08

509 39 5
                                    

Felix~ point of view

Jag kände mig ganska glad när jag var påväg hem. Glad och besviken för att vara ärlig. Alltså jo, Oscar var så förvånad. Han visste inte vad han ville, men just nu var en vänskap allt som skulle ske. Alltså jag klagar ju inte, vänskap med honom verkade fan inte fel. Men det skulle inte vara enkelt när han är som en förvirrad liten kattunge, han påminde liksom om Cola. För jag visste ju vad jag ville. Jag ville ha honom. Vill vakna upp med honom på sena söndagsmorgnar och bara gosa med honom hela dagen. Jag ville ha sex med honom, ville se hans orgasm face, ville se hur han såg ut när han njöt till max av något jag åstadkommit. Jag ville laga mat till honom. Göra förhållande saker med honom. Sova jämte honom och hålla om honom i sömnen. Kolla på läskiga filmer så att han skulle krypa in hos mig. Skydda honom.

Jag var inte rädd för att visa honom för hela jävla världen. Jag kunde stolt visa upp vem den vackra pojken tillhörde, utan problem faktist. Men det var ju inget mellan oss. Oscar ville endast bara ha en vänskap med mig. Han ville inte visa att han kunde göra "saker" med en kille. För det äcklade honom, och som han själv sa var han inte bög.

Själv visste jag fan inte vad jag hade för sexualitet. Alltså tjejer kan ju vara riktigt nice men det kan även killar. Killar är till och med lite mer nice faktist. Det var inte något jag gick runt och sa, men det var inte heller något jag inte skulle kunna komma ut med heller precis. För fan brydde jag mig? Jag är den jag är. Vill jag ha kuk så vill jag ha det.

Så fort jag kommit hem gick jag och tog en snabb dusch innan jag gick och la mig. Jag var faktist helt slut efter den här dagen, om man tänker på vad som faktist hänt. Att klockan bara var runt åtta sket jag fullständigt i faktist, var jag trött så var jag. Först informerade jag Omar om vad som hänt, berättade att jag hittat Oscar gråtandes i parken, att vi bestämt att vara vänner, då hade Omar bestämt sig att lägga in en opassande kommentar som löd "med benefits?", och så vidare. Jag sa det mesta faktist, förutom att jag och Oscar kysstes. Han ville inte att någon skulle veta, så då fick jag bara respektera hans vilja.

Jag fick iden att jag skulle skicka ett "godnatt" sms till honom. Men vilka "vänner" gör sånt? Iallafall inte killar. Och så tänkte jag gå efter tredagars regeln. Du vet den att man inte ringer/smsar någon efter att man fått deras nummer på tre dagar, annars skulle man verka desperat. Nu visste jag ju att jag och Oscar inte skulle vara vänner på ett romantisk sätt precis, men ville ändå inte känna mig klängig.

Snart kände jag hur en boll av päls som la sig jämte mig, jag klappade Cola lätt på ryggen ett par gånger tills hon somnade. Känslan av att försiktigt grabba tag i Oscars hår och dra honom närmare till mig kommer tillbaka till mig. Knipandes ihop med ögonen somnar även jag ganska fort.

~~~

Jag öppnade sakta mina ögon för att vänja dem vid ljuset av min sänglampa, tyvärr hade jag glömt att släcka den. Jag sträcker mig efter mobilen som ligger jämte mig i sängen men känner istället hur något tynger över mina ben. Kollandes efter vad det är som tynger mig, ser jag Cola ligga på mina ben.

"Men tack då fetto." Muttrar jag innan jag försiktigt försöker få bort henne. Sedan tar jag upp mobilen och ser att klockan bara är halv tre på morgonen. Jahapp det är det som händer när man somnar halv nio på kvällen.

Även fast jag inte har någon skola imorgon, då det är tisdag, så försöker jag somna om. Går inte så värst bra faktist. Speciellt inte när Cola står och jamar för att hon tror att hon ska få mat.

Efter 40 minuter av att jag försöker somna om inser jag att det inte kommer hända så jag går dystert upp från min varma säng.

Jag fyller på Colas matskål som hon så länge försökt få mig till att göra. Snällt börjar hon att spinna och stryka sig över mitt nakna ben. Dock lämnar hon mig fort för maten när jag ställt ner den.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 13, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Och då träffade jag dig (en Foscar fanfiction)Where stories live. Discover now