7.

307 21 4
                                    

Yura Yura - Hearts Grow

No, jak bych ještě ráno nečekala, tento den byl opravdu zajímavý. Nejen, že jsem zjistila docela...zajímavou věc o našem klanu a našich vzdálených bratrancích, dozvěděla jsem se, že teď budu sousedit s tím blonďatým šaškem, ale taky jsem poznala nový lidi. Možná si tu i najdu přátele. I když....mi to tu ze začátku připadalo nadmíru podivné. Taky že jsem tuhle vesnici přirovnala k cukrárně. 

S tou holkou, Ino, jsem se docela zapovídala a taky jsem začala něco málo díky ní zjišťovat o místních lidech a hlavně o jejích přátelích a podobně.

A jelikož jsem byla fakt dost zvědavá, tak jsem ji nechala doprovodit mě k našemu bytu, kde jsem nechala za její pomoci novou ozdobu obydlí - kytky, a napsala jsem svým sourozencům vzkaz. Pak jsem s blondýnkou odešla a poslouchala pečlivě to, co mi vyprávěla. 

Řekla mi například o svém týmu. O týmu 10 neboli také týmu Asuma. Jak je libo. Zjistila jsem, že její spolužák a člen týmu Shikamaru Nara je skvělý stratég a další zajímavé věci. Nebo o dalším....Choji Akimichi, že má u sebe neustále nějaké jídlo...většinou pytlík chipsů či co, ale mám si prý dávat pozor, abych ho náhodou nenazvala tlusťoch či podobně, kdybych ho náhodou potkala. Pak tu taky byla ta Sakura Haruno, Růžovka, která měla velice zajímavou přezdívku i tady od Ino - Vysoký čelo. Taky jsem se dozvěděla, že ty dvě soupeří o toho kluka jménem Sasuke z mého klanu.

-K-

Uchiha sisters [FF]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt