🙆‍♂️9🙆‍♂️

3.8K 142 13
                                    

Jimin. pohl.:

Miluju rána kdy tu můžu být. Tady s mými miláčky. Bohužel Hoseokie musel být v jeho studiu přes noc, ale Yoongie měl čas. Váleli jsme se spolu večer, mazlili a i něco víc. Namjoon doma nebyl. Yoongi mi říkal, že ho přistihl s pornohvězdou, takže těžko říct kde byl. Bylo dobře že ne doma, protože jsme mohli být na gauči i v kuchyni. Večer jsme s Yoongiem usnuli v objetí a mysleli jsme na Hobiho-hyunga.

Ráno jsem se probudil do krásného slunečného jitra. Yoongi byl odvalený na druhé straně postele. Se smíchem jsem na něj skočil neuvědomujíce si, že na sobě mám jen Yoongiho tričko a nic víc. ,,YOONGIEEE raníííčko je tuuu!'' Začal jsem se smát eště víc, když na mě rozespale a znaveně koukal jak na zjevení. Místo smíchu jsem musel ale po chvíli zakňučet bolestí, protože mě někdo plesknul přes zadek.

Otočil jsem se a kouknul na Hoseokieho. Vrhnu jsem se mu kolem pasu a radostně zavýskal. Občas jsem vážně jako malý dítě. ,,Ahoj koťátko, jakpak ses tu s měl s Yoongi-hyungem?" Yoongi se naklonil k hobimu, políbili se a Hobi pak dal pusu i mně na čelo. Uculil jsem se a furt ho objímal.,,Měli jsme se krásně. Namjoon nebyl doma'' Řekl rozespalý, ale usměvavý Yoongi. Usmíval se jen před kamerou, nebo s námi. ,,Doufám, že jste nic nedělali beze mě"Hobi se zatvářil naoko smutně a mě se v mysli vyjevil ďábelský plán.

Stoupl jsem si na špičky a zašeptal mu do ucha: ,,Dělali jsme dost. Chtěl bys vědět co?" Kousl jsem ho do ušního lalůčku a on se uchechtl. ,,Kotě si chce hrát, hm?"Zmáčkl mi zadek a já zavzdychal. Očividně se mu to takhle líbilo. ,,Vždyť je brzo ráno.." zaůpěl  Yoongi. ,,Nikdo ti nebrání jen se dívat, zlato" řekl Hobi. ,,To ani omylem." Odvětil rychle Yoongi a už si mě k sobě tahal. Vždycky se o mě takhle hádají, ale milujem se. Moc. 

Hobi si mi stoupl mezi nohy a začal mě líbat. Yoongi mě zas objímal ze zadu a nutil mě vzdychat do Hobiho polibků tím, že mi vytvářel značky na krku. Hoseok mi sundal tričko, zoč byl jediný můj kus oblečení, a znovu mě začal líbat. Yoongi se pro něco natáhl do nočního stolku a já po chvíli ucítil, jak mi svazuje ruce růžovou stuhou.

Chvíli mě nechali a Hoseok se naklonil k Yoongimu a něco mu pošeptal. Mezitím mi dráždil už teď tak vzrušený penis.  Yoongi něco zašeptal hoseokovi zpátky a Hoseok odstoupil. Začal si dost pomalu sundavat tričko, zatímco Yoongi si rychle za mnou sundal triko a nejspíš i všechno ostatní. Ucítil jsem Yoongiho  prsty před mojí pusou. Hned jsem pochopil a začal je různě oblizovat a sát. 

Hoseok. pohl.:

byli oba tak nádherní. Sice vím, že většinou jsem na stupnici dominance uprostřed, ale tentokrát jsem to prostě chtěl jinak. Pomalu jsem se svlékal a začínal jsem mít opravdu nadržený při pohledu na nahého Jimina a Yoongiho. To jak Jimin sál Yoongiho prsty mě prostě dostávalo.Když mi Yoongi pokynul tak jsem už byl nahý. Přistoupil jsem k Jiminovil zepředu a sklonil jsem se k jeho uchu. ,,Když bude koťátko hodné, tak pro něj mám dárek. '' Jiminova očka se rozzářila ale hned zaklonil hlavu a hlasitě zavzdychal, když do Něj Yoongi přirazil oba své prsty a začal je od sebe roztahovat. Já jsem nahlas vzdychajícímu Jiminovi začal vytvářet značky po celém těle. Pak jsem vzal další stuhu a zavázal jsem mu  oči. ,,u-už t-to nevydr-ržím" řekl blaženě Jimin když Yoongi už nějakou dobu narážel na jeho prostatu. ,,tak roztomile citlivý" řekl Yoongi, dal pusu Jiminovi na krk a mě s vášnivým temperamentem políbil. ,,vyměna.."řekl jsem potichu a přesunul jsem se dozadu za Minnieho. ,,Budeš to muset vydržet Koťátko" zašeptal Jiminovi Yoongi, něžně ho políbil a nasadil mu erekční kroužek načež Jimin začal kňučet. Zatímco a jsem zamilovaně koukl po Yoongim. On mi asi vážně čte myšlenky. 

Jiminovo kňučení se proměnilo ve steny když jsem do něj začal přiážet. Yoongie Jimina, který brečel bolestí a sténal slastí, uklidňoval něžnými polibky. Moc se mu to nedařilo, ale na Jimina to mělo své vlivy. Opíral se o yoongiho, když jsem začal přirážet na jeho citlivé místo.

Pink princess. (Namjin  texting 18+)Where stories live. Discover now