Başkent e yolcu

1.3K 131 67
                                    

Ah ah Çok karmaşık duygu içindeyim dkgkfk.

Neyse yazayım ben

Sınır 10 VOTE 20 YORUM:(

Yazarın anlatımından....

Kim Taehyung giydiği zırhlı kıyafetini düzelterek ayna ya  baktı.  Rozetlerle dolu kıyafetine baktı. Bunların hepsini alın teriyle almış, Ülke nin yarısını ordusuyla birlikte savunmuştu. Artık  sadece yarısını değil, tüm ülkeyi savunacaktı.

   Kuzeninin yaptığı ihaneti duyunca aile büyükleriyle konuşmuş, tahta en başından beri sadece bir kişinin getirilmesi ülkenin hayrına olacağını söylemişti.

Ancak kuzeni yıllardır süren geleneği bozmak istememiş, ölen babasının (Kim Taehyung un amcasının çocuğu) yerini almıştı Kim namjoon.  Artık ülke nin adaletli ve  tersine olmayan işleri kapatmak üzere yola çıkan Taehyung u sadece ülkeyi bölmeyi sanan toplum yüzünden güveni biraz azalsa da yaptığı işten asla dönmeyecekti. Bu savaş günler sürse de alacaktı o tahtı Kuzenin elinden ve halkına gerçeği açıklayacaktı.

Köşede duran kılıcını da  kıyafetinin sağ tarafına, bel kısmına ekledi.

Kararan havaya baktı. Cebinden çıkardığı kolyeyi öperek boynuna astı.   Annesinin verdiği bir hediyeydi. Çocukluktan beri çıkarmadı boynundan. Ve bunun uğur getirdiğine inanıyordu.

Hazırlandığı için aşağı indi. Oturma odasına girdiğinde üstünde kaba duran ordu kıyafetini giymiş  Seokjin i görünce gülmesini engellemiş, ciddiyetle yanına gitmişti.

"Ne düşünüyorsun asker?"

Kim duyduğu kelimeyle kafasını kaldırdı.

"Artık Esir degil miyim?"

Taehyung ona baktı.

"Esir bir askersin  Kim Seokjin. Bu durumdan memnum değil misin yoksa?"

"Hâlâ kaçarsam öldürülme ihtimalim var yani?"

"Kesinlikle öyle. Ayrıca seni... Kaçacağını sanmıyorum!"

Taehyung sinirlenmiş ve jin in dibinde bitmişti.

"Bir daha öyle bir hata yapacak olursan Seokjin, emin ol o güzel narin  vücuduna yapacağım işkenceler hayal ettiklerinin çok ilerisinde olur.

KRAL Vjin/taejin (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now