Uncomfortable situations

4.3K 79 1
                                    


[ Delia ]
Nadat ik een rondleiding heb gekregen en de spullen, ben ik begonnen met de hal dweilen en overal even met een doekje overheen te gaan. Toen ik dat had gedaan en me al veel energie heeft gekost want de hal is enorm groot ben ik naar de woonkamer gegaan. En toen ik dat allemaal zag brak het zweet me uit op de rug, de butler heeft me verteld dat ik de enige schoonmaakster ben! Kom op zeg, die man weet niet van inschatten! Nou daar sta ik dan te dweilen in een schort dat ik ook nog heb gekregen.

Na een tijdje voel ik een paar ogen prikken in mijn rug. Daar staat een jongeman naar mij te kijken, nee om het beter te verwoorden, mij te scannen. Ik zie de afkeur al op zijn gezicht staan, ben ik alweer niet goed genoeg?
"Je kan ook een foto van mij maken dan kan je er langer naar staren" zeg ik als hij nog steeds niet heeft weg gekeken. To bad, zijn gezicht kijkt me nu serieus aan met een dodelijke blik als hij op me af komt lopen.

Kom op Delia je kon ook je smoel houden zo moeilijk is dat ook niet, silence is beter dan iets zeggen, en wat deed ik? Als de man tegenover me gaat staan slik ik, hij is zeker een kop groter en kijkt niet bepaald vriendelijk.

"Weet je fucking wel wie ik ben?!" zegt hij.

"... weet je wie ik ben?" vraag ik terug.

En tot mijn verbazing begint hij te grinniken "nee" antwoord hij.

" Ik ben hier weg, de groeten" en ik loop langzaam naar achter en om eerlijk te zijn ben ik bang hij zou mij binnen 1 minuut knock-out hebben, maar angst is zwakheid en ik mag me niet zwak laten tonen, dan geeft je het ze het gevoel dat ze winnen, en ik laat niemand winnen. Als ik naar hem kijk staat zijn gezicht strak en duwt me hardhandig tegen de muur aan, en gaat tegen me aan staan

"jij gaat nergens heen bitch, ik ben hier de baas en jij luistert verdomme naar mijn bevelen" zegt hij meedogenloos.

"... ja sir" antwoord ik terug. Dan komt hij dichterbij en fluistert in mijn oor

"mooi, ik ben capable of anyting, dus watch your mouth" en loopt dan weg, de kamer uit.

Terwijl ik hem na kijk haal ik diep adem, dus dat is Aiden Contreras? Man ik zou het liefst nu weggaan en mijn baan opzeggen dan nog een keer met hem in aanraking komen. Mijn rug doet pijn, veel pijn, hoe beheerst hij al dat kracht? Als ik van de muur af ga staan en weer langzaam verder ga met dweilen voel ik het zweet op me rug staan.

"Ah getver" jammer ik. Zou ik mijn trui uit doen? Wat maakt het uit denk ik en trek dan mijn trui uit, gelukkig voor mij heb ik er gewoon een BH en een hemd onder dus zo veel te zien is er ook niet.

[ Aiden ]
Terwijl ik weer de huiskamer uitloop denk ik aan het gesprek, waar heeft ze de ballen vandaan? Ze moet weten met wie ze te maken heeft. Ik bepaal het hier, en zij moet weten dat ik het voor het zeggen heb. Ik vroeg naar de beste schoonmaakster die hij had niet een sassy one.

Als ik wat eten pak uit de koelkast hoor ik mijn naam en draai me om, daar zie ik Diaz staan, mijn beste Capo en mijn beste vriend.

"Waar the fuck was je" zegt hij

"Je weet toch die blonde serveerster?" ik kijk naar hem en er begint een grijns op zijn gezicht te komen.

"Ey man ik weet genoeg" grijnst hij en pakt een fles rum uit de koelkast en drinkt eruit.

"Waar is je nieuwe schoonmaakster? Hopelijk heeft ze een beetje een zandloper body" Diaz grijnst en kijkt al rond of ze opeens op kan dagen.

"In de woonkamer, maar het is nu geen tijd om get laid te gaan maat. We hebben zaken te doen" antwoord ik terug.

"Oh ja dat is waar ook, daarom had je een schoonmaakster in gehuurd om alles schoon te maken voor het feest dat word gegeven. Meestal huur je niemand in omdat je snel dan een fucker binnen haalt van een andere maffia" zegt Diaz terwijl hij de fles rum weer terug zet.

"klopt, we hebben haar hele achtergrond door gezocht en ze is clean met andere maffia's, maar genoeg over haar. Heb je de lijst al klaar?". Diaz knikt en overhandigd me dan de lijst met de gasten.

"Hmm... mooi zo dat is geregeld, en terwijl de andere maffia's focussen op het feest en denken dat we onze koppen hebben op andere zaken, vallen we Lorenzo aan. Zijn macht staart me niet aan." Diaz knikt weer.

"Welke mannen wil je op pad sturen Aiden?" en om eerlijk te zijn heb ik nog geen idee, Diaz en ik moeten blijven bij het feest omdat het anders te verdacht is.

"ik dacht aan een klein sterk team, een man of 7, 4 leiden af en de andere 3 gaan naar binnen zijn villa in". Diaz knikt.

"Ik zou het voor je uitwerken Aiden" zegt hij en hij loopt weg, waarschijnlijk naar zijn kamer.

Diaz woont als enige andere bij mij in de villa, niet dat er te weinig plek is hoor, mijn villa heeft wel 7 slaap kamers, maar het liefst wil ik niet dat mensen weten waar ik woon, daarom heb ik maar 1 chauffeur, 1 butler, 1 schoonmaakster en een vriend die weten waar mijn villa is.

Als ik uit de keuken loop de woonkamer weer in staat ze daar en ik kan het niet helpen maar om even te kijken. Ze is druk met alles te sorteren of zoiets, ik heb zelf nog nooit schoongemaakt maar ze legt de kussens goed en ruimt alle papieren op terug in de kasten en heeft mij niet eens in de gaten. Dan komt er een idee in me op en moet grinniken, ik loop naar haar toe van achteren en tilt haar dan op, ik voel haar geschokt in mijn armen en ik ga zitten op de bank en zet haar op mijn schoot. Als ik haar ongemakkelijkheid voel geniet ik en legt mijn hand tussen haar benen en de ander in haar zij.

"... waarom doet u dit?" ze kijkt me vragend aan maar ik zie in haar ogen een soort enjoy.

"Ik dacht dat je gewoon wat rust kon gebruiken" grijnst en kijkt naar haar terwijl zij niet eens naar mij durft te kijken, met haar blik op de grond bloost ze. Maar dan draai ik haar hoofd terug zodat ze naar mij moet kijken.

Clean the MafiaWhere stories live. Discover now