Capitol special

7.4K 482 0
                                    

Hey! Va anunț de acum ca acest capitol este scurt, sunt foarte obosita, dar i-am promis cuiva că-l voi scrie si vreau sa ma țin de cuvânt!

------

Deschise ușor ochii, încercând sa se acomodeze cu lumina din incapere. Își "dezrobii" corpul de sub greutatea așternuturilor, își încalță papucii pufoși si porni spre baie. Se oprii in fata oglinzii si își analiza înfățișarea. Parul ii era o adevărata claie, ochii verzi adăposteau niște cearcăne de toata frumusețea, "datorate" ultimei săptămâni. Stătea la hotel pana târziu, supraveghea totul si, de asemenea, pregătea hotelul pentru o noua colaborare. Aiden o anunțase ca are de gând sa se asocieze cu un alt acționar si sa deschidă un restaurant de 5 stele, ce va purta numele noii asocieri. Nu știa cine avea sa fie cel cu care se va încheia contractul, dar era sigura ca Aiden alesete cu înțelepciune.

Își spala corpul si dinții, îmbrăca o rochie neagra pana deasupra genunchiului, la care asorta o pereche de stiletto de-un albastru metalic. Părul blond si-l prinse intr-un coc simplu, își aplica un luciu de-un roz pal, apoi se îndreptată spre ieșire. "Ce bine ca este vineri!" își spuse.

***

Ziua decursese destul de bine, iar acum este acasă, încercând sa se hotărască cu ce sa se îmbrace, una dintre colegele de la serviciu, Julia, recepționista, insistase sa meargă intr-un club. Julia era o fata tânără, frumoasa si foarte dedicata jobului ei. Mia decisese ca avea să-i mărească salariul imediat ce vine ziua de luni.

Își alese o rochie aurie, pe un umar, ce se prinde in talie cu o curetula si care era destul de scurta, comparativ cu ce purta la serviciu. Ii asorta o pereche de sandale argintii. Parul si-l prinse intr-o coada de cala. De data aceasta, machiajul pentru care optase era unul mai strident, dar care-i scoase in evidenta smaraldele ce străluceau la lumina. 

***

-Buna, intram? O întreba Julia.

-Da, haide, am nevoie de o mica distracție.

Intrara in extravaganta locație BOA, si fura înconjurate de o ambianta de care duceau dorul.

Avea 25 de ani si nu se culcase niciodată cu un bărbat, fata de prietena ei care a facut-o de când avea 18 ani.  Se îndreptară spre masa rezervata si comandară cate un cocktail.

-Am chef sa dansez, ii spuse blonda șatenei .

-Eu o sa mai stau puțin, daca nu te superi .

-Ma duc, te aștept, o informa.

***

Pasii in clubul lui preferat, prietenul lui din copilărie, Josh, detinea aceasta afacere. Se gândise si-si deschisa si el o locație de noapte, dar din cauza timpului care nu-i permitea a renunțat.

-Ce face bunul meu amic? Il intreba pe Josh, dandu-i si o imbratiasare amicala.

-Bine, nu te-am mai văzut pe aici de ceva timp.

-Afacerile.

-Ce vrei sa bei, haide la masa noastră. Aveau masa lor, care era permanent rezervata doar pentru persoanele lor .

După ce le venira băuturile, bărbatul incepu sa privească in jurul sau, pana ce privirea ii căzu pe o blonda. Statea cu spatele, dar prin rochia mulata ii puteai distinge posteriorul bombat si ferm. Tânără se pare ca se simțea bine, se lăsa condusa de ritmurile melodiilor ce rasunau puternic in boxe. Intr-o mișcare se întoarsă din profil, asfel masculul putând observa bustul generos ce era eliberat de orice strânsoare. Cumva i se pare cunoscută, dar nu știa de unde.

Își dădu băutură pe gat, dintr-o înghițitură, apoi se scuza fata de prietenul sau si pleca in "colectarea prazii".

***

Ceva cald se afla pe soldul meu, spatele imi era presat de o suprafața solida, am încercat sa ma eliberez, dar am eșuat.

-Ce trebuie sa fac ca sa pot dansa cu aceasta frumusețe, ii șopti o voce ce-i provoacă fiori pe șină spinării.

-Poti începe prin a-ti lua mâinile de pe mine. Bărbatul o asculta. Intr-o fracțiune de secunda, ochii verzi li se întâlniră.

-Tu? Spuseră simultan.

-Se para ca tu chiar ai o pasiune pentru blonde, ii replica Mia răzând.

-Daca vad ceva ce-mi place, de ce nu ? Deci, cum ramane cu dansul meu?!

-Bine!

Începură să-și frece unul de celelalt corpurile, de parca făceau dragoste pe acordurile melodiei. Pe parcursul serii, adică cea a mai rămas din ea, vreo 3 ore, cei doi se bucurară unul de prezenta celuilalt, uitând de orice divergenta, poate si datorita alcoolului consumat.

***
Se sărutau cu atata pasiune, încât părea ca ziua de mâine nu mai exista. Buzele lui își croira drumul spre gatul, clavicula si bustul ei. Era doar in lenjerie intima, iar el in cămașă, care era desfăcută si pantalonii de la costumul sau Armani. In timp ce-și continuau activitatea deschiseră ușă băii si intrata. El merse spre cada din marmura alba imaculată ce trona in mijlocul încăperii si intra îmbrăcat in apa calda.
-Vino!
Fata il asculta si intra, se așeza la el in poala, de fapt, se întinse peste corpul lui. Brațele lui își găsiră drumul spre talia ei si o capturară .
-Vreau sa fac dragoste cu tine! Ii șoptii suav.
-Eu...cum putea sa-i spuna "știi, nu pot, nu-mi place cum sunt epilata!" asta ar fi fost total stânjenitor .
-Hagen, eu...
<Bing>

Si tocmai când fu să-i dea răspunsul, visul ii fu întrerupt de soneria de la ușă. Își încheie halatul ai merse spre ușă.

O deschise, cine putea fi aici așa devreme ?!

-Ți-a fost dor de mine? Întreba musafirul.

-Normal ! Ii răspunse si se îmbrățișară .

&quot;Holul faimei &quot;Where stories live. Discover now