\•3•/ Co se stane pod jmelím, to pod ním i zůstane

387 23 2
                                    

V odpoledních hodinách se už oba procházeli lesem. Zem i stromy byli pokryty bílou peřinou. Mráz oběma už barvil tváře a lehce už pronikal i pod oblečení. Jim to ale nevadilo. Užívali si společně strávený čas. Ani jeden se už nemohl dočkat večera. Steve se nejvíc těšil na Tonyho reakci na obraz, Tony si už v hlavě připravoval svůj tajný plán, který připravoval už nějakou tu dobu předtím.

Krátce po lehkém setmění oba dorazili do srubu. Tony přiložil do krbu, zatímco Steve vybíral vánoční film, na který se spolu měli podívat. Nakonec zvítězil film Sám doma. Tony jim k tomu přinesl brambůrky, popcorn a colu. Společně usedli na pohovku a pustili film. Neskutečně moc si to užívali. Steve byl tak moc zabraný do filmu, že si ani nevšiml Tonyho, který se k němu přibližoval blíž a blíž. Ke konci filmu Tony využil Stevovi nepozornosti a vytratil se z místnosti. Nenápadně nanosil i své dárky pod stromek, jako to tentýž den brzy ráno udělal i Steve. Film skončil a Tony zrovna prostřel stůl a zapálil svíčky na adventním věnci.

Po skvělé večeři přišli už na řadu dárky. Oba došli ke stromku, jenže najednou se stalo něco, co by Steve vůbec od Tonyho nečekal. Tony ho políbil. Steve chvilku stál jako zmražený, netušíc co má dělat. Tony se už od něj začal pomalu odtahovat, protože z jeho strany necítil žádnou odezvu na svůj čin. Každým milimetrem, co se odtahoval se cítil smutnější a smutnější. Jeho smutek byl zahnán hned potom, co se Steve vzpamatoval a lehce mu polibek opětoval. Moc si neuvědomoval, co se právě stalo, ale věděl jedno - že k Tonymu něco cítí. Že to něco v sobě skrýval už moc dlouho a že to něco už musí vyjít na povrch. Tony se od něj lehce odtáhl.

„Páni," vydechl Tony, „To jmelí fakt dělá zázraky." dodal. Steve zvedl pohled a opravdu nad jejich hlavami viselo jmelí.
„Co v tom zázraku pokračovat?" navrhl mu Steve, když mu rozepínal knoflíčky u košile. Tony nelenil a ze Steva sundal svetr s všemožnými vánočními vzory.

Oblečení během chvilky bylo po celém pokoji rozházené, jakoby se tam uvnitř prohnalo tornádo. Oba se nacházeli na chlupatém koberci u krbu a zatímco Steve ležel na zádech, Tony se tyčil nad ním a líbal ho. Z jeho rtů se pomalu přesunul na krk, který začal obsypávat nejen polibky ale i jemnými znamínky. Steve nijak neprotestoval, ba naopak. Velmi se mu pozornost, které se mu ze strany Tonyho dostávala, líbila.

Od krku se dostal přes jeho hrudník a vypracované břišní svaly, až k hlavnímu centru jeho zájmu, a to byla právě Stevova chlouba. Nejdřív ho začal dráždit zlehka rukou, což se Stevovi líbilo ještě více a svými vzdychy to dal Tonymu beze slov jasně najevo. Ještě přidal na rychlosti a Steve už si připadal jako v ráji.

Tony zničeho nic přestal. Od blonďáka si za svůj čin vysloužil nesouhlasné zakňučení. Tolik se mu to líbilo a on musel zrovna přestat. Tohle se nedělá a jemu už vůbec ne. Káravě se na bruneta podpodíval, na což Tony zareagoval.
„Copak? Nelíbí?" jen, co to dořekl olízl špičku blonďákovi chlouby. Steve zalapal po dechu, tohle nečekal. Tony si vzal jeho chloubu do úst a začal mu dělat dobře, jak nejlépe uměl.

Celý srub naplňovaly Stevovy vzdychy. Tony se mu věnoval, jak nejlépe dovedl. Snažil se, aby na tohle Steve nikdy nezapoměl a aby si to užil. Když už se blonďák blížil svému vrcholu a brunet to poznal, tak opět přestal. Chloubu vypustil ze svých úst.

„Ale notak," zakňučel na to nesouhlasně Steve. Tony se jen ušklíbl nad reakcí muže pod sebou a jen ho lehce pohladil po stehni.
„Na čtyři, kocoure," zavrněl mu do ucha a umožnil mu prostor na změnu polohy. Blonďák bez váhání vyplnil brunetovo přání. Tony na vchod svého přítele nanesl trochu gelu a nejdříve do něj strčil opatrně jeden prst, se kterým si začal hrát. Netrvalo dlouho a Steve už v sobě prsty dva. Tony je lehce vytáhl a nahradil je svou chloubou.

Místnost naplňovali jejich společné vzdychy a oba si to nesmírně užívali. Tentokrát to byli opravdu šťastné a veselé Vánoce. Nikoho nezajímalo, co se skrývá pod barevným papírem, pod kterým se schovává dárek. Nikoho nezajímalo, jak moc drahý byl dárek. Zajímalo je jen jediné - čas spolu strávený.

Celou tuto knihu bych chtěla věnovat StellaCzBronies, která je pro mně opravdu skvělá osoba. Vždycky tu pro mě jsi, i když jsem často na pár facek. Děkuji ti, že spolu můžeme tvořit skvělé vzpomínky. Je ale jedna věc, za kterou bych se ti měla omluvit, i když jsem to myslela dobře. A to je právě ten Stony příběh, o kterém jsem ti řekla, že ho nenapíšu. Chtěla jsem ti udělat na Vánoce radost s tím, že to konečně udělám. Tak veselé Vánoce!

A veselé Vánoce i vám ostatním!

- AlexAvengers

🎉 You've finished reading 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐦𝐚𝐬 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭 [CZ Stony] ✔ 🎉
𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐦𝐚𝐬 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭 [CZ Stony] ✔Where stories live. Discover now