Car ve Kenton

140 2 0
                                    

" Bella Thorne ve Zendaya Coleman demek ? " Kadın gülümseyerek Bellaya ve bana baktı . Bellanın ne kadar çok heycanlandığı gözlerinden bile belliydi ben mi ? benim ise kalbim duracaktı . Bu odadan 3 oda ötede hayranı olduğum Debby Ryanın odası vardı,ve Disney seçmelerindeydik heycanlanılmayacak gibi değildi 3 yıl gibi geçen 3 gün geçmişti , ve biz seçmelere gelmiştik binlerce kişinin arasından 2 saatin sonunda sıra bize gelmişti,ve ardımızda binlerce kişiyi daha bırakarak diğer umutsuzca çıkanların arasından odaya adım atabilmiştik,ve muhtemelen şimdi bizi sorgulayacaklardı . 

" Anlatın bakalım kaç yaşındasınız ? Los Angeleste ne zamandan beri yaşıyorsunuz ? Ve,ailelerinizle mi yoksa yalnız mı ? " Bellaya kısa bir bakış atarak kadına gülümsedim " Biz ikimizde 15 yaşındayız Los Angelese 3 gün önce bu dizinin seçmeleri için taşındık ailelerimiz Almanyada fakat bizi destekliyorlar " Ufak bir yalan söylemiş olabilirim fakat zorundaydım ailelerimizin desteklemediğini söylersek bizi almazlardı . " Pekala şarkı söyleyebilirmisiniz ? Dans edenilirmisiniz ,ve eğitimiz varmı ? Güzel kızlarsınız eğer yetenkleriniz varsa neden olmasın " diyerek gülümsedi,fakat gülümsemesine rağmen sertti . " Bizim şarkı söylemek,ve dans etmek konusunda eğitimimiz var fakat oyunculuk eğitimi yok " Kadın kaşlarını çatarak büyük bir ilgiyle sordu  " Neden ? " " Sadece eğitimsizde iyiyiz diye düşündük " diye tekrar bir yalan uydurduğumda kadın çattığı kaşlarını indirdi " Demek öyle pekala kızlar 4 gün sonra size bir mektup gelirse kabul oldunuz demektir gelmezse umudunuzu kaybetmeyin tekrar başka bir dizi için katılabilirsiniz hoşçakalın " diyerek kapıyı açtı ve " sıradaki " diye bağırdı bizde Bellayla gülümseyerek çıtkık insanlar gülümsediğimiz için bize garipçe bakıyorlardı , ama kadın iyi şeyler söylemişti yani kötü bir şey dememişti en azından.20 dakika sonra Bellayla evdeydik Bella bağırarak " Yıldızların arasında düşün kendini Ze bu iyi bir şey

Sana hayran olan insanlar etrafında dönenler paralar " diyerek psikopatça güldü . Çıldırmış . Ama o her zaman çıldırmış zaten çünkü o Bellaydı hep daha çılgın olan onun yanında ben biraz sakin kalıyordum ,ve Bellanın Leo Howard hayranlığı var ,ve Olivia'yı kıskanıyor sadece rol arkadaşları olduklarını anlamıyor .

4 gün sonra * 

Kapının çalmasıyla uyandım Bella uyanmadı evde yangın bile çıksa uyanmaz ki o . Kapıyı açtığımda genç bir erkek somurtuyordu,ta ki kafasını kaldırarak bana bakana kadar sonra 32 diş sırıtma,saçı savurma , ve seksi bir bakış , ve seksi bir " Merhaba " ama benim umrumda mı ? Hayır . " Elindekini ver ve bay bay " dediğimde sırıtması yüzünden silindi " Ah pekala Zendaya Coleman ve Bella Thorne " elindekine bakarak gülümsedim Disneyden olabilirmiydi ? " Zendaya ben Bella en yakın arkadaşım elindekini ver " dediğimde gülümseyerek bana verdi " ben de Matt şuraya imza at lütfen " diyerek bir kyağıt uzattığında imzalarken " bana ne kim olduğundan defol " diyerek kalemi ona fırlattım,ve mektupla birlikte salona ilerledim . Yavşak tipleri sevmezdim . Ellerim heycandan titrerken yavaşça mektupu açtım,ve okumaya başladım " Disney Channel'in yeni dizisi olan Haydi Çalkala başvurunuz onaylanmıştır . Yarın binamıza deneme çekimleri ve şartları konuşmak için gelmeniz isteniyor . İyi günler " Çığlık atarak yerimde zıplamaya başladım . Çok çok çok  mutluydum oyuncu olacaktık hayallerimiz gerçek olacaktı heycanla " Bella uyan " diye bağırdım ve odaya girdim " Ne var Ze " diye sinirle konuştuğunda sinirini önemsemeyerek " Uyan kabul olmuşuz " dediğimde önce bir iki saniye düşündü en sonunda jeton düştü herhalde hızla yataktan düşe kalka ayaklanarak elimdeki mektupu aldı ,ve okur okumaz bana sarılarak " Oliviaya gününü göstereceğim " Ona ters bir bakış fırlatarak gülümsedim belki bende Debby ile tanışırdım ? Cameron Boyce aslında sevimli ve yaşımız aynı fakat ondan 13 cm daha uzunum bu iş olmaz dostum . Düşünceme kendi kendime gülerken Bella Leolu posterine Oliviaya günü göstereceğim aşkım demeye başlamıştı bile delirmiş . 

