S - 31

79K 2.9K 414
                                    


Ağlaya sızlaya sıcak suyun altında bir süre vakit geçirmiş ardından çıkmıştım. Saçlarımı kurutmadan üzerime pijama giyinip odadan çıktım. Gözlerim ağlamaktan öyle kızarmış ve ağrıyor ki zorla açık tutuyordum. Fakat saatlerce dayandığım Ömer'in yokluğuna artık dayanmayacaktım.

Merdivenlerden inmeden bu katta olan çalışma odasına ve kütüphaneye baktım. Yoktu. Oturma odasında da olmayınca alt kata indim. Evde çıt çıkmıyordu çünkü bugün yardımcılar izinliydi.

Bodrum katının kapısını yavaşça açıp merdivenden indim ve ikinci kapıyı açtım. Işık yandığına göre burada olmalıydı.

Çekinerek etrafa baktım. Koltuğa oturmuş sigara içiyordu. Beni fark edince sigarasını söndürüp ayağa kalktı. Üzerinde hiçbir şey yoktu. Gömleğini kenara fırlatmış çıplak göğsüyle gözümün önündeydi.

-"O herif bir daha yanına yaklaşmayacak. Yaklaştığını görürsem duyarsam onu parçalara ayırırım. Duydun mu beni ?" Tek tek söylediği kurduğu cümlede ses tonu çok sertti.

-"Benim bir suçum yok." dedim sesim fazlasıyla titremiş olsa bile. O kadar ağlamaya bu normaldi.

Burnundan soluyup elini kaldırdı ve bağırdı.
-"Sana mı kızıyorum ben kızım ?!" dedi hiddetle.

Önüme düşen ıslak saçlarımı geri itip kaşlarımı çattım.
-"Ama acısını benden çıkarıyorsun !" diye bağırmamla gözlerimden yaşlar boşaldı.

-"Sinirliyim ve gerginim Dila. Git uyu."  dedikten sonra kolumdan sürükleyerek odaya geri çıkarttı. Beni yatağa oturtup kendisi banyoya girmişti.

Yatağın ucundan süzülerek yere kaydım ve geri yaslanırken dizlerimi kendime çektim.

Bugün bu olanları hak etmemiştik. Ona suç bulmak istemesem bile yinede her şey Alparslan'ın suçuydu. Gelecek bugünü mü bulmuştu ?!

Gözlerimi silip banyonun kapı sesiyle başımı kaldırmadan öylece durdum. Hava karardığı ve oda da karanlık olduğu için hiçbir şey seçilmiyordu. Ömer odanın ışığını açınca sızlayan gözlerimin ışığa alışmasını bekledim.

Altında olan havlusunu fark edince utanarak başımı çevirdikten sonra ayağa kalktım. Giysi odasına geçtiğinde rahat bir nefes alıp yatağın örtüsünü kaldırdım. Belki ilk birlikte uyuyacağımız gece değildi ama daha özel olmasını isterdim. Böyle değil.

Asık yüzüm eşliğinde yatağın kenarına kıvrıldım.

-"Diğer tarafa yat." diyince dirseğimden destek alarak doğruldum ve ona baktım.

Altına yalnızca boxer giyinmiş gelmişti.

-"Neden ?" diye sordum bu isteği karşısında.

Bana alttan bir bakış atıp
-"Solda yatarım."

Ne tuhaf bir gerdek gecesi değil mi ama ?

Sesimi çıkarmadan ona arkamı dönerek yatağın diğer tarafında yattım ve örtüyü başıma çektim.

Ömer kokusuyla birlikte bedenini yanıma attığında gözlerimi kapatmıştım. Onu yanımdayken bile özlüyordum.

Sulanan gözlerime eşlik eden iç çekişimi duymasın diye her ne kadar elimi ağzıma bastırsam bile duymaması imkansızdı. Bir kaç dakika içinde kıpırdanmasını hissedince yüzümü sildim. Sonra yanağıma vuran nefesle yüreğim ağzıma gelmişti. Ömer yüzünü yüzüme getirmiş haddinden fazla yakındı.

-"Ağlamaya devam edersen gider o adamı öldürürüm. Anladın mı ?" 

Gözlerim bir anlık korku içinde büyüse bile sonra saçma düşünceleri karşısında kaşlarımı çattım. Göğsünden ittiğim gibi yatakta doğruldum.

SEVDAWhere stories live. Discover now