De unde atâta tristeţe?

12 1 0
                                    

   Akim provinte dintr-o familie avuta. Inca de cand s-a nascut el a fost ingrijit de mama lui, toata atentia mamei a fost asupra lui, in timp ce tatal lui era adeptul bauturilor alcoolice. Mereu asista pe ascuns la certurile dintre parinti, certuri care uneori erau banale, erau datorita alcoolului. In fiecare seara venea tatal lui beat acasa, mereu cu chef de scandal. Mereu cautand ceva pentru a se aprinde. Parca isi dorea sa gasesasca ceva pentru a se lua de sotia lui, o dorinta intunecata din interiorul lui.

   Certurile erau la ordinea zilei, care mai de care violente, uneori terminandu-se cu mama lui Akim intinsa pe jos de la prea multa bataie. Akim fiind prezent mai mereu pe ascuns, vazand ca uneori conflictele se agraveaza din ce in ce mai tare. El fiind mic nu poate face nimic, mereu ii este frica sa isi faca aparitia pentru ca tatal lui este un om foarte violent.

   Cand Akim implineste varsta de 8 ani mama lui moare. Singura persoana care a fost aproape mereu de el dispare, ramanand singur cu tatal lui. La inmormantar Akim se uita obsedat in stanga si in dreapta pentru a-l cauta pe tatal lui. Acesta nu si-a facut aparitia. Dupa ce toata lumea a plecat de la inmormantare, Akim ramane singur langa mormanul de pamant, facandu-si aparitia o pisica venita de nicaieri. Akim decide sa o ia cu el acasa. In seara inmormantarii tatal lui ajunge beat acasa si incepe sa-l bata. El fiind foarte trist, se uita in ochii amarati ai tatalui in timp  ce il bate. Nu spune nimic, nu face nimic, el isi doreste ca toate acestea sa se termine cat mai repede.

   Inca de la o varsta foarte frageda Akim este predominat de un sentiment de tristete, el uita sa zambeasca, nu baga pe nimeni in seama. El sta toata ziua in camera lui alaturi de pisica de la inmormantare.

   Colegii lui de clasa fac mereu glume pe seama lui. Se exteriorizeaza de realitate, nimic nu il mai afecteaza. Cand tatal lui se repede spre el, nu mai schiteaza niciun gest. Akim nu are prieteni, nimeni nu vrea sa fie prieten cu el. Cand te uiti in ochii lui negri te predomina un sentiment de neliniste.





   

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Umbra SentimentelorWhere stories live. Discover now