Týdeník Purpur

13 2 0
                                    

Shoda náhod nebo důmyslný vrah?
Požár v Raynoldsově ville
Ve čtvrtek kolem sedmé hodiny večerní vypukl v Raynoldsově ville požár. Hasiči s ohněm bojovali 4 hodiny. Z trosek ohořelé villy vytáhli záchranáři jednoho mrtvého. Kvůli popáleninám nebyli zatím policisté schopni muže identifikovat. Policie ovšem poskytla informace, že se na těle byl nalezen průstřel hlavy. Příčinu smrti tedy potvrdí až nařízená pitva.

Dvacetiletý mladík nalezen mrtvý.
Dnes v odpoledních hodinách byl na policii ohlášen oběšený student Tomáš Toman (20). Po ohledání těla nebyly nalezeny žádné stopy souboje a dveře byly podle svědkyně při jejím příchodu zamčené a nepoškozené. Tento případ byl veřejně prohlášen za sebevraždu, avšak policejní důstojnice Ivana Klein na reportáži prohlásila: "Odborníci včetně soudních znalců potvrdili sebevraždu s vysokou pravděpodobností. Policie České Republiky ale bude pokračovat ve vyšetřování případu z důvodu nálezu podezřelých předmětů nasvědčujících vraždu. Kriminalisté právě sbírají otisky z místa činu. Více informací prozatím nemůžeme poskytnout."

Záhadná anomálie
Kolem čtrnácté hodiny odpoledne zaslechlo sousedství v ulicích Špitací a Masarykova pekelnou ránu. Dvě naproti sobě stojící auta byla naprosto zlikvidována. Podle expertů pod ně byla umístěna silná výbušnina, která auta vyhodila do vzduchu. Nabířá v našich ulicích vandalismus obrátky, nebo se jedná o teroristický útok.


























Každý kousek příběhu ho dává dohromady.

Právo Veta ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat