FİNAL PARTI 2

32.3K 1.1K 54
                                    


TAŞTAN KALP FİNAL PART II

Bu bölümü başından beri destekleyen, yorumlarda bulunarak kendimi geliştirmeme yardımı olan tüm okuyucularıma gelsin...Şarkı seçiminde başarılı değilim galiba, beğenmeniz dileğiyle...

Bölüm şarkıları: 

Funda- Çaresizim https://www.youtube.com/watch?v=yjijahQK6O8

Sezen Aksu— Vazgeçtim https://www.youtube.com/watch?v=rDqjgeikSg8


Yarım saattir oturduğum yerde ayağımla ritim tutarken, gelen vişne suyuna uzanacakken Lara elime vurdu. " Seni konuşmak için çağırdım buraya" 

"Konuş o zaman, geleli yarım saat oldu ya! Ben senin için kocamı ektim." Dediğimde elimi ovuştururken, öfkeyle bakışları kısıldığında tebessümle ağzıma gizli bir fermuar çektim.

" Sorun şu ki, konuşmak için Suat' ın da burada olması şart. Çünkü vereceğim kararda oldukça güçlü müttefiklere ihtiyacım olacak." Dediğinde bir komutan edasıyla ciddi bakışlar atarken, en sonunda Suat da aramıza katıldı. Her ne kadar Lara rahat bir insan olsa da önemli bir konu olduğunda, hep böyle ciddi bir hal takındığı için merakla beklemeye başladım. Önündeki bardaktan bir yudum aldıktan sonra konuşmaya başladı. 

" Konu Altan!" dediğinde ben bardağımı önüme çekerken, Suat derin bir nefes alıp arkasına yaslandı. " Bir süredir Altan ile birlikteyiz"

" Bunu zaten biliyoruz." Diye atladığımda masadaki küçük şeker paketlerinden birini kafama fırlattı. " Burada konuşmaya çalışıyorum, sabırlı olsana kızım ya! Annenin karnında nasıl dayandın sen?" dediğinde pişkince sırıtıp, meyve suyumdan bir yudum aldım. "Durmadım ki, ben yedi aylığım kızım" sırıtırken, Suat' ın uyarıcı bakışlarıyla boğazımı temizleyip, bardağıma yöneldim. " Biz ayrılmak üzereyiz" Dediği an püskürttüğüm vişne suyuyla, öfkeyle bağırdı. " Ağzında tutacağına yutsana şunu" elini yüzünü kurularken, devam etti. "Sorun şu ki; işi dolayısıyla sürekli kadınlarla iç içe, her ne kadar ona güvenmek istesem de onu bana bağlayan bir şey yok. Her an benden sıkılıp, beni bırakabilir." derin bir nefes alıp verdi. "her şey yolunda gibiydi ama bir süredir sanki davranışları değişti." 

"Alacağını aldı tabi, pis domuz" Suat' ın tepkisiyle Lara'nın gözleri dolmaya başladığında onu teselli etmek için öne atılarak Suat'ı kaş göz yaparak uyarmaya çalıştım. " Hayatım ben senden sıkıldığını düşünmüyorum, sadece... Belki bir süre düşünmeye ihtiyacı vardır. Altan, sonuçta bunca zamandır rahat yaşayan birisiydi birden bire hayatına birini dâhil etmek zor gelmiş olabilir."

"Geçen gün onu görmek için bara gittiğimde, yanında kızıl saçlı bir kadın vardı. Çok samimi gibiydiler, bana müşteri olduğunu söyledi." Dediğinde Suat elini masaya vurarak bir küfür savurdu.

" Vay şerefsiz vay. Kızım sen de bu adam için üzülüyor musun? Bırak gitsin; giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir de bak yoluna." Dediğinde Lara çantasından çıkardığı mendile burnunu silip, bir iç çekti. 

" Ailem onunla tanıştı" dediğinde ben de son kalan mantık da kayboldu. Lara şimdiye kadar hayatına dâhil ettiği erkekleri ailesiyle tanıştırmamıştı. " Lara sen ciddiysin?" şaşkınlıkla dudaklarımdan dökülen kelimelerle öfkeyle burnunu çekti. " Kızım ben ne diyorum, sabahtan beri."

"Bu adamın güzel bir derse ihtiyacı var. Bir planım var ama Lara yumuşamak, iki bakışa tav olup erimek yok" dediğinde Lara heyecanla gözlerini kırpıştırdı. " Yok, sürünsün yalı kazığı! Kaç gündür gözyaşı döküyorum, adam özel günümdeyim zannediyor ya!" son söylediğiyle kahkahayı bastığımda, masanın altından yediğim tekmeyle sustum. Garson yanımızdan geçerken, kafede eski bir şarkı yankılandı. 'Seversin, sevmez. Gel dersin, gelmez. Bu acı bitmez, çaresizim çaresiz. Gün gelir arkasından koşarsın bekle dersin. Bir kere dönüp bakmaz. Çaresizim çaresiz. Bir gün gelir aşk biter, insafsızca terk eder. Bütün bunların ardından sadece gözyaşı kalır.'

TAŞTAN KALP(bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin