chapter 20.

675 33 1
                                    

(Eunjis pov)

Ieri dupa ce am ajuns acasa m-am dus în camera sa-i spun o poveste lui Bunny. La un moment dat am adormit împreună.

A doua zi dimineata m-am trezit si am vrut sa merg la Daddy. L-am cautat prin toata casa dar nu era. Cand am intrat în bucătărie am vazut un bilețel. L-am luat în mana si l-am citit.

Scria ca Daddy era la munca si ca o sa ajunga tarziu. Șiii sa fiu cuminte.

L-am luat pe Bunny,iepurașul meu,de mână și am mers cu el în PLAYROOM ca sa ne jucam. L-am pus pe fotoliu iar eu am scos niște jucării.

Am luat cutia unde scria ,,plusuri'' pe ea si am luat fiecare plus de acolo.

Iam alineat ca în armată cu o mână ridicata pe frunte. Mi-am imaginat cum toti îl salută pe Bunny politicos. Era interesant.

Dupa ce ne-am salutat i-am luat pe toti si iam dus în camera la Daddy. Stiam ca n-am voie dar camera lui Daddy era mai mare si aveam mai mult spatiu.

Dupa 2 ore de jucat cu plusurile m-am plictisit si am decis sa mănânc ceva. M-am dus în bucătărie si am deschis frigiderul sa vad daca e ceva de mâncare. Nu mi-o placut nimic ce era în frigider as ca m-am decis sa fac o salata. Am luat toate ingredientele, le-am tăiat frumos si le-am pus într-un bol.

Dupa ce am terminat de tăiat am pus un pic de sare si ulei de măsline iar apoi le-am amestecat împreună ca sa dea gust. Am luat bolul si am mers cu el în sufragerie si am încăput sa mănânc în liniște și pace.

Dupa aceea chiar ma plictisisem si am strâns toate plusurile din camera lui Daddy si le-am dus în PLAYROOM. Pe Toate plușurile le-am pus înapoi în cutie înafară de Bunny.

L-am luat de mână pe Bunny si am mers în camera lui Daddy. M-am pus în pat si nu făceam absolut nimica. Eram plictisită.

Cat mai stau eu si ma uit prin camera lui Daddy am vazut ceva destul de interesant. M-am dus spre acel lucru m-am așezat pe scaun si încercăm sa-mi dau seama de unde se pornește.

Din greseala, am apăsat pe un buton, și l-am deschis. Am văzut o lumină puternică care se aprinsese în fața mea.

Dupa ce m-o orbit îmi dădea ceva ca trebuie sa pun o parola. Am încercat să pun parola dar n-am reusit, numele lui adevarat si mai multe. Dar sa moara mama ca am reusi. Apoi m-am gândit la nume de manacaruri. Si tot ce mi-o venit în minte era '' Burger ". L-am scris cu litere mici de mână iar apoi i-am dat enter.

Să mor eu chiar a mers. Am deschis youtube iar apoi am scris BTS. Daddy zicea ceva despre o formație acum câteva zile dar sunt sigura ca am ațipit cat timp explica el. I-am auzit doar numele atât.

Cand ma uit mai bine îl vad pe Daddy nu îmi venea să cred. Si pe ceilalti pe care îi văzusem acuma 2 zile cand am iesit afara sa ne dăm cu sania. Am apăsat pe o melodie si sincer suna atât de fain încât am mai ascultat-o de 44 de ori.

(Suga's pov)

Eram la munca semnand niste acte foarte importante.
Dupa ce le-am terminat m-am decis sa merg acasa.

Am urcat în mașină și m-am îndreptat spre casa.

Cand am ajuns în casa am deschis ușa si am intrat înăuntru. M-am descaltat si m-am dus s-o caut pe Babygirl. N-o vad în nicio camera asa ca ma decid sa merg la mine. O vad ca sta pe calculatorul meu si se uita la ceva. Ma apropii ușor de ea ca sa nu ma simtă sau auda. Cand am vazut la ce se uita mi-am dat seama ca era vorba de BANGTAN BOYS.

La un moment dat oprise muzica si stinse tot.

- Deci....* încep eu* .... Cine ti-o zis ca ai voie acolo?

- Daddy... nu e cea ce pare. Doar ma plictisisem si nu stiam ce sa fac. Te rog nu ma pedepsi!* Zice ea speriata*

- offf, sa nu se mai întâmple, data viitoare ai încurcat-o cu mine.

- Yes Daddy. * Zise si ma lua în brațe*

Îi răspund la îmbrățișare si o sarut fin si ușor pe buze. Ne despărțim si o duc în camera. O pun în pat si il dau pe Bunny si adorme.

Daddy's girl [Fanfiction]Where stories live. Discover now