5.Ne opisiva noć

12 1 0
                                    

jimin je spremao jelo koje je trebao biti tokboki i ramen.....

sjela sam i posmatrala kako je koncentrisan na to što radi. Ali ni to nije zadugo trajalo netko je pozvonio na vrata...

Oći su mi se raširile a jimin je pogledao u mene i pitao me " pa zar nečes otvoriti vrata?" a ja sam bez daha gledala njegove oći i odgovorila " strah me " nasmijao se i rekao bez emocije na licu i u glasu  " otvori " prestrašila sam se " dvoličan si" gledala sam ga ljutito a on je samo posmatrao kako reagujem.

Ustala sam se a netko je neprestano zvonio 

otvorila sam vrata .... a taj netko je samo vrsinuo i pao na pod.. 

-KOOKIES POV-

došli smo ja i jin hyung pozvonili smo jeri bi barem netko trebao biti u kuči u ovo doba mislim yoongie ne izlazi iz kuče nikako pogotovo dok imamo slobodnih dana.

zvonili smo ali nitko nije izlazio niti otvarao. Več sam pripremio telefon da zovem yoongia jeri predopstavljam da ne čuje jeri je u sobi na spratu ali Jin hyung je pozvonio i na sprat ali nitko nije otvarao....

Upisao sam yoongijev broj ali je netko otvorio vrata........ Bila je to neka djevojka spustene plave kose bila je namrgođena..... nije stvar u tome što je ona namrgođena več šta radi djevojka od 15 godina u našoj kuči........ Dok su mi te misli prolazile kroz glavu vrisnuo sam i pao na patos.

-JINOV POV-

Jungkook me više uplašio svojim vriskom i padom nego ta djevojka koja je još ne znam iz kojeg razloga u našoj kuči.... pripremio sam telefon da bih zvao policiju jeri nije izgledala kao da je tu bez razloga možda nas je htjela ubiti ili je čak sve iskasapila pa je nas čekala....

gledala je u kookija sa veoma uplašenim i iznenadženim očima na jednom je progovorila

????: jao bože izvinite oppa, jao zašto mi je ovo trebalo zašto ga nisam odmah odgurnula jimine što si mi ovo učinio.....

jin: jimin.... šš-šta jimin ima s tobom 

kookie: nisam tvoj oppa....

nakon mog pitanja mozak kao da joj je zablokirao nije odgovarala i zurila je duboko u moje oči

dozivao sam ju

jin: mlada damo , haloo; čuješ li me??? kao da ju je nešto gurnulo samo se trgnula 

????: aaa izvinite me muti mi se nešto.. nemojte krivo svatiti daj podignite se sa poda udžite objasniti čemo vam ubrzo . podigla je kookia i veoma uplašeno uzdisala i spustila je obrve kao da je nešto skrivila 

začuđeno sam gledao u nju ali mi to sve nije pomoglo da otkrijem šta se dešava

-KIM SEOK JOONS POV-

to su bili jin oppa i junkook oppa.... izgledali su zaprepašćeno.

Jin oppa je pripremio telefon ne znam zašto, bilo me je strah veoma sam bila uplašena kakav ću utisak ostaviti na ostale članove BTS-a. Progovorila sam nakon izvjesnog vremena ćutanja ne sječam se ni što sam govorila bila sam pod veoma velikim pritiskom trebalo mi je malo vremena da svatim s kim pričam.

Da sada bi mnogi Army govorili "kako se usudiš pričati uopšte s njima pa oni su BTS" da oni su BTS ali vjerujte ni sama ne znam kako sam to uspjela.

Sve u svemu pričala sam sa njima.

Krenuli smo podići Jungkook-a dok sam se pravdala mozak mi je ostao prazan totalno blank... počelo mi se mutiti pred očima jednostavno sam se osječala kao da se nešto popelo na moja leđa i vrtjelo glavu u krug... Poslije nekoliko sekundi čula sam nečiji glas to je bio glas Jina oppe koji me je začuđeno gledao kao i jungkook... prestala sam se pravdati i uveli smo jungkooka u kuču.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 28, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Save Me Where stories live. Discover now