CAPITOLUL 8

487 24 0
                                    

Pentru prima dată, după mult timp, aveam o zi frumoasă. Mă trezisem devreme, lucrasem la site-ul MAZE și avusesem o conversație plăcută cu Sky, pe care abia dacă îl mai prinsese liber, de când cu Kristine.

Simțeam că îl pierd, dar mă și bucuram pentru asta. Sky merita să fie fericit, iar dacă Kristine îl făcea, eu aveam de gând să respect asta. Chiar dacă uneori mă trezeam singură, în apartament și singurul lucru la care mă gândeam era cât de mult mi-aș dori să am și eu un iubit care să mă facă să-mi pierd nopțile oriunde, dar nu acasă.

Însă nu se va întâmpla, având în vedere că singurul bărbat ce m-a făcut să simt ceva era pornit să îmi distrugă sentimentele și totodată, aspirațiile.

Până la urmă, Rex ar fi fost o simplă partidă pe care aș fi avut-o, oricât mă chinuiam să o transform în ceva mai mult. Îmi venea chiar să renunț la pariul cu Scar și să îmi iau tălpășița din viața lor, o dată și pentru totdeauna.

Însă nu puteam. Nu când simplul gând ce-l aveam în cap era să îl cunosc mai bine pe Rex. Să-i știu și suișurile și coborâșurile. Iar la naiba, asta era mai greu decât orice făcusem în viața mea.

Plus, nici reputația mea nu o ducea prea bine, căci doar ce primisem mesaj din partea lui Sky, cu un articol a cărui poză principală mă înfățișa pe mine și pe David, la cazino. Iar acesta era ultimul lucru pe care mi-l doream ca Rex să-l vadă, având în vedere reacția sa din acea noapte.

Mi-am dus încă o dată peria prin păr, oftând la reflecția mea în oglindă. Oricât mă mințeam, hainele de pe mine nu-mi reflectau deloc personalitatea. Iar azi aveam o poftă nebună de o pereche de jeanși și geacă de piele.

Am dat repede jos rochia neagră de pe mine, înlocuind-o cu ținuta casual, ce-mi plăcea cu mult mai mult. Sky m-ar fi bătut cu metrul dacă m-ar fi văzut. Ura să se îmbrace casual pentru că "Hainele sunt făcute pentru fiecare tip de om. Sunt cei care poartă haine casual și cei care chiar se respectă!".

Orice ar fi purtat acest om, trebuia să fie special. Fie un design deosebit, fie un desen anume care să-l scoată din anonimat. Pentru acest fapt, mama tot timpul crezuse că e gay, până într-o zi frumoasă de vară, când a intrat fără să anunțe în apartamentul nostru și l-a prins cu două tipe pe canapeaua din sufragerie.

Prietenul meu a fost mai rușinat ca niciodată, însă i-a atras admirația mamei, care nu a mai îndrăznit nici măcar o dată să-l facă homosexual. Plus, a trebuit să îmi țină un discurs destul de lung despre lubrifiere, după ce i-a văzut bărbăția.

Cred că asta a impresionat-o, de fapt.

După două pufuri de parfum, am ieșit din casă, hotărâtă să particip activ la locul de muncă. Mă făcea să mă simt normală și importantă, fiind primul meu job. Și voiam ca Rex să fie mândru că m-a angajat.

Vorbisem de curând cu o prietenă ce avusese un avânt major pe Instagram pentru promovare și când a auzit despre acest local, a spus să-i fac rost de o invitație. O singură poză de-a ei acolo ar fi fost îndeajuns să aducă clienți zilnici localului.

Totodată, voiam să îmi ocup timpul cu cât mai multe lucruri pentru a-mi lua gândul de la o anumită pereche de ochi albaștri a cărui singur mesaj fusese "ai ajuns cu bine acasă?". Iar asta m-a deprimat cumplit. După ce îi dădusem de înțeles atâtea lucuri, se comporta de parcă nu i-aș fi spus nimic.

De parcă nu i-aș fi șters sângele de la nas.

Iar asta mă întrista îngrozitor de tare.

Nu știu dacă ardeam după puțină atenție din partea sa sau pur și simplu voiam să câștig acel nenorocit de pariu pe care îl pusesem cu Scar.

Loving the gangster- "Ne-am cunoscut în Maze!"Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum