♪♫.45.♫♪

3.2K 159 8
                                    

Jen s půl hodinovým spožděním jsme nastoupili do letadla. Tae mi nechtěl dát moji letenku, takže jsem ani nevěděl kde sedím. Jungkook mě chytl za ruku a vedl mě až na úplný konec letadla. Byly tam tři volná místa vedle sebe. Jsem moc rád že budeme sedět spolu a nebudu muset sedět vedle nějaké divné osoby. "Kdo sedí kde?" zeptal jsem se kluků, kteří už nám dávali kufry nahoru nad hlavu. "Já chci sedét u uličky!" "Já chci u okýnka!" řekli najednou a já se zasmál. "Fajn. Takže sedím uprostřed" vydechl jsem. Tae si sedl k oknu, já doprostřed a Jungkook k uličce.

Letuška nám dovysvětlovala nějaké věci k letu, nasazování kyslíkové masky atd. a začínali jsme vzlétat. Letěl jsem sice podruhé v životě, ale to jsem byl malý. Začal jsem se bát a bylo mi to nepříjemné. Nevím jak zvládnu přistání, když už jsem úplně vyklepaný jen ze vzletu. Tae to asi vycítil a podíval se na mě. Chytl mi ruko a začal mě hladit po kloubech. Jungkook si toho všiml také a chytl mi i moji druhou ruku a zmáčkl mi ji. Zmáčkl jsem jim oboum ruku naspátek a zavřel oči. "V pohodě Minnie. Jsme tu stebou. Je to jen vzlet" šeptl mi Tae do oška a rty se lehce o něj otřel. Nevím jestli to bylo naschvál nebo ne, ale vyvolalo to ve mě takový divný, ale krásný pocit.

○●○

Všechno nejlepší TaeTae ❤❤

Všechno nejlepší TaeTae ❤❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Still a baby {VMINKOOK}Where stories live. Discover now