🥢A múlt. 🥢

983 70 17
                                    

jm pov:

Amint beléptünk munkahelyemre Taehyung egyből oda rohant és faggatni kezdett. Aztán le nézett össze kulcsolt kezünkre és szerintem nagyja kérdéseire meg kapta a választ.
-Értem-csak ennyit mondott
-Végre meg jöttél Jimin-jön oda a főnök is és kezét vállamra helyezi. Még nem is tudjátok a főnökmről, hogy mekkora egy beteg állat.

Egy dolog van amiért utálok itt dolgozni. A főnököm az az egy ok. Yoongi, Min Yoongi. Nagyon sokan azt hiszik, hogy én azért vagyok a főnök "kedvence" mert mindig plusz munkát kapok. De Taehyung tudja csak az igazságot. Nem azért vagyok bent munka után is, hogy csináljam a dolgomat. Hanem..... mert a főnökömmel vagyok, és ha most arra gondolsz, hogy kielégítem vagy le fekszem vele. Akkor nagyon is jól gondolod. Nem tenném ezt ha nem fenyegetett volna meg. Azt mondta, hogy fel nyom a rendőröknek a régi multamról.

Jimin múltja:

Még mindig tisztán emlékszem, amikor 16 éves voltam és anyámékkal vitáztam. Annyira össze vesztünk, hogy fogtam magam és el mentem otthonról. Tudtam kihez kell menjek, azért ami éppen kellet nekem. Drog. Tudom, most sokan mondjátok minek meg blablabla. De nem ez a fontos. Hanem az, hogy nem voltam valami menő, anyámékse szerettek. Az, hogy a suli legmenőbbjei adtak nekem drogot jól esett. Aztán minden nap mentem Mingiékhez drogért. Drog függő lettem, de legalább voltak barátaim. Éppen akkor boldognak éreztem magam. Éveken keresztül drogoztam. 19 éves koromba olyat mondtam a hugomnak amit nem kellet volna. "Senki se szeret téged a családban. Apa is miattad ment el itthonról, mert egy kiálhatatlan kis ribanc vagy" akkor el is ment otthonról, de nem is jött haza. Másnap a hiradóba be mondták, hogy a hugomat holtan meg találták egy erdőben. Öngyilkosságra gyanakodtak. Minden az én hibámból történt. Akkor is bevoltam drogozva. Amint a hiradóban el mondták a hugommal történteket siettem Mingihez. Amikor oda értem tudta miért vagyok ott és az okát is. Tudta, hogy a hugommal történtek meg viseltek, tudta hogy rá van most szükségem, egy barátra. Akkoriban én több mint barátként gondoltam rá, ezt jeleztem is felé. Titokban együtt voltunk vagy mocsoda. Miután el mondtam neki, hogy kéne a szokásos azt mondta nem ad. Mert tudja, hogy annál több kéne és csak több. Meg csókolt és azt mondta költözzek el, jönne ő is, de itt kell maradnia a beteg annyával. Szót fogadva haza mentem össze pakoltam, addidra nem tudom hogy hogyan de Mingi szerzett nekem egy házat. Szöül egyik kis utcájában. Aztán találkoztam Yoongival, állítólagosan ismeri Mingit.Így dolgozhstok nála. Azóta is beszélgetünk naponta. Azt mondta nem sokára ő is ki jön. Meséltem neki Jungkookról. Örül neki, hogy boldogságra leltem a történtek után is. Azt is mondta hogy még mindig szeret. De nem fog el venni Junkooktól, de ha valami rosszat csinál velem vagy meg bánnt akkor meg keresi és kicsinálja. Szavai mindig is jól estek. Még mindig hiányzik.
.・。.・゜✭・.・✫・゜・。.
Itt egy újabb rész. Remélem tetszik❤️

✗My harasser✗[𝒔𝒛𝒖̈𝒏𝒆𝒕𝒆𝒍]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu