~EPILOG~

1.4K 77 37
                                    

,,Rose nech Scorpiuse. Scorpiusi ihned sněz ten toust" pokřikivala kudrnatá žena na své děti. ,,Děti dělejte nebo to nestihneme"
,,neboj lásko stihneme ano klid" objal ji ze zadu bývalí smrtijed. ,,je deset a oni se ještě nenasnídali" řekla Hermiona. ,,Mio neboj stihnou to stejně jako minulí rok ano" zašeptal jí do ucha. Jejich děti dnes jrli di Bradavic. Rose jela do druhého ročníku a Scorpius do prvního. ,,Mami kde mám Gabrielu" ozvalo se ze zhora z pokoje Rose. ,,Gabriela je v kleci v obýváku" po tom se ozvali dunivé kroky a jejich děti už stáli před nimi. ,,tak a oblíkat šup šup šup" popoháněl je už i Draco. Jejich děti se ještě rychle oblékli a jejich rodiče popadli klece s jejich sovami Gabrielou a Samem.
Chytli se za ruce a přemístili se kousek od nádraží King's Cross. Vešli dovnitř a věci naskládali na vozík. ,,hele to je strýčrk Ron a Hugo s Emily" zapištěl Scorpius a rozběhl se k nim. Objal svého kamaráda Huga. Mezi Miou a Ronem už se to vše naštěstí srovnalo a Ron si nakonec vzal Levanduli.
Všichni prošli přepažkou a zastavili se kousek od vlaku.
V tom si Hermiona všimla své zrzavé kamarádky jak drží za ruku malou Lily. Harry došel k nim a pozdravil se snimi. Za chvíli se u nich oběvili i James, Albus a Lily s jejich mamkou Ginny. ,,no ahoj" pozdravila je Ginn a objala. Všichni se po svatbě Mii a Draca začali bavit i s Dracem což bylo hodně zvláštní a všechny to překvapilo. Ale dnes se tyhle tři rodiny denně scházejí a dost často se k nim přidá i Fred Wesley a George Wesley se svými rodinami kteří zrovna přicházejí. ,,no ahoj Herm" pozdravil se.

,,a jako na mě jste zapomněli?" Ozvalo se za nimi a během chvíle Mie kolem krku skočil Blais. Vzal si za ženu Daphne Greengrass. Mia se jen začala smát a obětí mu oplatila. ,,nastupovat vlak bude odjíždět" ozývalo se a Mia s Daphne začali svoje děti hnát do vlaku. ,,a buďte hodné. Nechci slyšet stížnosti" říkala jim ještě Mia a pak se jen dívala jak vlak odjíždí. Draco ji políbil do vlasů a objal okolo boků. Vedle nich stáli Ron s Levandulí, Ginn s Harrym, Fred Weasley a George Weasley. Jejich manželky byly už v práci a pak tam byl ještě Blais s Daphné. Všchni tihle lidé si něčím prošly. Nějak se k sobě probojovali. Ale tenhle příběh byl hlavně o Hermioně a Dracovi o všech překážkách které jim osud připravil než konečně mohly být spolu a to už navždy.

KONEC

Poděkování:

Chtěla bych poděkovat úplně všem co si tenhle příběh přečetli. Ještě větší dík patří těm co mi dali hlas nebo příběh okomentoval.
Děkuju taky nelilili která mi byla hodně dlouho oporou.

Teď mám v plánu začít knihu o sestře Harrym Potterovi potom možná budu pokračovat v Lost Souls ale do budoucna plánuji i nějakou Harmione. Takže to je asi vše užijte si prázdniny a šťastný nový rok 🥰🥳😻

Departmen /Traitor 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora