[5]

31.9K 61 2
                                    


Kao tinejdžerka od 16 godina, od mene se zapravo očekivalo da sam već seksualno aktivna.


Iako sam imala dečka, osećala sam se nespremno da to uradim. Ili možda, on nije bio pravi za to... Iako su sve moje drugarice uveliko pričale o svojim ljubavnim vratolomijama, ja sam ćutala i samo upijala njihove priče. I potajno se nadala da će mi nevinost skinuti Srđan, mog najbolji drug.


Srđan je bio visok i zgodan. Imao je kratku crnu kosu, lepo dupence i bio je sav u mišićima. Skoro sve moje drugarice koje su ga znale su otkidale na njega, a meni je bilo prijatno što mi je najbolji drug i što sam mogla da budem u njegovom društvu. Tog dana mi je nasmejan pohrlio u susret, ovlaš me poljubio u obraz i zamolio me da dođem do njega tog dana i pomognem oko hemije.


Telom su mi prošle nepoznate vibracije, a srce je htelo da iskoči od uzbuđenja.


Znala sam da se opasno ložim na njega, a opet... To mi je najbolji drug i nisam znala da li on oseća isto za mene...


Došla sam kod njega uveče oko 7. Planirala sam da odradimo to s hemijom na brzinu, nikad mu nije trebalo mnogo da pohvata konce. Posle smo mogli da odgledamo neki film, eventualno...


Srki je bio sam, roditelji su otišli u posetu prijateljima, a meni je to saznanje donelo neopisivu radost. Kao što sam i rekla, brzo je pokapirao sve što sam mu objašnjavala.


Kada smo završili, rekao je da mora da ode do prodavnice i da ga sačekam. Kad je otišao, legla sam na krevet. Razmišljala sam o njemu, o tome kako je izgledao. O tome kako bih želela da budemo zajedno... Da me pojebe. Od te pomisli, užasno sam se napalila...


Pošto niko nije bio tu a Srđan je trebao da se vrati za 10ak minuta, odlučila sam da uradim "to". Otkopčala sam farmerke, zavukla prste u moje gaćice i krenula da masturbiram.


Mazila sam svoju ribicu koja se užasno napalila na njega.


Zamišlala sam da mi to sve radi Srđan, moj najbolji drug... Otkopčala sam trenerku i podigla majicu. Brus nisam imala – nisam htela da ga obučem ovaj put, iako mi je bilo neprijatno. Uhvatila sam se za jednu sisu – uvek sam tako masturbirala. Mazila sam klitoris kružnim pokretima, srednjim prstom ulazila unutra. Posle samo dva ili tri minuta osetila sam da ću svršiti.


A onda su se otvorila vrata od sobe. Nisam čula kako Srđan ulazi u kuću. On je stajao tu, i gledao me kako se samozadovoljavam. Bilo me je sramota. On nije ništa rekao, samo je otišao u drugu sobu. Htela sam da odem po njega, da vidim da li je ljut na mene – ipak sam masturbirala u njegovoj kući...


Taman sam krenula da ustanem, a on se vratio samo u majici i boksericama. Videla sam kako mu se kurac ocrtava na gaćama. Bila je to velika kurčina – prvi kurac koji sam videla uživo – ali bila sam sigurna da je veći od mnogih, pošto sam gledala par pornića. Prišao i seo na krevet pored mene.


Bila sam napaljena više nego ikad, ribica mi je gorela, bila je vlažnija nego ikad, htela je nešto u sebi...


Ja sam i dalje sedela nepomično, nisam znala šta da radim. I dalje su mi pantalone bile skinute do kolena, a sise van majice, iako sam ih pokrila rukom. Nasmešio se:

Sex PriceWhere stories live. Discover now