Yarın --

Hızla Disneyin binasından içeri girerken insanların bize bakışarına aldırmıyorduk bakıyorlardı çünkü yeni yıldızlardık . Evet artık yıldızdık öyle değil mi ? Bella heycanla " Daya Leoyu gördüm acele yürü ve şu denemeyi ve şartları atlatalım " dediğinde dahada hızlı yürümeye başladım ,ve Lydia Simps yazan odanın kapısını tıklatarak bekledim gir sesi geldiğinde Bellayla birbirimize bakarak odanın kapısını açtık dün ki kadının ismi Lydia olmalıydı " Hoş geldiniz kızlar oturun " dediğinde dediğini yapıp oturduk " Önce şarkı söyleyeceksiniz sesinize bakacağız,sonra fragman denemesi ,ve en sonunda para şartları ve çekim günleri ve menejerler " diyerek psikopatça gülümsedi ve dudaklarını büzerek " Eğer başarılı olamazsanız Olivia Holtu oynatacağız Uçan Tekme ve Haydi Çalkalada oynayabileceğini söyledi ve Laura Marano değil mi ? O yüzden başarılı olmanızı umuyorum " dediğinde Bella ellerini yumruk yaptı " Leodan bizim diziye göz dikmiş o kızı geberteceğim " diye fısıldadı ,ve kadına gülümsedi ben de gülümseyerek " Ne zaman şarkı söyleyeceğiz " diye sordum kadın hemen dedi,ve ayağı kalkarak karşıdaki odaya ilerledi kapıyı açarak  " mikrofonların başına önce Zendaya sen geç " Hangi şarkıyı söyleyeceğimi zaten biliyordum . 

Selena Gomezden Hit The Light'si söyleyeceğim Bella da Demi Lovatodan Scyscraperi söyleyecekti ikimizinde şarkısı bittiğinde kadın gülümsedi " Sesleriniz güzel,oyunculuk yeteneğinizde varsa sıra dansta " diyerek ilerledi ,ve aynı zamanda konuşuyordu " Fragman çekimlerine gidiyoruz bir bakımada deneme Kenton Duty, Caroline Sunshine,Roshon Fegan size eşlik edecek deneme çekimi olduğundan seneryo verilmeyecek dediğimiz şeyleri söyleyerek anlamlarına göre ve ne duygu barındıklarına göre oyunculuklarınızla ifadeleri kendiniz yapacaksınız demek istediğim mimikler , eller anladınız mı ? " Bellayla onaylarcasına başımızı salladık ve studyo gibi bir yere girdik Shake it up yazıyordu bu Dizideki dans studyosy olmalıydı . Önce Dans edin diyerek Shake it up müziğini saldılar biz de Bellayla daha önceden yaptığımız ,ve sevdiğimiz dansı yapmaya başladık ikimizde çok hızlı ve aynı anda hareket edebiliyorduk hadi ama biz en yakın dostlardık . Dans bittiğinde kadın gülümsedi " İyi şimdi Kenton " diyerek bağırdığında Caroline olduğunu düşündüğüm kızla vaov çok yakışıklı bir erkek geldi Kenton olmalıydı şarışın ,ve mavi gözlüydü ve 2 dakikadır dik dik bana bakıyordu Carolineye ,ve Kentona gülümseyerek " Selam ben Zendaya Daya diyebilirsiniz " " Selam ben de Bella " diyerek gülümsedi Bella Caroline çok samimi bir kıza benziyordu  " Au ne kadar güzelsiniz ben de Caroline Car deyin" diyerek sarıldı demiştim samimi biriydi . Kentonu dürterek " Kuzen sen de kendini tanıt " dediğinde kuzen olduklarını anladım "Kuzen misiniz ? " " Sadece üvey " diyerek yanıtladı Car . Kenton mu ? Hala bana neden bakıyor ki bu ? Car bir kez daha dürttüğünde endişeyle " Ha ? Efendim " dedi onun bu halina gülmemek elde değildi Bellayla birbirimize bakarak kahkaha attığımızda,Car de buna dahil olmuştu " Kenton Bella ve Zendaya röl arkadaşlarımız " diyerek bizi tanıttı Car ben Kenton Jeton daha yeni düşmüş gibi " Ah pardon " diyerek elini uzattı elini tuttum tam sıkacakken elektrik çarpmış gibi geri çekilerek başını iki yana salladı " Ouv üzgünüm " dediiğinde takmayarak " ben Zendaya " " ben de Bella " diyerek kendimizi tanıttık Lydia sinirle " birbirinizi sevmenize sevindim şimdi sahneyi çekeceğiz " diye bağırdığında Bella ben ve Car gözlerimizi devirdik anlaşılan bu kadına daha çok katlanacaktık .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 09, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Disney dreamWhere stories live. Discover now