ho s úsměvem.
"Mmm" odpověděl ospalým hlasem.
Nebyla to pro nás novinka protože takový on je ráno skoro pořád ale i tak mi přišel dneska zvláštní.
Jakožto jeho nejlepší kamarád jsem hned poznal že ho něco trápí.

YoonMin cz ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant