Skúška trpezlivosti #2

23 3 0
                                    

Ako... Som sa tu ocitla?? Skoro kričím na Jacesa ktorý práve zjedol svoje raňajky. Ako to viem? Ešte má fúzy po mlieku.  No... Povie Jace vážne. Povedzme že si spadla na schodoch... Tí chlapíci ťa našťastie nevideli ale nebiť Luka tak ťa není mladá dáma. Keď si tí chlapíci išli zapáliť Luke dotackal k telefónu a privolal ma aby som sem prišiel. Jess otvorila ústa ako keby jej sánka padla o dva centimetre. Ale čo tam robí Luke? Prepadli ho. Povedal Jace
vážne. Aha. Ale čo robím tu?    No. Spadla si zo schodov rovno na hlavu. Jace jej zodpovie pár otázok a snaží sa jej naznačiť že si má ľahnúť a oddýchnuť si.
Jess poslúchla a Jace pri nej ležal celé doobedie

                                 ***

Večer jej Jace priniesol večeru až do postele aby sa nenamáhala.
Keď dojedla išla sa osprchovať a spať. Snívalo sa jej že jej otec ju učil jednu určite dôležitú vec ale ona to nestihla dosnívať lebo ráno ju zobudilo dievča.
Pozdravili ju a povedalo že Hodge by ju chcel vidieť.

                                 ***

Zíjdem dolu a počujem veľmi známy hlas...    OTEC! Vbehnem do miestnosti  a vidím že je z neho vlk. Hodge vtom povedal : ,,No čo pripravená byť ako svoj ocinko?" Uškrnie sa. S otvorenou papulou zíram ako sa Luke premení na vlka a späť. No nemala som byť až tak moc prekvapená lebo teraz stojím na starej plesnivej matraci kde mám trénovať premenu na vlka a naspäť.


SvetloWhere stories live. Discover now